15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lasten sisustuskilpailun voittajat

Äskettäinen lasten sisätilojen kilpailu, joka pidettiin verkkosivustollamme Uuterran tuella, vahvisti jälleen lukijoidemme makuaistin ja halu luoda. Tarkastimme kaikki teokset suurella ilolla, ihailimme ideoitasi ja saimme inspiraatiota itsellemme. Tänään on aika julistaa kolmen parhaan joukon vaatimattoman tuomaristomme mielestä.

LapsetKollaasiANiin. Kilpailun tulosten perusteella päätimme myöntää ensimmäisen sijan.. Marina Ilikaeva Orenburgista! Hänen lastentarhansa kahdelle tytölle tuntui meille uskomattoman tyylikkäältä, toimivalta ja mikä tärkeintä, täynnä kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia herkkiä yksityiskohtia. Olemme vakuuttuneita siitä, että nuoret emännät ovat ylpeitä huoneestaan ​​ja viettävät mielellään aikaa siellä. P.S. Puu seinälle on loistava idea!

Marina-3

Marina-1

Marina-4

Toinen paikka jaetaan Irina Ševtšenok Tyumenista ja upea lastentarha, jossa on värikäs sisustus. Pehmeät lelut ja värikkäät tyynyt eivät voineet jättää meitä (toivottavasti sinäkin) välinpitämättömiksi. Bravo!

Irina-1

Irina-2

Irina-3

Päiväkoti, joka sai kolmannen sijan kanssamme, on myös pojan oma. Yana Voronova-Sadovskaya suunnitteli huoneen kauniiseen skandinaaviseen tyyliin rohkealla punaisella seinällä ja vaaleanvihreällä vaatekaapilla. Täydellisesti!

yana-1

yana-3

yana-2

Olemme kiitollisia kaikille kuvistasi ja ponnisteluistasi. Näemme sinut mielellämme seuraavissa valokuvakilpailuissamme.!

Previous Post
Bonne année! huit)
Next Post
Valoisa huoneisto studiolla muusikkoperheelle Kööpenhaminassa