15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 kule humle tatoveringer

En blomst med en humle er den eldgamle klassiske representasjonen av flørt og kjærlighet. Humle tatoveringer er veldig attraktive og kan avbildes i forskjellige størrelser. De små ser søte ut med sine uskyldige babyaktige design og undrende øyne som ser ut på verden. De større eksemplene på tatoveringer viser den klassiske kombinasjonen av gult og svart som symboliserer biet. Som en kunstform kan denne tatoveringsdesignen varieres så langt fantasien tar en, men det grunnleggende temaet kjærlighet endres aldri.

Humler er klassiske eksempler på flørtende oppførsel, der variasjon er livets nektar! Jakten på de beste og søteste blomstene er en evig jakt i biens liv. Noen tatovører bruker den klassiske designen av svarte og gule bier uten andre pynt for å gi en forenklet stilerklæring. Noen bruker blomster, store eller små, for å tilføre fargen en skvett til de mørke tonene i bien.

Humletatoveringer foretrekkes vanligvis av kvinner fremfor menn, kanskje på grunn av det romantiske temaet blomster-bi-forholdet.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om Disney tatoveringer, feminine tatoveringer, pirat tatoveringer og diskant tatoveringer.

Strålende Flash

Denne humle tatoveringen blinker sterkt og har dype og lyse farger i en perfekt kombinasjon. Den enorme rosa blomsten og den lille humlen som svever over den, gir et stiluttrykk som får brukeren til å vise frem kunstverket.

Strålende Flash

Strålende Flash

Kjærlighetens kraft

Dette er søtt … er det du tenker! Denne tatoveringen med humla som svever over noen blader og leter etter den perfekte blomsten, har en delikat smak i sitt kunstneriske uttrykk.

Kjærlighetens kraft

Kjærlighetens kraft

Musikk i mine ører

Jenta på dette bildet må elske musikk. En liten humlebi -tatovering like bak et øre holder henne til selskap hele tiden og nynner lyder av søt musikk for å bære henne gjennom dagens rutine.

Musikk i mine ører

Musikk i mine ører

Komisk effekt

Dette er en morsom liten humletatovering. De løkformede øynene og det komiske uttrykket gjør det til et morsomt kunstverk. Smilet sier … Jeg vet at jeg er tegneserie, så hva! Så lenge jeg kan smile med deg, er alt bra med meg.

Komisk effekt

Komisk effekt

Flying Beauty

Denne humletatoveringen får toppkarakterer. Det feilfrie designet med svart og gult viser den furrige effekten som artisten har tenkt. De gjennomsiktige vingene får bien til å leve som om den er i ferd med å fly av på jakt etter nektar.

Flying Beauty

Flying Beauty

The Cark Duft

Denne humlen ser ut til å vente i de mørke skyggene etter duften av den beste blomsten. De svarte, grå og kjedelige gule fargene skaper en effekt av farlige eventyr som ikke er fortalt.

The Cark Duft

The Cark Duft

Summer Rhapsody

Gjør denne humlen en paringsdans for å lokke en attraktiv kompis? Det flørtende utseendet er åpenbart, og blomstertilbudet er definitivt et kjærlighetsbudskap. Etter hvert som tatoveringer går, er dette en perfekt kunstform.

Summer Rhapsody

Summer Rhapsody

Hemmelig gjemmested

Denne humlen er ganske trygg og glad delvis skjult av jentas hår på nakken. Men de kunstneriske slagene og fargene kan ikke gå glipp av, da det ser ut til at bien kommer ut av bikuben!

Hemmelig gjemmested

Hemmelig gjemmested

Solsikkebi

Fôr

Solsikkebi

Solsikkebi

The Baby Superman

Denne humla har nettopp auditionert for neste supermannsfilm. Den naturlige fargen på svart og gult blir garantert en hit blant publikum. Som en tatovering ser han helt nydelig ut med sine enorme halvredde nysgjerrige øyne.

The Baby Superman

The Baby Superman

Banditten

Denne bandittlignende maskerte humlen tåler ingenting. Det har kommet for å stjele den beste nektaren fra de søteste blomstene før noen andre gjør det. Denne tatoveringen er et kunstnerisk vidunder. De levende fargene på blomsten og bien er fantastiske!

