15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et trangt Tudor fra 1940-tallet blir et innbydende, parisisk inspirert familiehjem

Bungalowhus i Tudor-stil fra 1940-tallet med små kjøkken og usammenhengende strømmer er ganske vanlige i det nordøstlige Portland, og det som JHL Design ble ansatt for å renovere for en familie på tre var ikke annerledes. Men heller enn å se problemer, så det portlandbaserte interiørfirmaet muligheter: originalt mahognitreverk, originale hardvedører og små detaljer som intakte bildeskinner i de formelle oppholdsrommene. Så, sammen med Avhandling Studio Arkitektur, teamet utarbeidet en plan som bare la 150 kvadratmeter til fotavtrykket – men gjennom det JHL Design -rektor Holly Freres kaller “en omlegging av plass” fikk hjemmet til å føle seg betydelig større.

familiehuset i portland Stuen før. Haris Kenjar

Det første trinnet var å omkonfigurere hele hovedetasjen, som inneholdt et smalt kjøkken og to soverom på baksiden av huset. Soverommene, forklarer Freres, “monopolisert tilgang til den private hagen i treet,” og derfor var det viktig å gi tilgang og utsikt til denne delen av huset fra de mer offentlige rommene. Omorganiseringen gjorde kjøkkenet til det sentrale underholdningsrommet, så de byttet den opprinnelige plasseringen med et av soverommene; den opprinnelige kjøkkenplasseringen ble et hallbad og arbeidsrom.

Denne endringen tillot kjøkkenet å åpne ut for resten av mellomrommene i første etasje. "Kjøkkenavtrykket doblet seg i størrelse og ble en del av stua og underholdningen, forklarer Freres. Hun valgte nedre skap med mer tradisjonelle, innfelte paneler og mer moderne, åpne hyller med messingstøtter i stedet for overskap.

Mange av designbeslutningene, spesielt når det gjaldt fargepaletten, materialvalg og møbler og overflater ble inspirert av huseiernes tid som bodde i Paris. I stuen, som beholdt sin opprinnelige beliggenhet, er et vintage peisomringning importert fra Paris i fokus for rommet, og den rike, myke blåen i rommet ble inspirert av byens Musée Rodin. En ny åpning til det flyttede kjøkkenet ble innrammet med en bred, spiss bue som minner om døråpninger og åpninger som fantes på kjøkkenet fra 1940 -tallet.

familiehuset i portland Haris Kenjar familiehuset i portland Haris Kenjar

Et lite tillegg på 150 kvadratmeter ga plass til den sørlige delen av huset, og skapte et tillegg til solrom/formell spisestue fullført i en stil som “hedrer hjemmets opprinnelige karakter og bruker den europeisk inspirerte, finurlige estetikken”, forklarer Freres.

Gå gjennom hele hjemmet nedenfor.

Kjøkken

familiehuset i portland Haris Kenjar

Pièce de résistance på kjøkkenet er den egendefinerte øya med messingstøtter, valnøttpaneler og en Carrara -marmorplate. “Det fungerer både som et nyttig kjøkkenoppbevaringsrom og et vakkert møbel,” sier Freres, som gjentok materialet på andre elementer som de åpne hyllene og hetten over Lacanche -gassområdet. Zellige flisens bakside gir i mellomtiden “en overraskelse over teksturlag”, sier hun.

Stue

familiehuset i portland Haris Kenjar

Stuen blander omtenksomt gammelt og nytt, med fjernsynet smart skjult av et speil plassert mellom to vintage lysarmaturer. Andre stykker i rommet er antikke eller tilpassede elementer, som et skreddersydd silke- og ullteppe og et rosa fløyelsnitt.

Spisestue

familiehuset i portland Haris Kenjar

Ved utformingen av spisestuen utenfor kjøkkenet ga designerteamet den "et æra-passende hvelvet tak" så vel som dekorative bjelker og vindusvinduer i mahogny, som gir slike historiske gravitas du nesten ikke ville vite at det var et nybygd tillegg. Gulvet dekker et blått flisgulv av stein, lagt ut i et sildebensmønster; lampen fra 1920 -tallet ble hentet fra Italia.

Hovedsoverom

familiehuset i portland Haris Kenjar

En smal trapp som førte opp til det som tidligere var et ferdig loftsrom, ble omgjort til en luksuriøs soveromsuite, komplett med en ny kvist som gir ekstra hodehøyde, brukbare kvadratmeter og utsikt til bakgården.

familiehuset i portland Loftet før. Haris Kenjar familiehuset i portland Reimagined som et bad. Haris Kenjar

Et nytt bad i øverste etasje har et separat badekar for et frittstående, vintageinspirert badekar gjemt under en kvist med et originalt blyvindusvindu, som skaper det perfekte pusterommet.

Barnas soverom

familiehuset i portland Haris Kenjar

Det koselige soverommet i første etasje som vender ut mot bakgården “var av god størrelse og hadde godt naturlig lys,” sier Freres, så firmaet la til finurlig tapet med et fantasifullt blomstertema, etter mors forespørsel. Vintage -møbler hjelper til med å finne ut eventyrfølelsen i rommet.

Hjemmekontor

familiehuset i portland Haris Kenjar

Opprinnelig brukt som spisekrok i hjemmet, ble denne plassen omgjort til et hjemmekontor med en lommedør for personvern. Firmaet la til et nytt bildevindu for ekstra dagslys, og veggene var dekket av et svart -hvitt skylandskap “for å gi rommet en ekspansiv følelse av å være i skyene og en total flukt fra andre områder av hjemmet,” sier Freres.

Følg House Beautiful på Instagram.

>

Previous Post
Meu casamento foi cancelado – então, em vez disso, pintei minha casa inteira
Next Post
Et datert kjøkken fra 90 -tallet blir en innbydende hangout