15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skandinaavinen sisustus ja art deco

Skandinaavinen tyyli on niin suosittu, että suunnittelijat sekoittavat sen usein muiden tyylien kanssa kokeilun vuoksi. Joten usein ruotsalaisten huoneistojen suunnittelussa on Provencen, englantilaisen, parvi- ja jopa itämaisen tyylin muistiinpanoja. Mutta tänään meillä on jotain uutta – skandinaavinen sisustus, joka on saanut inspiraationsa niin kauniista historiallisesta suunnasta kuin Art Deco. Se osoittautui arvokkaasti!

Jotta sinun olisi helpompi ymmärtää, missä on skandinaavinen tyyli ja missä art deco, mennään huoneiden läpi ja selvitetään se.

Aloitetaan olohuoneesta. Ei ole vaikea arvata, että huoneen väri vastaa skandinaavista tyyliä. Periaatteessa tämä voidaan jäljittää muissa huoneissa, joita tarkastelemme myöhemmin. No, kirkas sohva, suuret maalaukset ovat jo art deco. Mutta sohvat on sovitettu skandinaaviseen hillitykseen, joten tässä valinnassa voidaan jäljittää tyylien sekoitus. Ja tietysti sohvan kulmassa oleva tumma viltti antaa skandinaavisen käsialan – no, minne voit mennä ilman peittoa? 🙂

Keittiö. Muistat jo värin. Mutta nykyaikaisen tekniikan välttämätön saatavuus, ruokailutila keittiön keskellä ja saari helpompaa ruoanlaittoa varten on art deco. Vaikka tällä saarella pitäisi olla myös liesi, skandinaaviset ovat sellaisia ​​skandinaavisia – he kokeilevat huolellisesti. Oletko huomannut, että kukkaruukut ovat kaikkialla? Myös ruotsalaiset pitävät tästä kovasti. Muuten, kun vierailet ruotsalaisten luona, voit turvallisesti ostaa kukkaruukun, jossa on kukka lahjana – voitat heti heidän sydämensä.

Ja oletko huomannut, että jääkaapille on erityinen markkinarako, jotta se ei erottu paljon hillityn keittiön taustalla? Yleensä keittiön esineistä ei ole mitään tarpeetonta, minkä vuoksi omistajat ovat todennäköisesti päättäneet yhdistää nämä kaksi tyyliä..

Siirrytään nyt makuuhuoneeseen. Kuten sen pitäisi olla, jos valitset makuuhuoneeseen art deco -tyylin, huoneen keskeinen paikka annetaan sängylle. Periaatteessa tämä näkyy kuvassa. Vaikka huone itsessään ei ole suuri, joten olisi vaikeaa olla huomaamatta niin kirkasta sänkyä, toisin kuin seinät. Massiivinen puinen peili muistuttaa meitä myös art decoista.

Makuuhuoneesta pääsee suoraan kylpyhuoneeseen, keittiöön ja eteiseen. Koska olemme jo olleet keittiössä, mennään vessaan.

Kylpyhuoneen yleissuunnittelu on upea ja ylellinen, mitä Art Deco vaatii. Mustavalkoiset laatat ovat myös erittäin tyypillisiä tälle tyylille. Itse kylpyamme ja suihkukaappi on valittu hillityllä skandinaavisella tyylillä ilman tarpeetonta teeskentelyä..

Art deco: n läsnäolo asunnon aulassa osoittaa suuren peilin, jolla on mielenkiintoinen koriste..

Lähde: Erik Olsson

Previous Post
Portfolio lumineux du photographe Patric Johansson
Next Post
Viihtyisä paikka talvilomille vuorilla