Banditten

Banditten

Utforske blomstene

Det ser ut til at denne humlen tar seg tid til å bestemme hvilken blomst som skal ha den søteste nektaren. Det er for mye valg og livet kan være vanskelig! Tatoveringen med sirkler rundt bi og lyse rosa blomster er et uvanlig kunstverk.

Utforske blomstene

abc

Utforske blomstene

Barnas dag ute

Denne humla er en lubben baby som ennå ikke har utforsket verden og sett naturens skjønnhet. En stor seng med fargerike søtluktende blomster venter på ham, slik at han kan samle den beste nektaren, men denne rosa vil gjøre for en stund.

Barnas dag ute

Babys dag ute

Familiebrunsj

En stor blomst i lyse farger kommer definitivt til å tiltrekke seg mange beundrere. Denne humletatoveringen med en blomst og tre bier viser samhold og deling. Felles måltider er de beste.

Familiebrunsj

Familiebrunsj

Hallo!

Humlen i denne tatoveringen ser ut på verden med spørrende øyne. Synes de at jeg er vakker? Merker folk mine lyse gule og kulsorte farger? Liker de den blåblå effekten av vingene mine?

Hallo!

Hallo!

Tradisjonell stil

De klassiske fargene gul og svart på en humle har blitt tatoveret med tydelig presisjon i denne tatoveringen. Den buede ryggen og de klare bena får en til å føle at humlen lever og beveger seg.

Tradisjonell stil

Tradisjonell stil

Fur Ball Bumblebee

Den furrye effekten av humla har fått denne tatoveringen til å se mer naturlig og attraktiv ut. De gjennomsiktige gule og svarte skyggelagte vingene gir et snev av klassen til kunstformen.

Fur Ball Bumblebee

Fur Ball Bumblebee

Kjærlighets spill

Den skyggefulle blomsten som denne humlen hviler på, sender et budskap om flørtende intensjoner. Brukeren inviterer åpenbart til et passende svar fra noen. Som en kunstnerisk utstilling er de gjennomsiktige vingene strålende.

Kjærlighets spill

Kjærlighets spill

Den klassiske posen

En humle klar til å sitte på en blomst for å smake på nektar er en klassisk form for humletatovering. Det gir et budskap om kjærlighet, flørting og intimitet. Den rosa blomsten, den svarte og gule bien med sine grå skyggelagte vinger er en vakker tatovering!

Den klassiske posen

Den klassiske posen

Kong B

Den kongelige kronen og vingene spredt ut som en kappe definerer kongens status for denne humla. Denne tatoveringen uttrykker kjærlighet med sine små blå hjerter og leppene til bien som puter i et kyss.

Kong B

Kong B

Surrer rundt

Denne humletatoveringen er et klassisk eksempel på tatoveringskunst. De livlige fargene i svart og gul kropp er ypperlig balansert av den dempede blå skyggingen av de delikate vingene.

Surrer rundt

Surrer rundt

Blinker fortid

Vil du ha en humletatovering som et stiluttrykk? Dette er den perfekte for deg. Den er stor, lys med flotte slag og kan ikke gå glipp av. Brukeren er åpenbart stolt av tatoveringen og trenger ikke å dekke den til.

Blinker fortid

Blinker fortid

Cleo og Bumble

Denne humletatoveringen har et fantastisk tema. Cleopatra ridning på en humle er en veldig fantasifull kunstform og har en merkelig appell. Fargene som brukes til Cleo og bien går godt sammen, noe som gjør tatoveringen veldig unik.

Cleo og Bumble

Cleo og Bumble

Queen Bee

Denne dronningbien med sin krone og store innbydende øyne er tegn på flørting. Bien i tatoveringen ser ut til å smile til en hemmelig makt som hun bruker over blomstene i en hage som ikke kan nekte henne den søte nektaren.

Queen Bee

Queen Bee

The Girly Look

Denne humlen med rosenrøde kinn, utsmykkede vinger strekker seg en kjærlighetsblomst. Det håpefulle utseendet har blitt fremstilt veldig vakkert av tatoveringsartisten.

The Girly Look

The Girly Look

Previous Post
45 tatuagens de anjo inacreditáveis
Next Post
40 Enorme meningsfulle tatoveringer