15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kesän pöydän koristelu

On jo pitkään tiedetty, että ruokien maku ja tunnelma pöydässä riippuvat paitsi tuotteiden laadusta myös pöydän sisustuksesta. Etikettisäännöt sanelevat meille veitsien ja haarukoiden asettamisen, ja hyvä maku ja mielikuvitus auttavat tekemään todellisen taideteoksen yksinkertaisesta illallisesta. Tänään ohjelma “Fazenda”  ja Uuterra-kodin tavaroiden hypermarket jakaa muutamia ideoita pöydän sisustamiseen eri tilanteissa: kevyt ranskalainen iltapala, viktoriaaninen aika ja lounas kesäverannalla.

 

Kesä tarjoilussa käytimme kukkakuvioita, jotka sopivat yhteen pöydän ja puutarhan kukkien ja yrttien kanssa. Kesällä on parempi valita kirkkaita, rikkaita värejä, jotka tässä tapauksessa heijastuvat tekstiileihin ja astioihin: kirkas koriste pöytäliinoissa ja lautasissa, värilliset lautasliinat ja luonnolliset kuviot laseissa. Älä pelkää kokeilla värejä, on suositeltavaa sisällyttää luonnollisempia motiiveja. Myös tänä aikana maalaistyyliset ruoat ovat täydellisiä..

Sama asetus voidaan tehdä asunnossa todellisen kesätunnelman luomiseksi. Herkät vaaleanvihreät sävyt, kirkkaanväriset täplät ja tulppaanit piristävät huonetta harmaimpana päivänä..

Seuraava kattaus perustui viktoriaaniseen tyyliin, joka oli yleinen Englannissa 1800 -luvun lopulla ja joka oli laajalti esillä Uuterrassa. Se sisältää kauneutta ja pragmatismia, viktoriaanisten mielestä asioiden tulisi olla kodikkaita, vankka ja tyylikkäästi sisustettuja. Tämä on keskiluokkainen englantilainen tyyli, joka korostaa paljon kodikkuutta ja mukavuutta, kodin pitämistä. Viktoriaaniseen tyyliin kuuluu lämpimiä värejä, rikkaita kukkakuvioita, posliinimaalausta ja puukuvioita.

Kolmas asetus on tee tai kevyt lounas moderniin ranskalaiseen tyyliin. Siinä yhdistyvät yksinkertaisuus ja hienostuneisuus, ja se on myös erittäin helppo toistaa..

Tietoja Uuterra -kaupasta:

Kotitaloustarvikkeiden hypermarkettiketju “Uuterra” tarjoaa laajan valikoiman tyylikkään, kodikkaan ja ainutlaatuisen kodin luomiseksi ja antaa asiakkailleen mahdollisuuden ilmaista itseään ilmapiirissä ja sisustuksessa. Mukavuuden alueella esitetään ainutlaatuisia kokoelmia, jotka myymälän asiantuntijat tuovat kansainvälisiltä näyttelyiltä ja joita ei löydy muualta..

Kauppa “Uuterra”

Osoitteet Venäjällä

Uuterra-luettelo kevät-kesä 2013

Lehti “Mukavuuden alue”

Previous Post
Encore Stacey Brandford