15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sveitsiläinen lomamökki, jossa on tyylikäs ja viihtyisä sisustus

Se on moderni mökki kuuluisassa alppikaupungissa Zermattissa – onnistunut yritys yhdistää tyylikäs eurooppalainen kaupunkisuunnittelu perinteiseen sveitsiläiseen taloon. Täällä näemme kauniita skandinaavisia ruokia melko odottamattomassa harmaansinisessä värissä mökille, joka lisäsi välittömästi sisustusta. Suunnittelijat tekivät myös hienoa työtä sisustuksen kanssa – sitä ei ole täällä paljon, mutta väritykset on sijoitettu erittäin harmonisesti. Kaunis ja viihtyisä vuoristotalo!

Suuri määrä valokuvia olohuoneesta auttaa ottamaan huomioon kaikki huoneen yksityiskohdat. Ja todellakin on jotain nähtävää. Talon suurin huone yhdistää harmonisesti kolme osaa kerralla – olohuone, ruokasali ja keittiö.

Skandinaavisen keittiön harmaansininen väri, joka yllätti meidät eniten, näyttää siltä, ​​että se on täysin sulautunut lomamökkityyliin ja virkistänyt sen ei-perinteisellä tavalla. Ja takan harmaansininen pohja täydensi keittiön väriä ja kiinnitti jonkin verran huomiota itseensä. Pitkä kahdeksan hengen pöytä viittaa siihen, että talossa asuu suuri perhe..

Pidämme siitä, että takkaa voi ihailla mistä tahansa suuren huoneen osasta, joka on täynnä erityistä mukavuutta illalla, kun lamput sytytetään ja kynttilät sytytetään..

Useat kahden hengen huoneet on yhdistetty perinteisesti tyylikkäisiin ja käytännöllisiin kylpyhuoneisiin. Tällaisissa makuuhuoneissa haluat nukahtaa ja herätä joka päivä. Jokainen puinen osa huoneesta on täynnä selittämätöntä lämpöä.

Puun runsaus talon jokaisessa osassa viittaa siihen, että perheen tulisijaa, lämpöä ja mukavuutta arvostetaan täällä. Vain siinä on lastenhuone, jossa on kerrossängyt neljälle lapselle. Hän on suora todiste tästä.!

Pitkän ja vaikean työviikon jälkeen haluan mennä jonnekin ja rentoutua. Mutta ei silloin, kun asut talossa, jossa kaikki on harkittu. Voimien ja energian uudistamiseksi on erityisiä huoneita – toisessa uima -allas, toisessa sauna. Ei talo, vaan unelma! Täällä voit mielellään kutsua rakkaita ystäviäsi lepäämään, jotka epäilemättä suostuvat viettämään miellyttävää aikaa tällaisessa talossa..

Kaikilla ei tietenkään ole varaa tähän ylellisyyteen. Mutta kukaan ei kiellä unta, joten kun ihailet tämän talon valokuvaa, älä pelkää unta.

Previous Post
Intérieurs français vivants par Julie Ansiau
Next Post
Viileä parvi tummissa väreissä Taiwanissa