15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 beste antibakterielle såper for tatoveringer og veiledning

Kroppskunst er en tradisjonell og betydelig type personlig, åndelig og kreativt uttrykk.

Folk fra forskjellige deler av verden har blitt gjennomboret og tatovert i mange år allerede. For tiden, med tilgjengeligheten av mange tatovering ettervern produkter, kan du finne beste antibakterielle såpe for tatoveringer uten å gå gjennom mye trøbbel.

Etter at du har blitt blekket, bør tatoveringen din tas godt vare på og skal holdes ren hele tiden. Likevel er de betydelig åpne sår og bør derfor være det sikret mot infeksjon.

Bildekilde: Tara Winstead in Pexels

Aktiviteter som å vaske en ny tatovering med bruk av såpe og vann to ganger om dagen og tørking er viktige deler av håndteringen av tatoveringer.

Omsorg for en ny tatovering kan bli komplisert. Ikke desto mindre, med den beste såpen, er det mulig å helbrede huden raskere og få tatoveringen til å se fargerik og livlig ut uten problemer i det hele tatt.

Men hvordan finner du beste antibakterielle såpe? Vel, det trenger ikke være utmattende hvis du blir kjent med produktene som har vist seg å fungere effektivt ved rengjøring av en ny tatovering.

Bildekilde: Elizaveta Dushechkin i Pexels

Ting du må huske på når du velger den beste antibakterielle såpen for tatoveringer

Når du velger den beste antibakterielle såpen for tatoveringer, er det mest sannsynlig at du vil bli fornærmet med mange valg. Imidlertid betyr dette ikke direkte at du bare kan få noen form for såpe til din nye tatovering. For å forbedre sjansen for å gjøre det riktige valget, er det ting å huske på:

Ingredienser

Aldri ta for gitt ingrediensene som brukes i såpen. Gjør alltid en innsats for sjekk etiketten og kjenner ingrediensene som brukes. Det er mange såper som bruker skadelige giftige ingredienser som kan skade huden ytterligere.

De beste antibakterielle såper er de som bruker organiske og naturlige ingredienser. Hvis det brukes grove kjemikalier, er det stor sjanse for at tatoveringen kan være utsatt for irritasjon, spesielt hvis du har delikat hud.

Når det gjelder ingredienser, bør såpen ikke inneholde alkohol siden den kan være skadelig for tatoveringen og samtidig utvikle tørr hud.

Det anbefales alltid å sjekke ingrediensene i produktet. Sørg for at såpen din inneholder naturlige og organiske ingredienser som kan bidra til at tatoveringen raskt kan forsegles.

Likevel, hvis du har spesielle krav, for eksempel om du har en ny tatovering som fortsatt er i ferd med å helbrede, er det desto viktigere at du sjekker og forstår hva som skjer i huden din.

Bildekilde: Polina Kovaleva i Pexelsx

Hudtype

Valget av såpe vil også avhenge av hudtypen din. Spesielt, for å unngå tørrhet, få en såpe som er laget for tørr hud.

For å unngå irritasjon og allergi, finn en såpe som er designet for sensitiv hud. Hvis du er bekymret for hvordan huden ville reagere, kan du ganske enkelt skaffe deg en babysåpe siden den vanligvis er veldig mild, men likevel rensende.

Duft

Duften er bare et spørsmål om eget valg. Imidlertid ville mange mennesker gå for et produkt som ikke har noen duft.

Dufter i såper kan utløse irritasjon på huden, spesielt hvis de har kjemikalier. Hvis den har duft, må sistnevnte velges med tanke på de organiske ingrediensene som brukes.

Bildekilde: Sora Shimazaki in Pexels

Antibakteriell evne

En viktig ting å huske på når du velger en såpe for tatoveringer, er om de har den antibakterielle evnen. Denne funksjonen vil bidra til å begrense fremmede elementer som kan føre til infeksjon. Gå for såpen som er kjent for å bryte bakterielle cellevegger og kutte ned veksten.

Fuktighetsgivende egenskaper

Mange tatoveringssåper som er tilgjengelige med fuktighetsgivende funksjoner koster det samme som vanlige såper. Så skaff deg en såpe som har fuktighetsgivende egenskaper som ikke kan føre til at tatoveringen din blir tørr.

