15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kuinka suunnitella kapea kodin sisustus: inspiroiva projekti Australiasta

Tämän omistajien tärkein pyyntö kotona Melbournessa suunnittelija oli: tehdä sisätiloista kevyempi ja jakaa alue oikein. Budjetti oli rajallinen, joten omistajat päättivät uudistaa vain tärkeimmän olohuoneen: keittiö-olohuoneen ja osan toisesta kerroksesta. Ensinnäkin suunnittelija vaihtoi vanhat ikkunat – tämä auttoi parantamaan lämmöneristystä ja päästämään enemmän valoa huoneisiin. Sisätiloissa käytetty perustekniikka on geometria yhdistettynä puuhun, kirkkaat aksentit ja runsaasti vehreyttä. Samaan aikaan tila tehtiin mahdollisimman kevyeksi eikä se ylikuormittanut sitä runsaalla värillä. Pitkänomainen pohjakerros oli jaettu kolmeen vyöhykkeeseen: ruokasali lasikaton alla, sisäänrakennettu tilava keittiö ja olohuone, jossa on kirkkaat huonekalut. Portaikko johtaa toiseen kerrokseen, jossa on värialue ja pienet ikkunat – tämä tila toimii leikkihuoneena. Remontti mahdollisti nykyaikaisemman ja ergonomisemman tilan luomisen ottaen huomioon kaikki talon ominaisuudet. Uskomme, että omistajat olivat tyytyväisiä!

Previous Post
Gagnants du concours de design d’intérieur pour enfants
Next Post
Kuinka pelata vaaleanpunaista sisätiloissa: tyylikäs huoneisto Milanossa