15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Yksityinen talo Israelissa

Tämän Israelin minimalistisen kodin pääarkkitehti Dan Israelevich on suunnitellut taloja 15 vuoden ajan. Hän uskoo vakaasti, että menestyvä arkkitehti on arkkitehti, jolla on kaksi tärkeää taitoa: ensimmäinen on taiteellinen ja luova ja toinen ammattitaitoinen. Vaikka tilan sisustus auttaa herättämään asiantuntijoiden silmät, rakennusmateriaalien valinnan tarkkuus ja ammattitaito auttavat asiakkaita tuntemaan olonsa mukavaksi. Todella onnistunut projekti on mahdotonta ilman yhtä taitoa.

Dan valmistui Tel Avivin arkkitehtikoulusta (Sadna) ja valmistui maisteriksi Skotlannin Suterlandin arkkitehtikoulusta Skotlannissa. Lisäksi hänen taiteelliseen makuunsa vaikuttivat suuresti opinnot Bauhausissa Tel Avivissa. Myöhemmin opiskelun jälkeen Dan tapaa Alvaro Sizein (kuuluisa espanjalainen arkkitehti), Peter Eizenmanin ja Le Corbusierin, jotka vaikuttivat merkittävästi arkkitehdin tyylin kehitykseen tulevaisuudessa..

Tässä projektin kirjoittaja kertoo sen toteuttamisesta: ”Mukavuuden luominen suuressa ja korkeassa talossa on paljon vaikeampaa kuin pienessä huoneistossa. Suuri tila antaa paljon valoa, mutta liiallinen juhlallisuus estää sinua tuntemasta, että olet tehnyt oman lämpimän pesän. Tumman puun viimeistelyillä ja muutoksilla arkkitehti korostaa kontrastia. Suunnittelijat halusivat luoda talosta mahdollisimman kevyen, joten ajatus lasin käytöstä onnistui – suurten ikkunoiden kautta auringonvalo pääsee helposti taloon ja valkoiset seinät valaisevat tilaa entisestään. Hallitsevat värit ovat valkoinen ja musta, jotka antavat kodille tyylikkyyttä ja rauhaa, kun taas minimalistinen tyyli korostuu kauniisti puu- ja marmoripaneeleilla. “

Previous Post
Photographe Eric Piasecki : Magnifiques maisons de montagne
Next Post
Muotisuunnittelijaperheen tyylikäs moderni huoneisto Lontoossa