15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kilpailu parhaasta juhlasalista

Uudenvuodenaattona paitsi joulupukki, myös www.pufikhomes.com antaa lahjoja lukijoilleen;). Julkistamme sivuston historian ensimmäisen kilpailun parhaasta juhlasisällöstä. Kaikki on hyvin yksinkertaista: annat meille valokuvan kauniista taloistasi, ja me annamme sinulle arvokkaita lahjakortteja huonekalujen ostamiseen Roniconin kaappitehtaalta! Tällä kertaa kilpailu on kuitenkin vain asukkaille Moskova ja Moskovan alue.

Tarvitset vain ensin kuvan kotisi juhlatunnelmasta (se voi olla joko koko huone tai nurkka, mutta aina uudenvuoden koristelu). Seuraavaksi sinun on lähetettävä valokuva VKontakte- tai Facebook -seinällesi ja annettava linkki sivullesi tämän viestin kommenteissa. Silti kilpailun sääntöjen mukaan kaikkien osallistujien on kerrottava ystävilleen kilpailusta missä tahansa sosiaalisessa mediassa. verkot (eli napsauta tämän viestin lopussa olevaa jakopainiketta).

Hyväksymme kuvasi ennen 17. tammikuuta mukaan lukien. Sen jälkeen valitsemme 3 parasta / kauneinta / alkuperäistä sisustusta ja 20. tammikuuta julkistamme ja julkaisemme ne verkkosivustolla. Voittajat saavat seuraavat palkinnot:

– 1. sija: lahjakortti “Ronikon” 10000 ruplaa

– 2. sija: lahjakortti “Ronikon” 5000 ruplaa

– Kolmas paikka: lahjakortti “Ronikon” 3000 ruplaa

Mutta se ei ole kaikki. Ehdottomasti kaikki osallistujat saavat Ronikon -lahjakortteja, joiden nimellisarvo on 1000 ruplaa! Kaikki todistukset voidaan toteuttaa itsenäisesti (tai lahjoittaa sukulaisille tai ystäville). Huomio: lahjakortteja voi myydä vain tilattaessa Ronikonin verkkosivuilta kategorioissa “Vakiokalusteet” ja “Mukautetut huonekalut”.

P.S. Kun julkaiset valokuvia sosiaalisessa mediassa. ilmoita seuraava teksti: “Kuva kilpailua varten sisustussivustolla //www.pufikhomes.com/”

Previous Post
Bonne année 2019 !
Next Post
Kaunis kaupunkitalo, jolla on syvä historia ja päivitetyt sisätilat Englannissa