Bildekilde: Alice Battillo in Pexels

Typer såpe

Du kan velge barsåpe når du rengjør tatoveringer, men du kan også finne flytende såper og skumvasker tilgjengelig på markedet. Du kan be din tatovør om noen forslag.

Butikker og kunstnere foreslår sannsynligvis forskjellige produkter. Noen velger å bruke såpe ved hjelp av flytende formel siden den vanligvis kan fortynnes og sprayes inn i huden. De synes det er lettere å administrere og bruke.

Det gode med skumsåper fremfor andre typer såper er imidlertid at de tåler langt. Videre er de enkle å påføre og tilbys vanligvis i en pumpeflaske.

I mellomtiden kan barsåper være veldig nyttig. Imidlertid bruker de som brukes for tatoveringer ikke en formel som er spesielt designet for tatoveringer.

Likevel er de antibakterielle og milde, noe som vanligvis er tilstrekkelig for tatovering etterbehandling.

Anmeldelser

Ikke alle mennesker ville like å få en tatovering.

Tatoveringer er forskjellige fra piercinger når det gjelder etterbehandling. Derfor, hvis du planlegger å kjøpe den beste antibakterielle såpen for tatoveringer, bør du vurdere å sjekke hva tatoveringsartister, tatoveringsbutikker og folk som har tatoveringer kommenterer det.

Du bør finne viktige tilbakemeldinger fra produktanmeldelser og finne et snev av om produktet er verdt å kjøpe eller ikke.

Det er såper som er spesielt designet for tatovering etterbehandling.

Du kan imidlertid også bruke spesifikke badesåper som er kjent for å ha milde og milde egenskaper på huden. Det som er nødvendig er at det ikke vil irritere eller tørke huden, og det kan effektivt opprettholde renheten og friskheten i tatoveringen din.

Bildekilde: Blend Jam inn Pexels

Topp 10 beste antibakterielle såper for tatoveringer

Tatoveringer er en slags kunst trykt på kroppen. Det er ingen tvil om at kroppen er ditt tempel. Derfor bør alle være forsiktige med å håndtere blekket, spesielt hvis det er nystekte.

Med tanke på at det fremdeles er nytt, regnes det fortsatt som et åpent sår som kan være utsatt for infeksjon hvis du ikke klarer å gjøre nok innsats. Det er viktig at du bruker den beste antibakterielle såpen.

Hvis du nettopp har fått en ny tatovering, er det første du må gjøre å få en uparfymert antibakteriell såpe for å sikre at designet forblir sunt og levende..

Husk at den tatoverte huden ligner et åpent sår.

Derfor er det nødvendig med riktig etterbehandling for å forhindre muligheten for å tette de følsomme linjene. Mange tatovører vil sannsynligvis anbefale en barsåpe som de markedsfører eller bruker, men du vil kanskje også sjekke listen over antibakterielle såper som har vist seg effektive.

Her er noen av de beste antibakterielle såper for tatoveringer:

1. H2Ocean Blue Green Foam Soap

H2Ocean Blue Green Foam Soap

Hvis du er utsatt for irritasjon når du bruker duftende såper, finner du denne såpen best egnet for deg. H2Ocean Blue Green Foam Soap er en troverdig etterbehandling antibakteriell såpe for en tatovering.

Den er spesielt utviklet for produktivt å vaske en ny tatovering uten å påføre tørrhet eller for mye skade. For de som nettopp har fått en tatovering, kan det hende de finner det best å bruke Blue Green Foam Soap for å sikre at de opplever en mye ideell tatoveringsheling.

Denne såpen bruker aktive og inaktive ingredienser. Den aktive ingrediensen er benzalkoniumklorid 0,13 prosent som dreper 99 prosent av bakteriene. Jeg

ts inaktive ingredienser inkluderer renset vann, aloe barbadensis bladjuice, poloksamer 188, havsalt (mineraler) og dinatrium edta.

Det utvikler ikke prikkende merker på huden mens det er i ferd med å helbrede tatoveringer. Det innebærer ganske enkelt at brukerne vil oppleve en smertefri prosedyre.

