15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tämä valoisa huoneisto Madridissa näyttää paljon suuremmalta kuin se todellisuudessa on

Katsomalla kuvia tästä ei ole kovin suuri asuntoja Madridissa on vaikea uskoa, että sen pinta -ala on vain 67 neliömetriä. Suunnittelijat onnistuivat saavuttamaan tällaisen visuaalisen vaikutuksen, koska lähes kaikki tila on annettu valoisaan olohuoneeseen, joka on kytketty keittiöön, ja makuuhuoneet ovat kooltaan melko pieniä. On huomattava talon arkkitehtuuri, joka antoi asunnolle paljon ikkuna -aukkoja ja täytti sen valolla. kaunotar!

Jos sinulla on myös pieni asunto, mutta keittiö on mahdollista yhdistää olohuoneeseen, tämä on vain loistava tilaisuus suurentaa sitä visuaalisesti. Mutta on vielä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan halutun vaikutuksen tällaisen yhteyden jälkeen. Ja voit tarkistaa näiden vinkkien käytännöllisyyden tämän upean asunnon esimerkistä.

Ensinnäkin lasiseinä. Hän jakoi tilan kahteen osaan, mutta läpinäkyvyyden ansiosta huone pysyy vakaana. Mutta tällaisen väliseinän käyttö luo visuaalisesti tunteen, että huone on todella suuri, joten se näytti olevan jaettava.

Toinen salaisuus on ruokapöydässä keittiön ja olohuoneen välissä. Hän jakaa myös visuaalisesti huoneen useisiin osiin ja suurentaa sitä siten silmissämme. Neljällä isolla ovella, jotka ovat myös ikkunoita, on myös tärkeä rooli. Näyttää siltä, ​​miksi parvekkeelle on jo neljä uloskäyntiä? Emme myöskään tiedä vastausta tähän kysymykseen, mutta he antoivat vaikutuksensa. Huone ei ole vain erittäin kevyt, vaan myös visuaalisesti, ne auttoivat saavuttamaan tarvittavan tuloksen – nimittäin lisäsivät tilaa silmissämme.

Kokostaan ​​huolimatta keittiö ei näytä ollenkaan pieneltä, päinvastoin, se on jopa erittäin mukava ja tilava. Tässä on jälleen yksi salaisuus. Saarella on tärkeä rooli. Vaikka hän vie tilaa olemassaololleen, hän antaa vastineeksi paljon enemmän – lisäpinnan ruoanlaittoon, suurentaa visuaalisesti keittiötä ja näyttää myös erittäin tyylikkäältä ja modernilta.

Omistajan makuuhuone on myös erittäin valoisa ja viihtyisä. He käyttivät pienen tilan maksimaalisesti mukavasti ja käytännöllisesti itselleen. Tämä näkyy edelleen tarkemmin talon kaaviokaaviossa. Vaikka kuvassa emme näe huonekaluja tavaroille, se on ehdottomasti siellä. Kaaviosta näkyy jopa, että siellä on lastenhuone, joka on varmasti myös erittäin viihtyisä ja valoisa..

Kylpyhuone sijaitsee kahden makuuhuoneen välissä ja sinne pääsee käytävän kautta. Myös kylpyhuone, josta meillä ei ollut epäilystäkään, on erittäin kirkas.

Previous Post
Hôtel Monte Carlo Beach
Next Post
Värikäs galleria -asunto Riossa