15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

35 Imponerende indiske tatoveringer

Tatoveringer er et stort kulturelt fenomen, og røttene er godt lagret i symbolikk og overtro som er utbredt i den bestemte kulturen.

De tradisjonelle indiske tatoveringene er laget gjennom hennabladene som har en midlertidig farge.

For det meste brukes de av kvinner og jenter. Men med tiden har de også uteksaminert seg til moderne tatoveringskunst og henna -design er ikke det eneste du får i segmentet indiske tatoveringer. Det er forskjellige andre symboler og bilder som bæres i vakre mønstre og utseende. De indiske gudene, stammeansiktene til menn og kvinner og hellige symboler nyter stor popularitet blant folket.

Noen mennesker bærer den bare som et tegn på stolthet i kulturen mens andre går på den på grunn av estetiske årsaker eller fordi de er fascinert av kunsten og kulturen i landet. Disse tatoveringene har et tydelig utseende, og de er ganske attraktive. Populære over hele verden, de har også blitt sportet av kjendiser. David Beckhams Victoria -tatovering på hindi er et godt eksempel, og det er mange flere. Nedenfor er en liste over 30 indiske tatoveringer som vil gi deg flere detaljer og informasjon om dem. Ta en titt.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om Kinesiske skrivetatoveringer, Foo hundetatoveringer, samoanske tatoveringer og kinesiske tatoveringer.

Om Tattoo

Det hellige symbolet, skåret med fet skrift med henna, ser ganske fengende ut og har en vakker skjerm. Om Tattoo er en stift når det gjelder indiske tatoveringer. Dypt forankret i hinduisme, buddhisme, sikhisme og jainisme, har denne Om -tatoveringen blitt en feiring av noens tro og kultur.

Om Tattoo

Om Tattoo

Ganesha Custom Tattoo

Den søte og lubne indiske guden med et elefantansikt har en velvillig og søt aura. Ganesha er kjent for hinduer som fjerning av hindringer, skytshelgen for kunst og vitenskap og Deva for intellekt og visdom. Han er også kjent som begynnelsenes gud, og derfor blir han hedret i begynnelsen av ritualer. En indisk tatovering som denne hyller brukerens tro og tro.

Ganesha Custom Tattoo

Ganesh Custom Tattoo

Nasjonalt flaggsymbol

Den indiske chakratatoveringen er et symbol på sannhet og seier, som også er i sentrum av det nasjonale flagget. En minimalistisk tatovering som denne får kanskje ikke så mye oppmerksomhet, men for hinduer betyr det definitivt mye.

Nasjonalt flaggsymbol

Nasjonalt flaggsymbol

Påfuglfjær -tatovering

Tåen dekorert med rødt neglelakk ser mer pen ut når den blå påfuglfjæren sitter på den. Disse kreative og fargerike tatoveringsstilene garanterer at du kan gå barbeint uten å bekymre deg for føttens estetikk. Indiske tatoveringsdesigner som denne avviker fra normen.

Påfuglfjær -tatovering

Påfuglfjær -tatovering

Elefantpar

De to elefantene som går sammen lager en nydelig tatovering med det majestetiske dyret. Disse indianske designene minnes de milde og snille behemothene som har vært en del av menneskeheten i millioner av år. Disse tatoveringsdesignene feirer også ideen om vennskap sett av de to elefantene som holder haler.

Elefantpar

Elefantpar

Hanuman Tattoo

Dette er en thailandsk versjon av krigerguden med et ape -ansikt som hadde en sentral rolle i den episke Ramayana. Denne indiske tatoveringen av Hanuman gjør det mulig for brukeren å skryte av sin lidenskap for Ramayana, en av de to store sanskrit -eposene i det gamle India.

Hanuman Tattoo

Hanuman Tattoo

Indian Head Tattoo

Dette fargerike halsstykket har ansiktet til en stammekvinne med lange fjær og en flettet hale. Denne indianerstilen lar brukeren stolt vise frem sitt indianske blod og arv. Det er mange indiske tatoveringer du kan velge mellom hvis du bestemmer deg for å kjøpe en.

