15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Viihtyisä design -asunto Barcelonassa

Suunnittelija Barcelonasta Jeanette trensig kohtasi äskettäin tarvetta uudistaa asuntonsa sisustus: lapset kasvoivat ja lähtivät, tarpeet ovat muuttuneet, mukavuus ja kyky ottaa vastaan ​​ystäviä ja sukulaisia ​​tuli esiin. Tätä tarkoitusta varten lasten valkoinen on muutettu toiseksi olohuoneeksi, josta voi tarvittaessa tulla vierashuone. Seinien ja huonekalujen värimaailmasta on tullut mahdollisimman lämmin ja sielukas, siinä on nyt vallitsevia ruskeanbeigejä sävyjä ja luonnonmateriaalien sävyjä. Yleiset tilat on erotettu suosikkilasiseinillämme – tyylikäs ja tilava! Kaunein projekti!

Previous Post
Bjorn valse
Next Post
Ylellinen moderni lomamökki Montanassa, Yhdysvalloissa