15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mustamustassa asunnossa ..

Ainoa kirkas paikka tämän ruotsin sisätiloissa asuntoja – sisääntulo, jossa on tyylikäs marmorilattia Kaikki! Loput tilat, ikään kuin yön peitossa, on sisustettu tummilla, melkein mustilla väreillä. Ehkä omistaja on yöllinen ja halusi luoda suosikkitunnelmansa kotona, tai ehkä näin harmaat skandinaaviset maisemat vaikuttavat häneen. Joka tapauksessa kaikki näyttää erittäin rohkealta ja epätavalliselta. Keittiö on yksinkertaisesti upea!

Kun katsoimme tämän asunnon kuvaa ensimmäistä kertaa, ajattelimme myös, että täällä on mahdotonta asua. Skandinaavisia on joskus vaikea ymmärtää: olemme tottuneet siihen, että vaalea sisustus on heille perinteinen, mutta täällä tällainen ääripää on pimeä ja kaikessa. Jopa katot, seinät ja lattiat ovat täysin pimeitä, paitsi eteinen tietysti.

Mutta tarkistettuamme valokuvan uudelleen ja sitten jälleen onnistuimme havaitsemaan huoneiston tällaisen rohkean ja epätavallisen värin positiiviset puolet. Mietin, muuttuuko mielipiteesi myös sen jälkeen, kun katsot mustaa sisustusta silmillämme.?

Keittiön mustasta sisustuksesta voidaan sanoa paljon omistajasta. Ensinnäkin hän todennäköisesti rakastaa tyylikkyyttä ja ylellisyyttä – katso vain kattokruunun muotoa, kynttilänjalkoja ruokapöydässä ja nojatuoleja hänen vieressään. Toiseksi hän on siisti, koska ei ole mikään salaisuus, että tummilla pinnoilla pöly on paljon havaittavampaa, mikä tarkoittaa, että sinun on puhdistettava se useammin. Jos puhumme itse väristä, yllättäen se ei vähennä keittiötä visuaalisesti. Päinvastoin, se näyttää riittävän tilavalta. Ehkä yksi syy tähän ilmiöön on kaksi avointa ovea, jotka lisäävät hieman tilaa. Lisäksi vaikka emme näe koko ikkunaa, voimme olettaa, että se on riittävän suuri, ja siksi se antaa huoneelle niin paljon valoa ja imee sen hämärän itseensä.

Olohuone näyttää tiukalta ja hillityltä. Täällä ei luultavasti ole paikkaa meluisille kokoontumisille ja kovalle naurulle. Mutta kaikki näyttää erittäin tyylikkäältä ja tyylikkäältä omalla tavallaan. Kahden ikkunan suoran valon ansiosta huone ei myöskään ole niin pimeä. Todennäköisesti huoneisto itse on aurinkoisella puolella, joten päivänvalossa ei ole ongelmia..

Tumma makuuhuone. Periaatteessa tummat sävyt sopivat makuuhuoneeseen mahdollisimman hyvin. Tällä värillä nukahdat nopeammin, ja silmiesi on helpompi levätä tällaisessa huoneessa, koska mikään kirkas ei paina niitä. Joka tapauksessa ei ole turhaa, että on olemassa sanonta, että maku ja väri eivät ole tovereita. Jokaisella on oikeus varustaa talonsa tai asuntonsa haluamallaan tavalla. Loppujen lopuksi tärkeintä on pitää ja olla mukava omistajalle, ei meille.

Previous Post
Oeuvres du photographe britannique Alexander James
Next Post
Huoneisto Ruotsissa, jossa on fajanssiliesi ja lämpimät varusteet (59 m²)