15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Värimestari: Sisustaja Dennis Valencia

Ruotsalainen sisustaja Dennis Valencia on erittäin herkkä väreille, ja tämän ansiosta hän voi luoda epätavallisia monikerroksisia väriyhdistelmiä sisätiloihinsa. Ei ole yllättävää, että hänen pääasiakkaitaan ovat sisustusmaalien, tekstiilien ja kodin tarvikkeiden valmistajat, joille hän suunnittelee inspiroivia valokuvauksia. Ja todellakin, ei pitäisi pelätä kokeilla värejä.!

Kun valitset tällaisia ​​rohkeita ratkaisuja sisustukseesi, lisäät varmasti väriä elämään. Katso vain makuuhuoneeseen. Pitkien ja harmaiden työpäivien jälkeen se on kuin pelastava saari. Nämä värimaailmat tuovat sinulle varmasti hymyn heti, kun astut siihen..

Mitä pidät näistä mielenkiintoisista asioista tuolin ja sängyn lähellä, joihin voit ripustaa vaatteita? Erittäin omaperäinen ja käytännöllinen, sanoisimme. Ja tämä vaaleanpunainen retro -nojatuoli on hyvin harmoninen viininpunaisten seinien kanssa..

Sinivihreä olohuone? Miksi ei. Tämä sisustusvaihtoehto on mielestämme melko rohkea, koska kaikki eivät voi päättää siitä. Ja ne, jotka ovat päättäneet, epäilemättä yllättävät vieraansa värien ja värien kylläisyydellä. Suuret ikkunat ja valkoinen katto tekevät tästä huoneesta valoisan ja tilavan..

Siniset ja vihreät värit luovat tuoreuden tunteen ja samalla selittämättömän mysteerin. Olohuoneen sisustuksen jokainen yksityiskohta ei näytä olevan järkevä yksinään. Mutta kuinka harmonisesti ne täydentävät toisiaan ja luovat ihanteellisen kuvan. Jopa tuo vaaleanpunainen tyyny sohvalla näyttää olevan tämän rohkean muotoilun viimeistely, jonka Dennis Valencia ehdotti meille..

Keltainen laatta kylpyhuoneen seinällä näyttää erittäin kirkkaalta. Näyttää siltä, ​​että aamun pitäisi aina olla ystävällinen ja iloinen. Ainoa asia, jonka mielestämme puuttuu pesualtaan yläpuolelta, on peilit.

Äkillinen siirtyminen värikkäästä makuuhuoneesta, olohuoneesta ja kylpyammeesta keittiön sisustuksen neutraalimpiin väreihin oli odottamaton. Näyttää siltä, ​​että pala juutalaista kulttuuria päätti laimentaa tämän värin mellakan.

Mutta sitten sisustaja palaa väreihin. Ja hän tarjoaa meille aamiaisen suuren ikkunan lähellä, luultavasti kauniilla näkymällä kaupunkiin. Vaalean violetin ja vaaleankeltaisen yhdistelmä tekee tästä huoneesta uskomattoman kodikkaan ja herkän..

Previous Post
Oeuvres du photographe britannique Alexander James
Next Post
Huoneisto Ruotsissa, jossa on fajanssiliesi ja lämpimät varusteet (59 m²)