15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oikos -koristemaalit

Niille, jotka tietyistä olosuhteista johtuen eivät pysty tai eivät yksinkertaisesti halua käyttää taustakuvia sisätiloissaan, ympäristöystävälliset italialaisen tuotemerkin koristemaalit ovat täydellisiä Oikos. Värivalinta yksinkertaisesti sirottaa silmät. Mielenkiintoista on, että maalien levitysmenetelmästä ja mittasuhteista riippuen voit saavuttaa alkuperäisiä ja usein odottamattomia tuloksia missä tahansa huoneessa, olipa kyseessä keittiö, kylpyhuone, makuuhuone jne. Oikos -maalin rakenne voi olla hyvin erilainen ja se voi levitetään ehdottomasti mille tahansa pinnalle, mukaan lukien lasi ja muovi.

Oikos -koristemaalit ja -laastit auttavat luomaan todella ainutlaatuisia ja tyylikkäitä sisätiloja. Käyttämällä tämän italialaisen yrityksen tuotteita seinien koristeluun saat erilaisia ​​pintakuvioita: sileä silkki, ylellinen sametti, upea helmi, vanha kipsi tai jalo marmori. Esteettisten ominaisuuksien lisäksi tuotteilla on pitkä käyttöikä, ne kestävät säämuutoksia ja kosteuden vaikutuksia (mikä on niin tärkeää ilmastollemme) ja korkeat ympäristöstandardit mahdollistavat niiden käytön jopa lastenhuoneiden sisustamiseen..

Yksi menestyneimmistä ja suosituimmista on OTTOCENTO Antico Velluto – koristemaali, joka mahdollistaa erityisen kaavan ansiosta ainutlaatuisten koriste -efektien saamisen sekä klassisissa että moderneissa tyyleissä.

Mutta Oikosin tuotteet eivät rajoitu sisämaaleihin. Yhtiö tarjoaa myös korkealaatuisen linjan julkisivumaalit, lisäksi monenlaisiin tiloihin – asuinrakennuksiin, ostoskeskuksiin, viihdetiloihin jne. Yksi tosiasia on, että Rooman kuuluisan Pyhän Pietarin katedraalin julkisivun restauroinnin aikana yrityksen tuotteita käytettiin Oikos, todistaa jo brändin moitteettomasta laadusta ja maineesta.

Lisätietoja ja ostoksia varten ota yhteyttä Sisustuskeskus Oikos, joka on brändin virallinen jälleenmyyjä Venäjällä.

Previous Post
Photographe Eric Piasecki : Magnifiques maisons de montagne
Next Post
Mountain Residence Aspenissa