15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uudenvuoden sisustuskilpailu 2018!

Rakkaat ystävät! Kiitos paljon, että tämä vuosi ei antanut meidän unohtaa vuotuista vuositamme Uudenvuoden sisustuskilpailu! Jotkut teistä ovat kirjoittaneet kommentteja kysymykseen – toteutetaanko se edelleen vai ei? Ja vastaamme mielellämme – KYLLÄ! 🙂 Niinpä niille, jotka liittyivät meihin tänä vuonna: joka vuosi talvilomien aikana, kutsumme kaikkia lukijoitamme jakamaan valokuvia lomakodistaan ​​ja mielestämme parhaista teoksista, saada palkintoja. Pienen tauon jälkeen julistamme kilpailun avatuksi!

Kilpailun ehdot pysyi ennallaan. Osallistuaksesi tarvitset:

1. Ota valokuva juhlallisesta tunnelmasta kotona (se voi olla joko koko huone tai kulma, mutta edellytys on uudenvuoden koriste -elementtien läsnäolo). Valokuvien on oltava “omaa tuotantoa”, muiden ihmisten valokuvien käyttö Internetistä on kielletty.

2. Lähetä valokuvia seinällesi johonkin sosiaaliseen verkostoon (Vkontakte, Facebook) ja välttämättä lisää tekstiä julkaistessasi “Kuva kilpailua varten verkkosivustolla www.pufikhomes.com”.

3. Jätä kommentteihin linkki sivullesi, jossa on julkaistuja valokuvia Tämä lähettää.

4. Jaa kilpailua koskevat tiedot ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa. verkot, joista valita (eli napsauta lopussa “Jaa” -painiketta VKontakte tai Facebook tästä lähettää).

5. Otamme valokuvasi osallistumiseen 8. asti Tammikuu 2018 (Maanantai) mukaan lukien, ja jo tammikuun 9. päivänä (tiistaina) julkistamme voittajan.

Ja nyt kaikkein mukavinta on, että voittaja saa sen! 🙂 Tänä vuonna esittelemme mukavimman sisustuksen saamiseksi tyylikkään STAY BED -vuodevaatteiden sarjan omasta kokoelmasta (www.stayinbedlinen.com). Voittaja valitsee värin itse.

Ja muista: osallistuminen on todella tärkeintä tässä kilpailussa. Voit vapaasti jakaa kotisi kauneuden muiden kanssa! 🙂 Odotamme innolla työtäsi!

Inspiraation saamiseksi suosittelemme tutustumaan aiempien osallistujiemme työhön..

Previous Post
La couleur Tiffany dans le design : une teinte turquoise tendance dans les intérieurs
Next Post
Jalokivi ja vanha puu: huvila Kaliforniassa