15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tyylikkäitä IKEA -uutuuksia – helmikuu 2017

Tässä IKEA: n tärkein ansio on se, että se tekee tyylikkäästä muotoilusta esteettömän. Voit keskustella niiden tuotteiden tai massatuotannon laadusta niin paljon kuin haluat, mutta yksi tosiasia pysyy muuttumattomana – se on kaunis, tyylikäs ja edullinen. Tänään on tarinamme yrityksen viimeisimmistä uutuuksista helmikuun 2017 uudesta luettelosta. Täältä löydät nykyaikaisia ​​keittiön etuosia, jotka on valmistettu ekomateriaaleista, upeasta keramiikasta, kirkkaista matoista ja paljon muuta mielenkiintoista. Ja kuinka kauniisti kaikki kuvattiin! Postista ei muuten makseta, me todella pidämme siitä. 🙂

Tumma keittiö ei ole ollenkaan synkkä, mutta erittäin tyylikäs. Ja vaaleanpunainen seinäkoriste tekee siitä niin tumman. Pidän erittäin yksinkertaisesta ja mielenkiintoisesta ideasta käyttää vanhoja pulloja sisustuksessa – maalaa ne vain mustaksi ja vaaleanpunaiseksi, ja pöytäkoristeet ovat valmiita.

IKEAlla on aina ideoita eri värien käyttämisestä huoneessa, jotta ne sopivat yhteen ja näyttävät tyylikkäiltä. Tässä makuuhuoneessa sininen ja harmaa yhdistyvät valkoisen ansiosta. Katso, kuinka söpö tämä sydäntyyny ja sydänmatto näyttää. Sängyn vieressä olevien kirjojen perusteella voit arvata, että se ei ole kovin korkea. Ja muuten on hyvä idea käyttää kirjoja yöpöydän sijasta. Voit laittaa niihin lampun ja lukea vuorotellen..

Emme tiedä sinusta, mutta ensimmäinen asia, joka pisti silmään, oli höyhenkoriste. Näyttää siltä, ​​että hän tekee makuuhuoneen suunnittelusta ilmavan ja kevyen. Ja lankalangat hyllyllä sisustuksena antavat huoneelle kodikkaan tunnelman..

Mikä tahansa tuoli näyttää vielä mukavammalta tyynyjen ja peiton kanssa. IKEAlla on aina monia ideoita erityyppisille tyynyille – tummista ja yksivärisistä kirkkaisiin ja mielenkiintoisiin koristeisiin..

Tunnettu brändi ehdottaa vielä muutamia yksityiskohtia, jotka tekevät tämän kokoelman keittiöstä tyylikkään ja käytännöllisen. Veitsien tulee aina olla turvallisessa paikassa ja samalla näkyvissä, koska niitä käytetään useimmiten keittiössä. Tällainen tyylikäs veitsenpidike sopii täydellisesti ja sopii helposti tummaan muotoiluun. Puulaudat koristavat keittiön minkä tahansa värin ja sisustuksen. Tärkeintä on valita oikea muoto, koska se riippuu myös siitä, kuinka tyylikäs se näyttää keittiössä. Mutta tärkeintä on tietysti hallituksen käytännöllisyys. Pyöreitä voi käyttää sekä viipalointiin että kuuman paistinpannun asettamiseen niiden päälle tarjoillessaan ruokaa..

Jatkamalla tummien sisätilojen teemaa, IKEA kehottaa meitä olemaan pelkäämättä tekemään kylpyhuoneen tähän tyyliin. Suuri ikkuna ja värillinen verho saavat sen näyttämään vähemmän synkältä. Ja monet kynttilät lisäävät jopa romanttisen ilmapiirin. Pääasia on, että he eivät pelkää kokeilla..

Previous Post
Intérieurs français de charme par la photographe Pauline Le Goff
Next Post
Lämmin keittiö