15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 kaunista järvitaloa, joissa haluat asua

Luultavasti ei ole sellaista henkilöä, joka ei haaveisi eräänä päivänä rakentaa tai ostaa taloa järven, meren tai joen rannalta. Kuvittele vain: heräsin aamulla, katsoin ulos ikkunasta ja sieltä oli upea näköala veteen. Ympärillä on paljon vehreyttä, linnut laulavat – hölmöilevät … Ja vaikka kuvittelet kaiken tämän kauneuden, kutsumme sinut näkemään 10 taloa järven rannalla, joissa haluat pysyä ikuisesti. Nauti inspiraatiosta!

Paratiisin kulma

On hienoa, kun on paikka, jossa voit puhua viikonloppuna koko perheen kanssa ja vain pitää tauon kaupungin hälinästä. Esimerkiksi suunnittelija Anne Hepferillä on tällainen paikka, ja hän käy siellä perheensä kanssa joka perjantai..

Upeat näkymät ja lampaat

Joskus haluat, että vain luonto ja kaikki sen rikkaudet ovat naapureitasi. Se on sellainen talo, josta on kaunis järvinäköala Puolassa ja jonka on rakentanut arkkitehtitoimisto Hola Design. Luonnon ja lampaiden ympärillä, jotka eivät kadehdi ja keskustele sinua varmasti 🙂

Hauen käskystä

Tätä sisustusta tarkastellessasi tuskin olisit arvannut, että se oli aikoinaan merkittävä kalastajan talo. Mutta sitten omistaja kyllästyi tällaiseen elämään, ja hän päätti muuttaa talon lomamökiksi ja nyt hän vuokraa sen. Ja haluan todella tulla tänne viikonloppuna, koska näkymä järvelle on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Järvien maa

Jos olet koskaan käynyt Ruotsissa tai onni vierailla, huomaat epäilemättä, että järviä on erittäin paljon ja niiden ympärillä on monia kauniita taloja. Ja vaikka taloa ei ole rakennettu aivan järven viereen, lähin järvi on silti lähellä. Taloille on monia vaihtoehtoja, mutta tässä on yksi niistä, joista pidimme erityisesti.

Turvapaikka hälinästä

Tämän Meksikon talon omistajat ovat erittäin onnekkaita, koska se ei ole vain tyylikäs, moderni ja upea luonto ympärillään, vaan myös täydellinen paeta arkipäivän hälinästä. Muista nähdä, kuinka omistajat järjestivät kaiken sisälle. Täällä voit kuitenkin levätä sielusi ja kehosi kanssa.

Paikka sielulle

Tämä kodikas talo on kooltaan vain 25 neliömetriä. m., mutta ne riittävät talon rakastajattarelle, joka tulee tänne elämänsä erityisinä hetkinä. Kaunis luonto ympärillä ja järvi aivan talon edessä – emme kieltäydy tällaisesta pistorasiasta.

Kun ensivaikutelma pettää

Nähdessään tämän talon Yhdysvalloissa livenä ensimmäistä kertaa, luultavasti et uskoisi, että se voisi olla kaunis sisältä, koska ulkoisesti se näyttää todella vanhalta. Mutta ensivaikutelma on usein petollinen, joten sinun on ehdottomasti tarkasteltava sitä sisältä ja tehtävä sitten johtopäätökset. Sillä välin nautimme näkymästä järvelle tämän talon lähellä salaisuuden kanssa.

Konkreettinen tyyli

Myös betoniseinät voivat näyttää tyylikkäiltä! Todiste tästä on tämä moderni talo Tukholman lähiössä, joka ei näytä perinteisiltä ruotsalaisilta taloilta. Siellä on myös oma uima -allas ja pääsy järvelle..

Unelmatalo

Kun katsot tätä taloa, haluat tulla puristetuksi, koska näyttää siltä, ​​että tällainen kauneus tapahtuu vain unessa. Mutta itse asiassa talo on jopa enemmän kuin todellinen ja sen omistajat olivat erittäin onnekkaita..

Puinen ihme

Korkealla kalliolla järven rannalla Alabamassa on moderni puutalo, joka on täynnä lämpöä ja mukavuutta. Suunnittelijat ovat yrittäneet tehdä kaikkensa saadakseen tämän talon omistajat onnelliseksi asuessaan siinä..

Previous Post
Bonne année 2019 !
Next Post
Kaunis kaupunkitalo, jolla on syvä historia ja päivitetyt sisätilat Englannissa