Indian Head Tattoo

Indian Head Tattoo

Indian Dagger Tattoo

Den svart -hvite dolken med ulve ansikt og skarp kant ser ond og farlig ut. Dette stykket er et perfekt eksempel på armtatoveringer for menn, ettersom det viser både heftighet og ærbødighet.

Indian Dagger Tattoo

Indian Dagger Tattoo

Brysttatovering

En dristig og lys hodeskalle med fjærhodeplagg som ligner en stammehøvding. Å få en Indian Skull -tatovering vil sikkert forbedre estetikken i kroppen din. Denne indiske tatoveringen i hodeplagg består av forskjellige nyanser og farger og gir en stor overraskelse for alle som ser den.

Brysttatovering

Brysttatovering

Armstykke

Profilbildet av en stammejente med fjær og fargerike perler i håret ser sjarmerende ut. Det har blitt en trend å ha ansiktet til sine nærmeste påtrykt på kroppen som stammetatoveringer for menn. Denne unike tatoveringsstilen viser din kjærlighet til personen ettersom du har tatoveret ansiktet på kroppen din.

Amerikansk indisk tatovering

Amerikansk indisk tatovering

Saint Tattoo

Dette er bildet av en asketisk hellig mann med navn og trekant skåret på armen. Denne brukeren kan stolt forkynne sin sterke tro ved å ha den tatovert på kroppen. Asketisme er handlingen med alvorlig selvdisiplin som ikke tillater etterfølgeren noen form for selvforkjenning.

Saint Tattoo

Saint Tattoo

Stammetatovering

En annen stammanns ansikt med et dystert blikk og rynker på pannen, tenker på stammens problemer. Å ha denne indiske tatoveringen på hodeplagget bleket på kroppen for å feire brukerens fødselsrett som indianer.

Stammetatovering

Stammetatovering

Seriøst blikk

Unikt tatoveringsstykke med metallfarge og en annen munnform som er litt rotete på siden av pannen. Denne seriøse indiske hodeplaggstatoveringen er et flott tillegg til kroppens estetikk.

Seriøst blikk

Seriøst blikk

Indisk sjef

Nok et armstykke med ansiktet til høvdingen som begynner å bli gammel, men fremdeles ser pen ut. En indisk hodeplaggstatovering må gjøres med stor forsiktighet. Tatoveringsartisten var ekstra forsiktig med å ta hensyn til detaljer når han laget dette mesterverket.

Indisk sjef

Indisk sjef

abc

Underarmstatovering

Denne tatoveringen har en hodeskalle med fjær i hodet, et rødt hodebånd og et perlestykke som løper over ansiktet hans. Denne indiske skallen -tatoveringen gir litt farge til denne manns underarm. En tatovering på underarmen som denne vil definitivt få noens oppmerksomhet.

Underarmstatovering

Underarmstatovering

Indisk bilde

Nok et stammedesign med horn og fjær som har en fargerik og skummel følelse. Denne skremmende tatoveringen legger til brukerens truende auro. Dette er en bestemt måte å få andre til å frykte deg.

Indisk bilde

Indisk bilde

Armbånd fjærstykke

Dette er et fint band med en stjerne og en fjær som henger fra det som har et stammeansikt. Dette er en av de beste stammetatoveringene for menn. Brukere kan også velge å få ansiktet blekket på fjæren. Eller få sine kjære ansikter til å hylle dem i stedet.

Armbånd fjærstykke

Armbånd fjærstykke

Indiske Gal

Den søte indiske jenta med røde fjær i hodet og rosenrøde kinn etset nær blomsten ser fantastisk ut. Denne fargerike indiske tatoveringen for hodeplagg er den perfekte tatoveringen for å minne brukeren om hans eller hennes blodlinje.

Indiske Gal

Indiske Gal

Indisk armbånd

Omringet rundt armen, er dette et knytt band med en ørn i midten og fargede perler og fjær som henger fra den. Denne indiske tatoveringen er flott da den lar brukeren det beste fra begge verdener. Det feirer ikke bare den indianske blodlinjen, men også det moderne Amerika, representert av Eagle’s head.

