15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Beste Photoshop -opplæringsprogrammer – Lær hvordan du bruker Photoshop

Siste avanserte opplæringsprogrammer for Photoshop

Hvis du noen gang har hatt noen form for erfaring med Adobe Photoshop CS5, vil du sannsynligvis være enig i at det er den kraftigste bildedigeringsprogramvaren som finnes. Mange tror at de bare kan redigere bilder med Photoshop, men du kan faktisk lage dine egne kunstverk med programmet fra bunnen av. Mange tror også at du må være en naturartist for å dra nytte av Photoshop, men det er ikke tilfelle. Med opplæringsprogram for Photoshop CS5 i dette innlegget kan du være en gjennomsnittlig Joe uten kunstneriske evner og bli en Photoshop -mester.

Adobe Photoshop CS5 har fullstendig omdefinert den digitale bildeindustrien med banebrytende verktøy for fotografering, utvalg og mer. Du kan legge til nye dimensjoner i kreativiteten din med Adobe Photoshop. Adobe Photoshop CS5 er den 12. store versjonen av Adobe Photoshop. Du kan nå oppdage mange nye muligheter i Photoshop CS5 Extended som ikke var tilstede i tidligere versjoner.

For de som ikke har sjansen til å jobbe med Photoshop CS5, her er vår liste over 20 Photoshop CS5 -opplæringsprogrammer. Disse opplæringsprogrammene vil gjenopplive interessen din for Photoshop og de fantastiske kreftene den har. Vi har til og med samlet Photoshop CS5 Video -opplæringsprogrammer. Så nyt opplevelsen av å jobbe i Photoshop CS5 med disse enkle Photoshop -opplæringsprogrammene.

Møter en ny dag – Photoshop -manipulering

I denne manipulasjonsopplæringen vil forfatteren vise deg hvordan du lager en virkelig fin soloppgangsscene. Han vil også vise deg hvordan du forvandler et dagsbilde til en soloppgang ved hjelp av noen justeringslag og gradientkart.

Lag sprakk 3D -tekstteksteffekt med Photoshop og Cinema 4D

I denne opplæringen skal vi lage realistisk steinteksteffekt med Photoshop og Cinema 4D.

Lag en fiktiv Arctic Snow Frog i Photoshop

Her vil forfatteren kombinere flere arkivbilder og effekter for å lage en fiktiv arktisk snøfrosk i Photoshop

Kule Photoshop -opplæringsprogrammer du må prøve

Hvis du noen gang har vært misunnelig på den fantastiske grafikken og fotografiene du ser sprinklet over nettet, må du ta motet. Med noen få velvalgte og kule Photoshop -opplæringsprogrammer, du kan holde tritt med internettets bildetrender så vel som den neste fyren. Photoshop-opplæringsprogrammer lærer deg ikke bare hvordan du bruker noen av de mest uklare verktøyene som er pakket inne i denne ikoniske programvaren, de setter deg også raskt på vei til å bli en kunstnerisk designer som kan følge med behovene til dagens nettbrukere.

SloDives oppsummering av 9 av internettsamfunnets kule Photoshop-opplæringsprogrammer tilbyr noe for enhver smak. Fra å tegne objekter til å gjengi 3D -effekter, viser vi deg hvordan du får det gjort og presenterer deg selv som en mester i både Photoshop og grafisk design.

Lag objekter fra bunnen av

Velg giften din med kule Photoshop -opplæringsprogrammer der du kan lage noe av, vel, ingenting. Alt du trenger er programvaren og litt tid.

“¢ Drikkekanne: Denne opplæringen lærer deg hvordan du lager en brusboks. Cola er beskyttet av et varemerke, men du kan bruke disse trinnene til å lage ditt eget drikkevaremerke.

Lag 3D -grafikk

Så ekte at de nesten hopper rett ut av dataskjermen, disse kule Photoshop -opplæringsprogrammene får deg til å ligne en profesjonell designer.

“¢ 3D Earth Globe: Du vet aldri når du trenger en 3D Earth -modell. Nå kan du lage din egen med Photoshop verktøykasse.

abc

“¢ 3D Puzzle: Dette prosjektet er så enkelt at du vil lure på hvorfor du ikke tenkte på det selv.

“¢ 3D -nøkkel: En enkel nøkkel får en helt ny dimensjon når du lager den selv fra bunnen av. Følg disse enkle, men likevel detaljerte trinnene for å lage nøkkelen din. Den inneholder også instruksjoner for å lage 3D -bakgrunnen.

Retro og vintage grafikk

Gamle er i; i hvert fall når det kommer til grafikk. Lær hvordan du kan bli med i trenden med disse kule Photoshop -opplæringene som bringer fortiden i fokus.

“¢ B Filmplakat: Kombiner tekst med gamle fotografier og designelementer for å lage en sjarmerende retrofilmplakat.

“¢ Basic Vintage Effect: Internett tilbyr massevis av kule Photoshop -opplæringsprogrammer som gir moderne fotografier et vintage -utseende. Dette er en av de enkleste å utføre.

Fotomanipuleringsdesign & Illustrasjonsopplæringer

Rollen til bakgrunnsbilder i bannere, grafikk, annonser eller nettopprettelse for den saks skyld er av største betydning. Et attraktivt bakgrunnsbilde kan få deg til å se interessant og komplett ut. Passende bakteppe i henhold til tema, behov og fokuspunkt for enhver webopprettelse kan gjøre den ene veldig viktige forskjellen for å etablere dens eksklusivitet.

Med nyttige Photoshop -opplæringsprogrammer for å lage bakgrunner kan du oppnå en perfekt effekt og appell som er nødvendig for å lage din signaturdesign.

De oppførte Photoshop -bakgrunnsopplæringene nedenfor gir deg riktige teknikker for å lage riktige bakgrunner som kan være enkle, abstrakte eller subtile etter behov..

Hvordan lage en tilpasset YouTube -bakgrunn

Lag et Apple -bakgrunnsbilde

Beste opplæringsprogrammer for å lage ikoner

Å lage ikoner i Photoshop er ikke så vanskelig hvis det gjøres systematisk. Og nå og da må designere lage ikoner for forskjellige nettsteder. Med tanke på dette har vi samlet en nyttig liste over opplæringsprogrammer som fokuserer og hjelper deg å forstå fremgangsmåten for å lage ikoner i Photoshop.

Nå om dagen ønsker ikke kundene generiske ikoner for nettstedene sine. Så det er veldig viktig for GUI -designere å komme med kreative og unike ting hver gang. Disse ikonopplæringene hjelper deg med å forstå noen nyttige tips og teknikker som kan gjøre arbeidet ditt enklere. Nyt dette Photoshop Icon Tutorials -innlegget, og ikke glem å legge inn kommentarene dine.

Lag ikon for trebøtte

Lag et søtt Twitter Bird -ikon i Photoshop

Denne opplæringen viser hvordan du lager et søtt Twitter -fuglikon i Photoshop.

Shiny Lock Icon Design Tutorial

I denne opplæringen kan du lære hvordan du lager et skinnende låsikondesign.

Previous Post
Citações de irmã que farão você se sentir grato
Next Post
26 Relevante skaphyller