15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kaunis elämäntapa: Studio Lifestyle -teokset

Kalifornian nimi Studio Lifestyle tarkoittaa kirjaimellisesti “elämäntapaa” ja suunnittelijat perustelevat sen täysin. Niiden sisätilat ovat hienostuneita ja harmonisia, rohkeita ja kodikkaita, mutta aina erittäin tyylikkäitä. Yleensä studio tekee kaikkensa tehdäkseen asiakkaidensa elämästä mukavan ja esteettisesti miellyttävän. Toivomme, että pidät myös studion valikoimasta!

On ilo nauttia aamiainen näin valoisassa huoneessa. Valkoinen ja harmaa sopivat aina täydellisesti yhteen eivätkä koskaan kyllästy.

Tyylikäs kerrossänky sinisessä huoneessa – kukaan ei epäile, että pojat asuvat täällä. Vaalea sänky ja lattia laimentavat koko sinistä, mikä tekee huoneesta vieläkin mielenkiintoisemman.

Tässä huoneessa asuvat lapset ovat uskomattoman onnekkaita, koska se on talon katossa. Kyllä, tämä on minkä tahansa lapsen unelma! Pehmeä sohva ikkunan lähellä on loistava paikka pitää silmällä naapureitasi. 🙂 Ja tämä rullaverho näyttää olevan erittäin kätevä ja käytännöllinen käyttää. Kaikki tässä huoneessa on täydellistä – väri, valo ja kaikki yksityiskohdat hyllyllä. Sängyt ja sohva toimivat myös lipastoina. Erittäin fiksu ratkaisu, jos huoneessa ei ole tilaa kaapille..

Lifestyle -studio varmisti, että kaikki olivat tyytyväisiä kylpyhuoneeseen. Jos et halua paistatella vaahdossa sen jälkeen, kun olet täyttänyt kylpyamme kuumalla vedellä, voit ottaa suosikkisuihkusi ja jopa kaksi.

Kun katsot tätä käytävää, ensimmäinen asia, joka kiinnittää katseesi, on tietysti peili. Alkuperäinen, samaa mieltä? Se ilahduttaa epäilemättä kaikkia, jotka näkevät sen ensimmäistä kertaa. Ja tässä korissa penkin alla voit säilyttää tossut vieraille.

Valkoinen teepee -huone on erittäin mukava, kevyt ja viihtyisä. Näyttää siltä, ​​että pieni Pocahontas asuu täällä ja hän todella rakastaa kaikkia näitä söpöjä tyynyjä ikkunan vieressä olevalla sohvalla. Haluan vain nähdä miltä hänen sängynsä näyttää.

Kylpyhuone, jossa on kaksi pesuallasta ja kaikki kahdelle, on erittäin kätevä, eikä tarvitse peseytyä aamulla jonossa. Monien kaappien avulla voit piilottaa kaikki kylpyhuonetarvikkeet haluamallasi tavalla, eikä kuormittaa kylpyhuoneen pintoja joukolla shampoota, geeliä, hammastahnaa ja muuta..

Suuri ja valoisa keittiö -studio, joka menee olohuoneeseen, mahdollistaa liiketoiminnan ja nautinnon yhdistämisen – ruoanlaiton ja samalla kuuntelemisen siitä, mitä vieraasi puhuvat. Ja on siistiä istua suurella sohvalla koko perheen kanssa töiden / koulun jälkeen ja jakaa päivän vaikutelmia.

Valkoinen keittiö on erittäin kaunis, mutta samalla erittäin rohkea, koska sitä on valvottava joka päivä. Mutta kukapa ei haluaisi seurata tällaista kauneutta?

Previous Post
Caldera House avec des intérieurs modernes de style chalet aux États-Unis
Next Post
Nuoren yrittäjän parvi Washingtonissa