Indisk armbånd

Indisk armbånd

Sombre Face

Det store og typiske stammeansiktet til mannen har søvnige øyne og et rolig blikk i ansiktet som virker trist. Indiansk design er vanligvis dyster og har en seriøs aura, som gir respekt for den rike historien til indianerne.

Sombre Face

Sombre Face

Indian Elephant Tattoo

Denne kongelige elefanten har ankler i beina og et dekorativt bakstykke som ser søtt ut. Elefanten er et dyr som har blitt sett på som en kongelig og majestetisk skapning i hundrevis av år. Å få denne indiske tatoveringen antas å bringe lykke og lykke til brukeren.

Indian Elephant Tattoo

Indian Elephant Tattoo

Amerikansk indisk tatovering

Denne gamle mannen med løsnet hud og lange hårbærende fjær ser ut til å ha utvidet seg med alderen. Du kan se visdommen i mannens øyne i denne tatoveringen av indisk hodeplagg. Detaljene på denne tatoveringen er forbløffende klare.

Amerikansk indisk tatovering

Amerikansk indisk tatovering

Henna Design

Henna -mønsteret, på hånden, er et populært indisk design og ser ganske vakkert ut. Noen ganger er en minimalistisk tatovering nok til å respektere din indiske blodlinje. Denne designen er perfekt for de som bare vil ha en enkel tatovering.

Henna Design

Henna Design

Hellig tatovering

Det knyttede armbåndet med perler, keltisk design og en fjær ser kunstnerisk ut og fungerer som et prydstykke. Denne bicep -tatoveringen er flott for armens generelle estetikk. Du kan bruke ermeløse tanker og få oppmerksomheten til alle som går forbi.

Hellig tatovering

Hellig tatovering

Herr elefant

Ganesha -tatoveringen anses for å være lovende og slitt av mange, siden han er en veldig populær indisk gud. Elefanter er majestetiske skapninger. De blir også æret av indianerne som avataren til den indiske guden Ganesha, fjerner hindringer, beskytter av kunst og vitenskap og Deva of Intellect and Wisdom.

Herr elefant

Herr elefant

Moderne og tradisjonelt

Denne indiske kvinnen, iført en sari og holder en gitar, med englevinger presenterer et kult tatoveringsstykke. Denne bicep -tatoveringen lar brukeren stolt vise frem ikke bare sin elskede, men også sin tro. Om -tatoveringen i midten er i forhold til hinduens kultur.

Moderne og tradisjonelt

Moderne og tradisjonelt

Lotus blomst tatovering

Dette er en minnetatovering med far, bestefar og lillesøster skåret rundt lotusblomsten. Å miste en du er glad i er en bitter affære. Denne tatoveringsbæreren foreviger minnene om sine nærmeste med denne indiske tatoveringen av en Lotusblomst.

Lotus blomst tatovering

Lotus blomst tatovering

Indian Leg Tattoo

De to stammeindianerne rygg mot ryggfugler, etset på kalven, viser et attraktivt utseende. Denne indiske tatoveringsdesignen er perfekt som stammetatoveringer for menn. Med svarte linjer og mystiske figurer kan denne stammetatoveringen fremkalle mange utseende og spørsmål.

Indian Leg Tattoo

Indian Leg Tattoo

Indian Girl Tattoo

Utrolig armstykke som har et jenteansikt med store og fargerike fjær i håret ser veldig pen ut. Denne tatoveringen går bort fra den tradisjonelle indiske tatoveringen for hodeplagg, og er fargerik og skiller seg ut på brukerens hud.

Indian Girl Tattoo

Indian Girl Tattoo

Hunter Tattoo

Ved å kaste en harpun for å drepe et dyr, viser stammemannen med sitt flytende hår et fantastisk bilde. Denne stammetatoveringen fremmer et skremmende bilde som øker brukerens alvorlige livssyn.

Hunter Tattoo

Hunter Tattoo

Previous Post
31 tatuagens culturais italianas
Next Post
15 Amazing Armour Of God Tattoo Designs