15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boho -tyyli: muotoilu, jonka tarkoitus on hämmästyttää

Boho tai boho chic on muotoilu niille, jotka haluavat kodin olevan täynnä elämää, huolimattomuutta ja rohkeita värejä. Tämä avaruussuunnitteluvaihtoehto on imeytynyt kaikkein rentoutuneimpiin ja epätavallisimpiin, ja se on ihanteellinen luoville ihmisille, jotka eivät ole vieraita mielikuvituksen vapaalle lennolle. Vain täällä voit nähdä ainutlaatuisen yhdistelmän itämaisia ​​ja ranskalaisia ​​motiiveja tai ylellisen antiikkipeilin värikkään kotimaton vieressä. Sanalla sanoen tämä muotoilu on suunniteltu maksimaalisesti heijastamaan talon asukkaiden sisäistä maailmaa ja luomaan ihanteellinen ilmapiiri luovuudelle..

boho chic interior - kuva

boho -tyylinen sisustuskuva

boho makuuhuoneen sisustus - kuva

Mikä on boho chic -tyyli?

Nimi tulee sanasta Bohemia, samanniminen alue Tšekin tasavallassa, jossa asui suuri määrä romaneja. Siksi tämä tyyli on niin samanlainen kuin tämän kansan kuva. Hän on kirkas, hieman sekava, epävakaa, luova ja mahdollisimman vapaa, samoin kuin hänen vastaavat suuntauksensa: klassikko, glamour ja eco.

boho -tyyli sisätiloissa - valokuva

Tässä suunnassa on monia vaihtoehtoja sisustukseen. Esimerkiksi käyttämällä etno boho -tyyliä voit ilmaista luovuutesi suosikkimaasi kansallisten elementtien ja sisustuselementtien avulla. Ja voit paljastaa sisäisen hipisi hylkäämällä kaikki säännöt. Vain universaali rakkaus ja optimismi, ilmaistu upeilla väreillä, geometrisilla kuvioilla ja käsintehtyillä tuotteilla bohon sisustuksessa.

Boho -tyyli sisätiloissa

Tämän suunnan avulla voit säveltää koko sisustuksen radikaalisti eri tyyleistä. Tässä tapauksessa on noudatettava harmoniaa. Tärkeintä tilan sisustamisessa on, että sen tulee heijastaa mahdollisimman paljon omistajan luonnetta ja hänen suosikkitoimintojaan..

Väri

Boho -tyylikkäässä sisustuksessa ei ole erityistä värimaailmaa. Yleisimmät lämpimät maanläheiset (ruskea, terrakotta) ja metalliset värit. Jalometalli- ja kivisävyjä, kuten syvän violetin, tulisen oranssin ja sähkösinisen sävyjä, nähdään usein lisävarusteissa ja sisustuksessa. Valkoiset tai happamat sävyt näyttävät sopivilta boho -tyylikkäässä sisustuksessa..

Boho -tarvikkeet

Jokaisen lisävarusteen pitäisi kertoa tarina kotona asuvista ihmisistä. Upeasti koristeltuja korulaatikoita, vintage -pulloja, kortteja ja posliinia eri sarjoista – kaikkea rajoittaa vain mielikuvitus. Tämän suuntauksen fanit matkustavat paljon, joten huone sisältää esineitä ja koristeita ympäri maailmaa..

boho -tarvikkeet - kuva

On mainittava, että tämä sisätilojen suuntaus yhdistää yleensä epätyypillisiä asioita. Mutta tämä ei tarkoita, että tällä tyylillä ei olisi houkuttelevuutta ja glamouria. Älä siis pelkää koristella kattoa kristallikruunulla tai ripustaa hieno kultakehyksinen peili. Ainoa sääntö on, että jokaisen huoneen esineen on oltava sopusoinnussa sisustuksen kanssa..

Boho -tyyliset huonekalut

Antiikkiesineet, joita ei voi ostaa ensimmäisessä myymälässäsi, välittävät tarkimmin bohon viehätyksen. Niiden muodot, tyylit ja koot eivät ole yhtä tärkeitä kuin muihin suuntiin. Voit yhdistää täysin erilaisia ​​esineitä, ja jokaisella niistä on oltava oma tarinansa. Tätä tarkoitusta varten he hankkivat erityisesti antiikki- ja vintageesineitä. Viktoriaaniset huonekalut sopivat tähän tarkoitukseen parhaiten: sohvat ja sohvat rikkaissa väreissä, tumma runko ja kaiverrukset.

boho huonekalut - kuva

Materiaalit ja viimeistelyt

Huoneen viihtyisyys luodaan pääasiassa tekstiilitarvikkeiden avulla: suuret verhot, sohvatyynyt, leveät peitot, pehmeät ottomaanit. Niiden avulla voit järjestää useita pieniä kulmia rentoutumiseen. Huoneen viimeistelyä valittaessa ei ole rajoja. Korjaus voi olla edullista tai päinvastoin käyttää kalliita luonnonmateriaaleja..

