15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kilpailu “Kesätuuli olohuoneessa”

Kuumin kesäkuukausi tuli omaksi. Lomakausi on täydessä vauhdissa, unelmat rannasta ja raikas merituuli varjostavat tavanomaisia ​​toiveita, surffauksen ääni haaveillaan vilpittömimmissä unissa. Ja jos olet yksi niistä, jotka jostain syystä eivät ole Cote d’Azurilla nyt, suosittelemme, että järjestät merenrantakohteen tunnelman kotona ja jaat tulokset Pufikin ja ALTERCASA Collectionin yhteisessä esityksessä “Kesän tuulta olohuoneessa.

KilpailuKollaasiPieni

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on luotava raikkaan tuulen ilmapiiri olohuoneeseen (tai mihin tahansa muuhun loungeen) sisustuselementtien avulla, esimerkiksi merelliseen tyyliin ja tekstiileihin sopivana kesätuorena sävyt – minttu, sitruunankeltainen, vihreä, sininen jne. Päätehtävänä on välittää tuoreuden tunne lämpimänä kesäpäivänä.

sääntöjä:

1. Luo tarvittava tunnelma sisustukseesi ja ota siitä kaunis kuva. Valokuvien on oltava “omaa tuotantoa”, muiden ihmisten valokuvien käyttö Internetistä on kielletty.

2. Lähetä valokuvia seinällesi johonkin sosiaaliseen verkostoon (Vkontakte, Facebook, Twitter, Instagram) ja välttämättä lisää tekstiä julkaistessasi “Kuva kilpailuun sivustolla kauniista sisätiloista //www.pufikhomes.com/”.

3. Jätä kommentteihin linkki sivullesi, jossa on julkaistuja valokuvia Tämä lähettää.

4. Jaa kilpailua koskevat tiedot ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa. verkot, joista valita (eli napsauta lopussa “Jaa” -painiketta VKontakte tai Facebook tästä lähettää).

5. Hyväksymme kuvasi osallistumiseen 29. elokuuta 2014 (perjantai) saakka, voittajien julkistaminen 1. syyskuuta (maanantai).

Ja nyt mielenkiintoisin asia on palkinnotALTERCASA -kokoelma Verkkokauppa tyylikkäistä ylellisistä kodin tavaroista tunnetuilta suunnittelijabrändeiltä, ​​kuten Eichholtz, Drimmer, Fancy, Artree, Fancy, Van Verre, Rasteli, sekä omia ALTERCASA Collection -brändin kokoelmia. Kilpailun palkinnot ovat ranskalaisen Drimmer -brändin tyylikkäitä ja tyylikkäitä sisustustuotteita.

Voittajalle saat tyylikkään keraamisen taide -esineen Toreador. Mitat: 52 * 38 * 27 cm.

Per toinen sija palkittu keraaminen musta kissa, kävelemässä omillaan. Mitat: 39 * 15 * 51 cm.

Osallistuja, joka otti kolmas sija, saa lahjaksi viehättävän ranskalaisen bulldoggi keramiikasta. Mitat: 29 * 23 * 13 cm.

Odotamme työtäsi ja menestystä kaikille!

Previous Post
Bonne année 2019 !
Next Post
Kaunis kaupunkitalo, jolla on syvä historia ja päivitetyt sisätilat Englannissa