Det letter også en reduksjon i betennelse og rødhet i huden, som er typiske for å skje etter tatovering. Håndtering av hele bivirkningene som er utviklet av en tatovering er dens forte.

Forsterket med mineraler og aloe vera, hjelper H2Ocean Blue Green Foam Soap med å fukte huden mens du renser tatoveringen.

Denne såpen er ganske mer pålitelig sammenlignet med grove kjemiske såper som kan svi av huden. Det er antibakterielt, antimikrobielt og har ingen duft.

Når du bruker denne såpen, må du bare vaske tatoveringen grundig med varmt vann 3 til 4 ganger om dagen. Påfør middels trykk i fingrene mens du vasker tatoveringen for å eliminere eventuelle tørkede utslipp i hudporene.

Bruk av varmt vann når du vasker tatoveringen hjelper til med å åpne derma porene og trygt desinfisere blekk og blodplasma for å gi huden en grundig rengjøring for å unngå dannelse av skorper.

H2Ocean Blue Green Foam Soap er en on-the-go såpe, slik at du kan ta den komfortabelt med deg uansett hvor du er.

2. Provon Antimicrobial Lotion Soap

Provon Antimicrobial Lotion Soap

Provon Antimicrobial Lotion Soap er en skånsom og pålitelig flytende såpe som er foreslått av Association of Professional Piercers.

Den ble formulert med balsam, mykgjørende midler og milde hudrensere. Denne såpen fungerer effektivt ved rengjøring av en tatovering og kan påføres en eller to ganger om dagen.

Den bemerkelsesverdige aktive komponenten er 0,3 prosent kloroksylenol som blander effektiv vidtrekkende antimikrobiell aktivitet.

Det er et desinfeksjonsmiddel og antiseptisk middel som reparerer kløe, rødhet og infeksjon som utvikler seg med tatoveringspiercing.

Videre bruker Provon Antimicrobial Lotion Soap også maisolje, kokosnøttolje og noen viktige fettsyrer. Disse gir et defensivt belegg på huden og sikrer fuktighet for å hemme tørrheten i huden.

Det er forsterket med uraffinerte hudbalsam som E -vitamin og aloe vera. Den kommer med duften av sitrusduft og bruker ikke grove kjemikalier. Bare sørg for å fortynne Provon Antimicrobial Lotion Soap først før du bruker den på tatoveringer.

Såpen gir en full strekk av antimikrobielle ligninger med aktive komponenter som reduserer eskalering av infeksjon til tross for at den er tam mot huden.

Du vil oppleve en bedre helbredelsesprosess etter at du har tatoveret når du har brukt denne såpen. Provon Antimicrobial Lotion Soap fukter huden. Det virker også for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Med stor logikk fungerer denne såpen forhindre infeksjoner, letter kur, og er også ideell for riper.

Bruken av Provon Antimicrobial Lotion Soap er også svært håndterbar. Bare fukt det tatoverte området, skum det på hendene og rengjør den berørte delen.

Du vil etter hvert legge merke til hvordan huden din reagerer hyggelig. Hvis den brukes riktig, hjelper denne såpen ikke bare med å fremskynde helbredelsen, men reduserer også forekomsten av kløe.

Du kan ganske enkelt føle deg trygg på at denne såpen med rette kan fungere godt når du rengjør tatoveringen din.

3. Cosco Tincture Tattoo Green Soap

Cosco Tincture Tattoo Green Soap

Selv om Cosco Tincture Tattoo Green Soap ikke er en typisk såpe som du vil bruke daglig, anses det fortsatt å være en av de beste antibakterielle såper for tatoveringer med tanke på effektiviteten og ideen om at mange tatoveringsartister ville velge å bruke den.

Cosco Tincture Tattoo Green Soap er det klassiske tilbehøret i tatoveringsbutikker over hele verden og er ment å desinfisere huden.

Bortsett fra etterrensing, kan denne såpen også brukes til å pleie huden før den tatoveres, og også til rengjøring av et tatoveringsutstyr. Hovedkomponentene inkluderer rene vegetabilske oljer, glyserin og lavendel.

