15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kuinka valita kupolinen huppu keittiöön

Mietitkö vielä, tarvitsetko keittiösi kupukuvan? Sen asentamista kannattaa harkita vakavasti neljästä syystä..

Dome liesituuletin tarvitaan paitsi aromien torjumiseksi. Ja:

  • pitämään ilma puhtaana,
  • luoda mukavat olosuhteet.

Jotta et eksyisi ilmanpuhdistuslaitteen valinnassa, kannattaa noudattaa ennalta muodostettua algoritmia. Huppujen ominaisuuksien ja teknisten ominaisuuksien analyysi auttaa sinua olemaan sotkematta..Rakennustyyppi

Yleisimmät ja monipuolisimmat kupumaiset liesituulettimet ovat seinään asennettavia malleja. Ne asennetaan liesi tai liesi. Kiinnikkeet, joita käytetään seinään kiinnittämiseen.

Tämä vaihtoehto sopii täydellisesti uusittuihin keittiöihin. Se näyttää harmoniselta eri keittiökalusteiden kanssa..Seinälle asennettavia ja seinälle asennettavia kupuhuppuja voidaan käyttää yhdessä vapaasti seisovien ja sisäänrakennettujen ruoanlaittolaitteiden kanssa.

Jos keittiön liesi on asennettu nurkkaan, on suositeltavaa tarkastella tarkemmin kulmatyyppisiä kupulaitteita. Ne kiinnitetään välittömästi kahteen seinään, jotka sijaitsevat suorassa kulmassa toisiinsa nähden..

Keittiöissä, joissa on saari, on parempi käyttää saippuoita, joissa on kupoli. Niitä kutsutaan myös kattokiinnikkeiksi, koska pohja on kiinnitetty kattoon eikä seinään..Mitat (muokkaa)

Konepellin koko on valittava, ei keittiön kuvista, vaan liesin työpinnan koosta. Kupin leveys ei saa olla pienempi kuin keittotason leveys. On parempi valita laite, jolla on pieni “marginaali”.

Tärkeää: liian pieni huppu, vaikka se ei ole täysin hyödytön, ei pysty tarjoamaan optimaalista tehokkuutta.Kannattaa ottaa huomioon hupun korkeus (kupoli jalustan kanssa). Huoneissa, joissa on korkeat katot, voit valita korkeamman mallin, matalissa asunnoissa on parempi valita pienimmät ratkaisut.

Liesituulettimen ja keittoalueiden välisen etäisyyden on oltava vähintään:

  • 60 cm sähköliesille,
  • 80 cm kaasuliedille.

Melu

Sähköinen liesituuletin on oletuksena meluisa. Jos se toimii liian äänekkäästi, mukavuudesta ei voi olla kysymys.

Välttääksesi ongelmia käytön aikana, valitse liesituulettimet, joiden moottori tuottaa hiljaisimmat äänet. Normaali melutaso – 45-50 dB.Tuottavuus

Keskimäärin ruoanlaiton aikana keittiön ilma on puhdistettava kokonaan (uusittava) jopa 12 kertaa tunnissa..

On syytä valita huppu suorituskykyindikaattoreiden perusteella ottaen huomioon tämä seikka..

Jotta voit selvittää, mikä tuottavuus riittää keittiöösi, sinun on suoritettava yksinkertaisia ​​laskelmia..

  • Selvitä keittiön ilmamassan tilavuus. Tätä varten huoneen pinta -ala (metreinä) on kerrottava kattojen korkeudella.
  • Kerro äänenvoimakkuus suositeltujen puhdistusjaksojen lukumäärällä (12).

Tuloksena oleva luku on kupukuvun vähimmäiskapasiteetti. Parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi lisää siihen noin 25-30%..Energiankulutus

Mitä vähemmän sähköä liesituuletin kuluttaa, sitä kannattavampaa on sen ylläpito. Siksi kannattaa valita malleja, joiden energiankulutus on vähimmäistaso. Ne kuuluvat energiatehokkuusluokkaan A ja sen alaluokkiin A +, A ++. Kulutetun sähkön määrä voi vaihdella nopeuden mukaan.

Tämä opas auttaa sinua valitsemaan kupukuvan, joka tarjoaa parhaat mikroilmasto -olosuhteet ja antaa sinun hengittää syvään ruoanlaiton aikana..

Previous Post
La couleur Tiffany dans le design : une teinte turquoise tendance dans les intérieurs
Next Post
Jalokivi ja vanha puu: huvila Kaliforniassa