15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pakopaikka hälinästä: pimeä koti Australiassa

Australialainen arkkitehti Roger Nelson ja hänen vaimonsa Jane suunnittelivat rakentaa Talo luonnossa pysyvään asumiseen paetakseen Melbournen hälinästä. Mutta kun he saivat rakennusluvan kahdeksan vuoden kuluttua, heidän tarpeensa ja toiveensa olivat muuttuneet. Pariskunta ei luopunut rakentamisesta, mutta päättivät tehdä mökin viikonloppumatkalle pysyvän kodin sijasta. Rakennus koostuu kahdesta viilokattoisesta rakennuksesta, joita yhdistää lasipaviljonki, jossa on ruokasali. Julkisivu on puuta ja maalattu mustaksi. Puuta käytettiin aktiivisesti paitsi ulkoa myös sisustukseen, esimerkiksi huonekaluihin ja ovenkahvoihin. Suunnittelija onnistui luomaan mielenkiintoisen sekoituksen luonnonmateriaaleja ja modernia minimalismia. Kuten omistajat itse sanovat, tästä talosta on tullut heille paikka, jossa voit rentoutua yksin tai rakkaidesi kanssa. Ja ilmapiiri täällä on täysin suotuisa tähän.!

Previous Post
Diamant Baratta Conception
Next Post
Pieni skandinaavinen parvi tunnelmallisissa tummissa väreissä