15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

12 Modige jeg nekter å synke tatoveringer

IRTS 12

Ofte assosiert med ankere (på grunn av deres dristige betydning), nekter jeg å synke tatoveringer som er en hit blant sterke kvinner i tider med kamp, ​​og viser absolutt mye mot. Ordtaket betyr metaforisk “jeg vil ikke gi opp”, og har vært kjent for å hjelpe mennesker gjennom tøffe tider, samtidig som det ser flott ut i tatoveringsform.

Ironisk nok har noen mennesker vist uenighet i forhold til tatoveringer og hevdet at siden anker faktisk kan synke skip, gir IRTS -design ingen mening. Likevel, ifølge de som har fått tatoveringen av ordtaket på huden (så vel som mange tatovører), er det en symbolsk referanse, vedtatt av de kristne mot håp, tro og sikkerhet.

Selv om jeg nekter å synke tatoveringer for det meste finnes på kvinner som leter etter symbolsk hjelp, blir det noen ganger sett menn også med dem, og siden designene ser så fine ut og har så mye betydning for dem, kan alle sette pris på deres underliggende skjønnhet. Så uansett hvilket kjønn du er, eller hva du går gjennom på dette tidspunktet, bør du absolutt glede deg over listen nedenfor.

1. En liten, fargeløs, jeg nekter å synke håndleddetatovering

Denne fargeløse fremstillingen av det som er kjent i Bibelen som “Hebreerne 6 19”, er en veldig enkel, men ekstremt vakker design, og (på grunn av det uendelige symbolformede tauet som den inkluderer) er virkelig flott for alle som sliter med sin tro.

En liten, fargeløs, jeg nekter å synke håndleddetatovering

2. En veldig grunnleggende, jeg nekter å synke Collarbone Tattoo Design

Bevist av bildet nedenfor, noen ganger ser de mest grunnleggende designene best ut, spesielt når jeg håndterer jeg nekter å synke tatoveringer.

En veldig grunnleggende, jeg nekter å synke kravebenstatovering

3. En ganske unik jeg nekter å synke ribbe tatovering

Selv om denne plasseringen kan være litt smertefull for de som er altfor følsomme, ser selve tatoveringen flott ut, og den kan også lett skjules.

En ganske unik jeg nekter å synke ribbe tatovering

4. En klassiker jeg nekter å synke anker, med noen fargerike blomster

Forskjellig fra de foregående designene, er denne tatoveringen ikke bare fargerik, men den har blomster og ble utført i en ganske tradisjonell stil.

En klassiker jeg nekter å synke anker, med noen fargerike blomster

5. En annen flott jeg nekter å synke kravebenstatovering

For å legge til litt originalitet i designet og skille det fra andre IRTS -kragebenetatoveringer, skrev kunstneren ordtaket vertikalt og inkluderte til og med en fugl på toppen.

En annen flott jeg nekter å synke kravebenstatovering

6. En pen jeg nekter å synke fot/hæl tatovering

Utført utelukkende med svart blekk, har dette designet det velkjente sitatet som løper langs siden av foten, og har ankeret trukket diagonalt på hælen.

abc En pen jeg nekter å synke fot/hæl tatovering

7. En jeg nekter å synke tilbake tatovering

En annen flott jeg nekter å synke tatoveringsdesign, og en annen flott bruk av fargerike blomster som henger av et mørkt skyggelagt anker!

En jeg nekter å synke tilbake tatovering

8. En jeg nekter å synke varmluftsballong

Varmluftsballonger er absolutt sjeldne blant dem med jeg nekter å synke tatoveringer, noe som gjør dette til en veldig unik design for å si det mildt.

En jeg nekter å synke varmluftsballong

9. En jeg nekter å synke hjerteankerdesign

Etter min personlige mening, på grunn av det detaljerte ankeret og generelle kreativiteten som finnes i dette designet, kan det bare være det beste på listen.

En jeg nekter å synke hjerteankerdesign

10. En jeg nekter å synke fottatovering, med rosa blomster og en subtil grønn bakgrunn

Den grønne bakgrunnen er så subtil at den neppe er merkbar, men fargen og skriften er utrolig levende, noe som gir et veldig tydelig design som neppe vil bli funnet på andre.

En jeg nekter å synke fottatovering, med rosa blomster og en subtil grønn bakgrunn

11. En annen jeg nekter å synke fottatovering, denne gangen med en annen skrift

Ikke bare er skriften tydelig forskjellig på denne IRTS -designen, men formen på ankeret er også.

En annen jeg nekter å synke fottatovering, denne gangen med en annen skrift

12. En tredimensjonal jeg nekter å synke underarmsdesign

Takket være det tredimensjonale designarbeidet og den unike skriften, hopper dette designet rett ut på deg.

En tredimensjonal jeg nekter å vaske design

Konklusjon

På grunn av folks tilpasning av dem gjennom årene, er det mange forskjellige jeg nekter å synke tatoveringsdesigner som eksisterer i dag, for eksempel IRTS -familietatoveringer, IRTS -tatoveringer med tau og også solo -IRTS -tatoveringer uten ekstra bilder. Imidlertid, som jeg er sikker på at du kan se fra listen ovenfor, er IRTS -ankere uten tvil det vanligste. Dette skyldes ikke bare den generelle betydningen av ankre, men også et bibelvers, som lyder “Vi har dette håpet som et anker for sjelen, fast og sikkert”.

Til syvende og sist, enten du er en hengiven kristen, en kvinne som går gjennom en grov patch eller bare noen som ønsker å ta et meningsfylt sitat i tatoveringsform, er IRTS -design absolutt en flott måte å holde seg sterk og minne deg selv på å aldri gi opp.

Previous Post
30 desenhos de tatuagem de amor alucinante
Next Post
27 Meningsfylte ordtatoveringer for 2013