Det kan være tider at de inkluderer olivenolje som bidrar til å øke immunsystemet, sikre mot fordøyelsesproblemer og har antiinflammatoriske egenskaper.

Det er en effektiv antibakteriell flytende såpe i tillegg til et rensemiddel. Det fungerer for å bli kvitt proteinfaststoffet og tørket blod fra huden under blekk. Du vil også elske ideen om at det er en miljøvennlig såpe og ikke bruker grove kjemikalier.

Selv om du har tørket blod og noen sjablongmerker på huden etter at du har fullført tatoveringen, kan denne såpen lett klare det også. Hvis du blander denne såpen med vann, vil du bli overrasket over dens utrolige evne. Det er en antibakteriell såpe som du aldri kan miste tilliten til.

Det fukter også huden. Den har glyserol som hjelper til med å holde huden fuktig. Det beskytter huden og åpner porene i huden for å tillate svette som gjør huden sunn og ren.

Cosco Tincture Tattoo Green Soap egner seg godt for sensitiv hud siden den består av allergivenlige kvaliteter og naturlige stoffer. Den ikke-bruk av grove kjemikalier gjør den til og med praktisk for nyfødte og spedbarn. Det utvikler også en unik duft på grunn av dets naturlige elementer.

abc

4. Essential Values ​​Tincture Green Soap

Cosco Tincture Tattoo Green Soap

The Essential Values ​​Tincture Green Soap er en påvist effektiv og troverdig såpe som sikrer nytt blekk fra infeksjoner og bakterier.

Den er også formulert for tatoveringsartister, selv om folk med nye tatoveringer også kan dra fordeler av fordelene med denne såpen.

En ting som er bra med Essential Values ​​Tincture Green Soap er at du kan dempe det med rent vann. Dette gjør dette produktet svært passende, selv for større tatoveringer.

Det kan også gjøre det bra for alle tatoveringsbutikker og tatoveringsartister som må ta imot mange kunder.

Til tross for at den er fortynnet, forblir såpen effektiv. Det fungerer for å bli kvitt smuss og bakterier, og sive tørket blod, sekreter og så mye mer. Siden den har evnen til å rengjøre tatoveringen og holde den borte fra irriterende stoffer og smuss, vil tatoveringen sannsynligvis gro raskere.

Overraskende garanterer Essential Values ​​Tincture Green Soap at tatoveringen helbreder på en slik måte at tatoveringen forblir skarp og fargerik. Ved å bruke denne såpen trenger du ikke å være engstelig for sprekker i huden, svake linjer og kjedelige farger.

Denne såpen kan også bli kvitt kløe og irritasjoner. Den bruker ikke grove komponenter som kan være ansvarlig for irritasjon av huden. Dette innebærer ganske enkelt at huden kan bli helbredet uten problemer.

Likevel er det også viktig å merke seg at det ikke anbefales å fortynne denne såpen overdrevent. Du bør lære å fortynne det helt riktig for å sikre effektiviteten.

Hvis du bruker denne såpen på riktig måte, kan den garantere full og kraftig desinfeksjon, samtidig som den sikrer at du ikke blir irritert. Du vil nyte opplevelsen av å få en ny tatovering, ettersom du ikke trenger å tåle en lang sunn periode med Essential Values ​​Tincture Green Soap.

5. Dr. Numb Topical Anesthetic Foaming Soap

Dr. Numb Topical Anesthetic Foaming Soap

Tatoveringer kan være en utrolig kunst å sjekke med. Imidlertid kan det ikke nektes for at det kan være litt smertefullt å få dem i huden, og kløen og smerten slutter derfor ikke etter hvert som blekkingsprosedyren er fullført.

Med bruk av Dr. Numb Topical Anesthetic Foaming Soap kan dette problemet løses.

Såpen ble utviklet på en måte som kan gi deg lindring umiddelbart etter at tatoveringen er ferdig. Den har 0,24 prosent benzaminklorid som vil fungere for å desinfisere mikrober i huden.

Hele ingrediensene vil virke for at du skal føle mindre smerter med en umiddelbar effekt. Denne såpen er hudløs som hjelper til med å redusere smerter så vel som de andre følelsene du kan oppleve etter å ha blitt blekket.