Värikäs ja epätavallinen sisustus

Kun päätät luoda uudelleen ajatuksen boheemista tyylistä, muista, että siinä ei ole sisustussääntöjä. Mutta se on vintage ja käsintehtyjä asioita, jotka sopivat siihen orgaanisimmin. Antiikkia voi ostaa kirpputorilta tai löytää mummon rintakehästä. Ehkä joillakin heistä on oma historiansa ja he löytävät paikkansa kodin sisustuksessa. Esimerkiksi:

  • kauniita boho -maalauksia vintage -kehyksissä;
  • värilliset nauhat;
  • listat;
  • matkamuistoja eri maista;
  • hahmoja;
  • lampun seppeleet;
  • julisteet ja seinäkoristeet;
  • maapallot;
  • boho -verhojen lisävarusteet.

suunnittelu ja sisustus boho -tyyliin - valokuva

Boho -tyylinen keittiö

Oletko koskaan haaveillut värikkäistä keittiövälineistä tai vaaleanpunaisista verhoista? Keittiö on paikka, jossa kaikki värit voidaan yhdistää. Voit vapaasti lisätä väriä aksentille työtasolle tai keittiökaappeihin. Keittiössä sanotaan kaaos tavallisissa näkyvissä olevien tölkkien muodossa, säilyttäminen, moniväriset keittiövälineet, kuivatut yrtit. Elävät kasvit ruukuissa sekä todelliset yrtit kukkaruukkuissa auttavat koristamaan keittiön. Vintage -kattokruunu näyttäisi parhaalta täällä..

boho -tyylinen keittiö - valokuva

Olohuone eri tavoin

Boho klassikko pyrkii klassisiin muotoihin. Kun olet valinnut sen, osta huonekalut, joilla on suorat ja tiukat muodot. Sametilla, pitsillä ja kuvakudoksella olohuoneessa voit asettaa haluamasi aksentit.

kuva boho olohuoneesta

Boho-eco sopii niille, jotka haluavat talon luonnonmateriaaleja. Nahka, silkki ja luonnonpuu tuovat olohuoneeseen hienostuneisuutta ja viehätystä.

boho -tyylinen olohuone - valokuva

Hipin suunta olohuoneessa mahdollistaa sisäisen vapauden paljastamisen. Se ilmentää omaperäisyyttä ja on täynnä monia käsintehtyjä yksityiskohtia..

Makuuhuone: rento ja rento

Tähän suuntaan oleva makuuhuone on mukavuuden tukikohta ja paikka luovuudelle. Sänky ei ole pakollinen elementti (voit päästä patjalla), mutta jos valitsit sen, hanki tilavat vuodevaatteet ja suuri värikäs huopa. Lattialle putoavat päiväpeitteet ja verhot näyttävät olevan luotu helpon ja rentouttavan ilmapiirin luomiseksi, jolloin jokainen päivä on viikonloppu. Käytä sisustuksessa luonnonmateriaaleja äläkä unohda alkuperäistä sisustusta: tyynyjä, matkamuistoja ja kudottuja mattoja. Mitä enemmän koristeita voit kerätä, sitä paremmin idea välittyy..

boho -makuuhuone - valokuva

boho -tyylinen makuuhuone - valokuva

Värikäs päiväkoti

Boho auttaa luomaan todellisen satumaailman lastenhuoneeseen. Tämän tyylinen kirkas ja epätavallinen lastentarha houkuttelee kaikkia lapsia, ja sen sisustus voidaan tehdä omin käsin vapaa -ajalla. Luovaa ilmapiiriä ilmaisee värin mellakka: värikkäitä mattoja, tilkkutöitä, piirustuksia, leluja hyllyillä sekä seinät maalattavaksi. Kaikki nämä suunnittelun yksityiskohdat voit tehdä yhdessä lapsesi kanssa..

boho -tyylinen lastentarha - valokuva

Suosittelemme katsomaan videokierroksen pienestä boho -huoneistosta:

Katso myös joitain monista inspiroivista sisätiloista verkkosivustollamme:

– New Yorkin parvi, jossa on mielenkiintoisia vintage -yksityiskohtia

– Muotisuunnittelijan luovat sisätilat New Yorkissa

Previous Post
Your Home Made Perfect série 3: Angela Scanlon retorna com seis arquitetos
Next Post
Chris Everardin joulumotiivit