15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Upea joulu John Lewisin toimesta

Joulu englantilaisen John Lewisin tuotemerkillä on aina mehukas ja inspiroiva: siellä on reheviä joulukuusia, runsaasti kirkkaita leluja, kiiltävät kodin koristeet ja tyylikäs kattaus. Yhtiön tuore juhlaluettelo ei ollut poikkeus – katso vain kuinka paljon kauneutta siellä on! Nauti valmistelustasi!

Joulukuusia ja leluja ei ole paljon! Tämä runsas joulun kauneus on lisännyt ripauksen makua tummanharmaisiin seiniin, mikä tekee tyylikkäästä sisustuksesta entistä tyylikkäämmän. Tulisijan juhlava sisustus tekee siitä vielä lämpimämmän ja mukavamman. Vaikuttaa siltä, ​​että vaikka poistat puut, olohuone ei menetä juhlatunnelmaa takan ja vihreän viihtyisän sohvan joulutietojen ansiosta..

Tämä vihreä vieras sopii täydellisesti punaisen sohvan ja sinisten seinien väliin ja täyttää huoneen joulutunnelmalla. Epäilemättä metsän kauneuden koristaminen niin söpöillä leluilla antoi paljon iloa..

Toinen esimerkki win-win-yhdistelmästä tyylikkäitä tummanharmaita ja joulukoristeita. Katso, kuinka selvästi joulukuusi ja takka koristavat toisiaan. Ilman sitä kodikkaasta paikasta on tullut entistä viihtyisämpi. Ja massiivinen seppele seinällä ei ota kaikkea huomiota suuren tähden takia, jota käytetään takan sisustuksessa. Ja tietysti kynttilät ovat jokaisen joulun välttämätön ominaisuus..

Tämä maaginen kauneus luo todella maagisen tunnelman ympärille. Punaiset, kultaiset ja lasiset koristeet saavat hänet näyttämään rikkaalta ja niin juhlalliselta. Muista ottaa huomioon, että nämä värit yhdistetään erittäin harmonisesti sisustuksen tummansinisten seinien kanssa, lisäämällä siihen salaperäistä upeutta..

Valkoiset ja siniset koristeet lisäävät raikkautta sisustukseen. Näyttää siltä, ​​että talvi on asettunut kotiisi, mutta ilmapiiri ei ole tullut kylmäksi. Ja juhlapöydän tyylikäs valkoinen ja kultainen kattaus, jota täydentävät joulukuuseen sopivat lelut, sanoo, että olemme erittäin tyytyväisiä lumiseen vieraaseen.

Katso edellinen tarinamme tästä upeasta huonekalu- ja sisustusvalmistajasta!

Previous Post
Intérieurs français vivants par Julie Ansiau
Next Post
Viileä parvi tummissa väreissä Taiwanissa