15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Koti lapsiperheelle tehdasrakennuksen paikalla Lontoossa

Gin -tehdas sijaitsi tässä rakennuksessa Lontoossa vuosikymmeniä sitten, ja nyt se on kodikas Talo kahden lapsen perheelle. Teollisuustiloista omistajat saivat metallipalkit, korkeat katot ja suuret ikkunat – ja kaikki tämä hyödynnettiin kannattavasti uudessa sisustuksessa. Kadulta löydät heti monitoimisen tilan: eteinen, keittiö, olohuone ja ruokasali. Kattoon sohva -alueen yläpuolelle tehtiin ikkuna, jotta huoneeseen pääsisi enemmän valoa, sama ikkuna on toisen kerroksen parvekkeen lattia. Pienestä alueesta huolimatta perhe onnistui hyvin onnistuneesti vyöhykkeellä – keittiö on koristeltu suurella saarella, joka jakaa huoneen visuaalisesti. Huomaa, että olohuoneessa ei ole televisiota, vain takka ja levysoitin. Omistajat yrittivät tehdä talon joka kolkasta toimivan. Esimerkiksi pieni tila portaiden vieressä varustettiin työhuoneeksi. Talo osoittautui toimivaksi ja erittäin sielukkaaksi!

Previous Post
Croquis faits maison par David Cleveland
Next Post
Muodikkaita luonnollisia huviloita Mallorcalla