Videre kan du også bruke denne såpen til mindre brannskader, slitasje, kutt og mer. Det fungerer som et desinfeksjonsmiddel, og derfor trenger du ikke å være engstelig for infeksjoner.

Numb Topical Anesthetic Foaming Soap har en aktuell medisin som kalles lidokain. Dette kan hindre nervesignaler, og derfor dempe smerten.

Dessuten virker denne såpen raskt, og du kan få umiddelbar lindring av svie, smerte, kløe og svie. Hvis huden er nylig tatoveret, trenger du ikke å henge hardt om du velger å bruke denne såpen.

Denne såpen er bevist effektiv på en slik måte at du ikke lenger trenger medisiner mot smerter hvis du velger den. Normalt kan du få et smertestillende middel hvis du lider av ømhet etter å ha blitt tatovert.

Bare sørg for at du holder skummet i huden i noen minutter når du bruker det. Ikke vask det umiddelbart med vann og la det trenge inn i huden.

Numb Topical Anesthetic Foaming Soap brukes ikke bare til desinfeksjon. Det fungerer også tre ganger bedre enn vanlig såpe. Den har anti-effektive egenskaper som garanterer fjerning av bakterier og smuss.

6. Tattoo Goo Deep Cleansing Soap

Tattoo Goo Deep Cleansing Soap

Formelen som brukes i Tattoo Goo Deep Cleansing Soap ble utviklet gjennom innsats fra hudleger og tatoveringsartister. Disse ekspertene har bred erfaring med hvordan man effektivt kan ta vare på nylig tatoveret hud.

Derfor tørker ikke denne såpen og er spesielt designet for piercing og tatovering etterbehandling.

En pålitelig formel er fremtredende når vi snakker om såpe så vel som andre produkter for hygienisk bruk. Formelen som brukes i denne såpen involverer et aktivt element kjent som PCMX-L, som består av natriumlauroylsarkosinat (Lauricidin) og kloroksylenol (PCMX).

Lauricidin er et kjedefett som letter dyprensing. PCMX, derimot, er et ekstremt effektivt antimikrobielt middel. Tattoo Goo Deep Cleansing Soap har disse to kraftige ingrediensene og er i stand til å flå huden uten nødvendigvis å fjerne mye fuktighet.

Ikke alle typer såper og rensemidler er best for piercinger og tatoveringer. Vanligvis er ikke rensemidler som har alkohol ideelle for ferske piercinger. Likevel er denne såpen utviklet for å være en effektiv desinfeksjonsmiddel som ikke er skadelig for huden, enten den er gjennomboret eller tatovert.

Videre kan det ikke argumenteres for at nye tatoveringer kan utvikle overdreven kløe. Dette er egentlig ikke en trist ting. Likevel kan riper i huden hemme helbredelsesprosessen. Bruken av denne såpen kan bidra til å lindre kløe.

Som et resultat reduseres ønsket om å klø i huden. Å rense en ny tatovering på riktig måte kan bidra til å forhindre infeksjon. Tattoo Goo Deep Cleansing Soap kan imidlertid gjøre så mye mer! Når den brukes daglig, kan den også hjelpe tatoveringen til å gro raskt.

Når du åpner lokket, vil mange produkter sannsynligvis helle ut, og det vil være vanskelig for deg å kontrollere det. Det anbefales å åpne lokket når det er rettet oppover for å forhindre slurvete søl.

7. Nat-A-Tat2 Tattoo Foam Cleanser

Nat-A-Tat2 Tattoo Foam Cleanser

Nat-A-Tat2 Tattoo Foam Cleanser har en helt naturlig formel for hardhetsfrie og organiske elementer, og kan tilby deg effektiv og naturlig etterbehandling.

Vi vet alle at tatoveringer er utsatt for infeksjon. Denne såpen kan imidlertid virke for å sikre smussopphopning, hudirritasjoner og skadelige bakterier. Siden den er mild og ikke bruker skadelige ingredienser, er det ikke sannsynlig at huden blir skadet selv om du bruker såpen mye.

Skumrenseren gir også plass til en enklere applikasjon siden du kan administrere mengden du bruker. Det er en ideell såpe for en ny tatovering siden den hjelper til med å vaske bort blod, hudutskillelse og smuss som kunne ha landet på tatoveringen.

