15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kodikas piknik “Uuterrasta”

Kesäkaudella kodin tavaroiden hypermarkettiketju “Uuterra” tarjoaa järjestää piknikin ulkona. Jopa pienessä kesämökissä voit järjestää todellisen sosiaalisen tapahtuman tai hauskoja kokoontumisia ystävien kanssa. Mutta ensin sinun on päätettävä tapahtuman muodosta: hienostunut tai nuoriso. Ensimmäinen, perusteellisempi on piknik 1800 -luvun venäläisen kartanon hienossa tyylissä. Tässä vaihtoehdossa voit käyttää posliiniastioita, kristallilaseja, valkoisia pöytäliinoja ja korkeita kynttilänjalkoja sekä ripustaa lyhtyjä pöydän ympärille..

Toinen vaihtoehto on täydellinen suurelle hauskalle yritykselle. Voit käyttää kirkkaita astioita, ottaa piknik-setin mukaasi, ripustaa värillisiä kiinalaisia ​​lyhtyjä ja koristaa pöydän monivärisellä pöytäliinalla, joka luo kevyttä kesätunnelmaa.

Toinen vaihtoehto tontin sisustamiseen ja miellyttävän ilmapiirin luomiseen illanviettoon ystävien ja perheen kanssa on Provence -tyylinen. Siinä yhdistyvät “aristokraattisen” tyylin hienostuneisuus ja vanhan kartanon viihtyisyys. Sen luomiseksi tarvitset paljon värejä, tekstiilejä, puuta ja pajuelementtejä..

Muutama sana Uuterrasta. Voitko kuvitella paikan, jossa sinua ympäröi ääretön määrä koti- ja puutarhatuotteita, ja ainoa ongelma on olla eksymättä tähän lajikkeeseen? Mukavuuden alueella – kodin tavaroiden hypermarkettien ketjussa “Uuterra” löydät laajan valikoiman ainutlaatuisen, kodikkaan ja mukavan kodin luomiseksi, joka heijastaa makuasi ja tyyliäsi. Olipa kyseessä tyylikäs kattaus, joka on valmistettu hienosta posliinista, itämaisesta sisustuksesta, makuuhuoneen tekstiileistä tai keittiövälineistä, Uuterrassa on kaikki ja vielä enemmän, ja se esitetään ainutlaatuisissa kokoelmissa, jotka myymälän asiantuntijat tuovat kansainvälisiltä näyttelyiltä. Suurin osa valikoimasta on yksinomaisia ​​tarjouksia, joita ei voi nähdä muissa kaupoissa.

Kauppa “Uuterra”

Osoitteet Venäjällä

Uuterra-luettelo kevät-kesä 2013

Lehti “Mukavuuden alue”

Previous Post
Diamant Baratta Conception
Next Post
Pieni skandinaavinen parvi tunnelmallisissa tummissa väreissä