Dessuten gir ikke denne såpen ut noen junks. Du kan enkelt skylle det av og få huden til å føles myk og ren uten nødvendigvis å bli tørr, stram eller irritert.

Videre kan Nat-A-Tat2 Tattoo Foam Cleanser også hjelpe i helbredelsesprosessen av huden. Etter rundt to uker vil det øverste laget av huden gro. Det kan imidlertid ta måneder før det nedre laget er helt helbredet. Derfor anbefales det å fortsette å bruke denne antibakterielle såpen under hele etterbehandlingsmetoden.

Skumrensere er ikke bare morsomme å påføre. De gjør også renseprosessen og påføringen mer håndterbar. Denne såpen kan fremskynde og stimulere helbredelsesprosessen av huden. Som et resultat vil dette føre til en mye bedre tatovering før.

Likevel bør du vite at denne såpen også kan utløse litt brenning når den brukes første gang. Men dette manifesterer seg ikke hele tiden. Sørg imidlertid for at du er oppmerksom på hudens reaksjoner. Du bør kunne identifisere deg med en gang hvis huden reagerer negativt.

8. Billy Jealousy Tattoo Wash

Billy Jealousy Tattoo Wash

Pakket med urtekstrakter, fruktekstrakter, så vel som andre hudpleieelementer, er Billy Jealousy Tattoo Wash absolutt et must-prøve. Bortsett fra å være ideell for nye tatoveringer, kan det også få de falmede og eldre tatoveringene til å se livlige ut igjen. Du vil elske å oppleve bedre tatovering etterbehandling ved å bruke denne typen såpe.

Billy Jealousy Tattoo Wash markedsføres i en stor flaske. Du trenger imidlertid ikke bruke så mye hver gang du går i dusjen eller renser den nye tatoveringen. En liten mengde kan piske opp betydelig og gi deg rikelig med skum. Du kan håndtere tatoveringer i forskjellige størrelser!

Videre pirrer, irriterer eller brenner ikke denne såpen huden. Faktisk kan du til og med se at det føles godt og kan fungere i beroligende og beroligende betent hud.

En annen ting du bør være oppmerksom på under tatovering etterbehandling er tørrhet. Det er godt å vite at Billy Jealousy Tattoo Wash ikke tørker ut huden eller utløser sprøhet. Hvis huden er tilstrekkelig hydrert, vil det være mindre sjanser for at den kan bli kløende eller irritert.

Forskjellig fra andre typer såper som brukes til tatoveringer, er denne såpen ikke bare ideell for nye tatoveringer. Du kan også bruke denne såpen til å gjenopprette eldre tatoveringer som allerede er falmet. Billy Jealousy Tattoo Wash kan gjøre fargene livlige igjen og holde kantene og linjene klare og skarpe.

Sørg for at hele tatoveringen din, både ny og gammel, forblir livlig og intens ved bruk av denne såpen. Forbedre tatoveringen din etterbehandling ved å få en såpe som kan holde utseendet på tatoveringen din flott til tross for alderen. Bruk den som anbefalt, og du vil se grunnen til at den er en av de beste antibakterielle såper på markedet i dag.

9. WOO Gentle Cleansing Soap

Bildekilde: Project Woo

WOO Gentle Cleansing Soap er valget av mange fagfolk. Spesielt utviklet for å opprettholde renslighet og helse på huden etter tatovering, bruker den en formel som er veldig skånsom og egnet for daglig vask.

Såpen bruker ikke mange ingredienser. Dette er imidlertid noe som gir produktet en fordel siden færre ingredienser innebærer bedre helse og omsorg for tatoveringen og ikke tømmer den nye delikate huden.

Det er en tydelig kokosnøttoljebasert barsåpe som gir mild og effektiv rens. Denne vannstimulerte baren skaper litt skum for å børste bort overflateforurensninger, slik at huden føles behagelig, myk og frisk.

Formelen er duftfri og er gjennomsyret av natriumkokoat og glyserin for å gjøre den nyfargede huden hydrert og beroliget. Når du bruker den, bruker du bare såpen på våt hud og går for et skum. Masser det berørte området forsiktig og skyll med lunkent vann.

10. Dr. Bronner Pure-Castile Liquid Soap, Baby Ucented

Dr. Bronner Pure-Castile Liquid Soap, Baby Ucented

Dr. Bronner Pure-Castile Liquid Soap er en slags medisinsk såpe, og den har ekte teolje. Dette er forklaringen på hvorfor denne såpen har vært kjent for å være en av de mest effektive rensemidler som gir en positiv effekt på tatoveringen.

Den kommer med en mild og treaktig duft. Hvis du ønsker å bli forbedret og veganervennlig med uraffinerte ingredienser, så er denne såpen den beste for deg.

Du vil elske å vite at denne såpen bruker en resirkuleringsmetode i emballasjen. Dr. Bronner omdirigerer søppelplast fra søppelfyllinger gjennom bruk og økning av krav til resirkulerte plastflasker.

Dette gjør produktet miljøvennlig. Den har også en antibakteriell funksjon som virker for å avslutte bakteriene i tatoveringsdelen, bekjemper sopp og beskytter deg mot å bli smittet.

Denne såpen bruker ingen sterke kjemikalier eller kunstige konserveringsmidler. Den ble utviklet med en mengde garanterte naturlige ingredienser for å gi deg bekvemmelighet mens du er i ferd med å helbrede tatoveringer. Den bruker kraftige ingredienser for å gi deg glatt hud på kort tid.

Likevel vil det også være godt å påpeke at noen utvikler allergi mot tea tree olje. Derfor anbefales det å utføre en flekkprøve før du bruker den.

Bronner Pure-Castile Liquid Soap er tre ganger mer konsentrert sammenlignet med de fleste flytende såper på markedet. Mer såpe i hver flaske innebærer mindre avfall i emballasjen.

Uten duft og dobling av olivenoljen, anbefales denne såpen også til personer med sensitiv hud og babyer. Såpen er konsentrert, allsidig, biologisk nedbrytbar og effektiv.

Bildekilde: ReadInsideOut

Hvordan vasker du friske tatoveringer?

Bruk helst en antibakteriell såpe to ganger om dagen for å sikre tatoveringen mot infeksjon. I det minste må du vaske de friske tatoveringene hver morgen når du våkner og om natten før du sover. Sørg for at vasketiden er kort, men grundig og tørk, og rengjør området mellom vaskene.

Hvis du merker at det er skittent eller svett, bør du fortsette med å rengjøre det med en gang. Det burde ikke være noe problem hvis du tar en dusj forutsatt at du ikke får tatoveringen dynket i vannet.

Aldri klø eller skrubbe huden der tatoveringen din er blekket. Bare bruk hendene. Bruk av en loofah kan bare føre til overføring av bakterier. Etter at du har skylt den, tørker du huden med et engangspapir. Ikke bruk kluthåndklær på nytt, da det også kan spre mikrober som kan utløse infeksjon.

Du bør vite at tatoveringen din vil søle væske i løpet av de første eller to dagene. Du kan merke litt blod eller litt blekk. Du bør imidlertid ikke få panikk hvis du ser disse manifestasjonene fordi det er normalt. Når du når den tredje eller fjerde dagen, vil du legge merke til at tatoveringen begynner å flake.

Ikke velg det. Få i stedet en duftfri lotion for å lindre kløen. Sett på solkremen til tatoveringen leges helt.

Mesteparten av tiden tar det rundt 2 til 3 uker før tatoveringen er helt helbredet. Ikke mist motet og fortsett å vaske det. Snart nok kan du gå tilbake til din normale livsstil.

Bildekilde: Taffy Buoniconti in Pexels

Ytterligere tips for å vaske tatoveringene dine med den beste såpen

Noen andre tips for å vaske tatoveringer med den beste såpen kan også hjelpe deg med ettervernet. Her er noen tips å huske:

  1. Ikke pakk tatoveringen på nytt – Etter 3 timer, ta av bandasjen for å la huden puste og starte helbredelsesprosessen. Innpakning av tatoveringen kan forhindre utstilling av oksygen og kvele området, noe som kan føre til en dårlig helbredende kvalitet. Ved å holde bandasjen på lenge kan det dessuten utløse dannelsen av pusset og infisere tatoveringen.
  2. Ikke rør tatoveringen med en skitten hånd Dette kan virke åpenbart, men mange mennesker glemmer det fortsatt. Ikke glem at det fortsatt er et åpent sår og kan være sårbart for infeksjon.
  3. Ikke bruk varmt vann når du vasker tatoveringen – Huden er veldig sårbar under helbredelsesprosessen, og bruk av varmt vann på en ny tatovering kan utløse irritasjon og kan åpne porene som potensielt kan få ubestemt blekk til å dryppe. Når du vasker tatoveringen med den beste såpen, skyll den forsiktig med lunkent vann.
  4. Ikke bruk petroleum – Petroleum kan bare kvele huden, noe som kan forhindre at tatoveringen din puster. Dette kan føre til akne. Bortsett fra dette har visse petroleumsbaserte produkter elementer som kan trekke ut blekk fra tatoveringen.
  5. Ikke bruk overflødige lotioner eller kremer – Det samme med å pakke inn bandasjen på nytt, undertrykke den nye tatoveringen med overflødige lotioner eller kremer, kan hemme huden fra å puste og hemme helbredelsesprosessen. Når du påfører tatovering ettervern produkter, bør du bare vurdere å påføre et tynt lag; imidlertid mange ganger om dagen for å gjøre huden hydrert så vel som fuktet. Hvis du tilfeldigvis påfører for mye, tørk litt av overflødig stoff med et papirhåndkle.
  6. Kontroller volumet av alkoholinntaket ditt – Det er ingenting galt med å få en festlig drink etter å ha fått din nye tatovering. Imidlertid bør du være forsiktig med mengden alkohol du tar fordi for mye alkohol kan være skadelig på måten tatoveringen din kommer seg på. Du bør forstå at alkohol beskrives som en blodfortynner, noe som betyr at det kan hemme helbredelsesprosessen og øke muligheten for infeksjon.
  7. Ikke barber den ny -tatoverte huden din – Dessverre må du bare omfavne stubben i 6 til 8 uker etter at du har blitt tatovert. Hvis du føler deg flau over den hårete overflaten, så finn behagelige løstsittende klær å dekke over.
  8. Ikke la andre mennesker eller noen av kjæledyrene dine komme i kontakt med tatoveringen din – Du må gå vekk fra infeksjoner uansett. Mennesker og kjæledyr kan være bærer av bakterier og bakterier. Be dem høflig om å holde seg borte fra tatoveringen din til den heler helt.

Bildekilde: Yahoo

Siste tanker

Få dine tatoveringer til å se best mulig ut og oppnå sunn hud ved å bruke den beste antibakterielle såpen for tatoveringer.

De bruk av antibakteriell såpe er viktig, spesielt hvis du nettopp har fått tatoveringen din. Det fremskynder ikke bare helbredelsesprosessen; det hemmer også sannsynligheten for at du får en infeksjon eller andre alvorlige helseproblemer.

Med antibakterielle såper for tatoveringer som kommer på markedet i et bredt utvalg, kan det være utfordrende å velge den beste. Du kan finne skumvasker, flytende formel, barsåper og mer.

Likevel kan prinsippet for den beste antibakterielle såpen for tatovering etterbehandling forenkles av noen faktorer. Spesielt må den være mild, ikke-irriterende, ikke-tørkende og kan hemme infeksjoner. Forutsatt at disse betingelsene er oppnådd, kan du vurdere andre ting som ingredienser, duft og mer.

Det er viktig å velge den beste antibakterielle såpen sikre huden fra infeksjon. Det opprettholder også tatoveringens livlighet. Enkelte såper bidrar til fuktighet i huden og hemmer ytterligere tørrhet.

Velg riktig antibakteriell såpe som er omtalt i listen, og du vil sikkert få en tryggere og hyggeligere tatoveringsopplevelse. Noen av produktene ovenfor er verdt å prøve.

Previous Post
As 10 melhores marcas de tinta para tatuagem para cores nítidas e duradouras
Next Post
24 Imponerende ideer for tatoveringsfyllere