15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et georgiansk hjem fra 1924 får en dristig, kunstnerisk makeover – med mye tavle

Da Sonia Esler, en kunstner med base i Chicago, flyttet inn i hjemmet sitt med mannen sin og to barn, tenkte hun på å ansette en designer for å hjelpe med noen få viktige ting, men hun visste at hun ikke ville ha noen som bare ville fokusere på ganske. Hun ønsket en designer som var en kritisk tenker og ville være en sann samarbeidspartner, som forsto (og omfavnet) hennes kjærlighet til rutete, regnbuer og hennes behov for å gjenskape – eller kanskje omskrive for sine egne barn – visse øyeblikk fra barndommen på 80 -tallet.

solrom Mark Lavender Interiors

Hun fant Mark Lavender, av M. Lavender Interiors, og de slo det umiddelbart. Lavenders personlige hjem hadde mange av de samme arkitektoniske beinene som Eslers hus, og han gikk umiddelbart på jobb og ga henne forslag til forbedring av hele huset – i stedet for å sette fingrene i det med bare estetiske endringer. "Vi hadde disse gigantiske radiatorene, og han var som, ‘ta dem ut og tilsett kjøkkenet strålende varme’" Esler husker. "Vi hadde små vindusproblemer, og han sier: ‘La oss ta dem ut og flytte vinduer til et bedre sted.’ Han tenkte på ting jeg aldri ville ha vurdert."

Etter å ha snakket med Lavender, visste Esler at hun trengte å gjøre mer enn å legge tapet til hjemmet sitt, hun trengte å endre funksjonen. Og hun innså også at hvis hun ventet på å gjøre disse tingene, ville det være en "gigantisk rot" som til slutt ville ende opp med å rive opp alle de nye tingene de nettopp hadde jobbet med. Esler og mannen hennes, Michael, som har vært en livslang fan av This Old House, bestemte seg for å gå alt inn på hele huset. Esler og Lavender begynte å jobbe sammen i 2018 og har siden blitt de beste vennene som forvandlet dette huset i georgiansk stil fra 1924 til denne kunstnerens drømmehus.

Inngangsparti

foajé Mark Lavender Interiors foajé Mark Lavender Interiors

Ikke alle vil forlate huset med et gigantisk skilt over utgangslesningen "DUST," men ved nærmere inspeksjon leser hele skiltet "Ikke vær en JERK"- en påminnelse til alle som forlater huset om å oppføre seg i verden. Inngangen – med sin moderne geometriske veggbekledning, sammen med et utsmykket, sterkt forgylt speil – setter stemningen for dette eklektiske hjemmet som fagmessig blander grafisk mønster og farge med tradisjonelle møbler.

Stue

stue Mark Lavender Interiors

Lavendels designkreditt tar feil mer på siden av et engelsk tradisjonelt utseende; Esler har i mellomtiden en mer frisk og moderne estetikk. Hvor møtes de i midten? Plaid. Rett ved inngangen, jo mer "voksen" stuen hilser gjestene med en koselig peis og veggkunst som består av neonskilt, fotografering og små trykk. Når familien arrangerer middagsfester, fungerer dette rommet som en stue for gjester, siden det deler det samme rommet med biblioteket – som er forbundet med det pulserende, store rødt pledd teppe– at de enkelt kan konverteres til spisestuen.

Kjøkken

kjøkken Mark Lavender Interiors kjøkkenhalvøya Mark Lavender Interiors

Med sine klassiske detaljer kan dette se ut som det opprinnelige kjøkkenet, men det var faktisk en komplett tarmjobb. Esler hadde gode minner fra barndommen om å skure Marshall Fields -butikken i Chicago, og husket de grønne benkeplatene i butikken. Hun avtalte en avtale på den største steinhagen i Chicago, hvor hun syklet rundt i en golfbil og lette etter det perfekte "verde grønn" plate. De fant til slutt, "tre ensomme plater" i ryggen, husker Esler, "og jeg var som, ‘tag dem!’" Medarbeideren spurte stadig om hun var sikker på at hun ikke ville ha den mer populære grå-hvite Carrera-marmoren, men Esler insisterte på den grønne.

Bortsett fra de grønne skapene, er alt annet enn La Cornue CornuFé -serien nytt, inkludert nye skap, et nytt oppsett og til og med vinduet over serien. Legger til hetten over vinduet "tok en landsby," Esler sier, men var vel verdt innsatsen. Det rommet får nå det vestlige eksponeringslyset på en måte som belyser rommet.

Frokostrom

frokostrom Mark Lavender Interiors

"Dette rommet var opprinnelig den formelle spisestuen," sier Lavender, "men vi ønsket å gjøre det mye mer uformelt og gjøre det om til et frokostrom." De bestemte seg for å legge til en Susan Harter veggmaleri til hele rommet og male røde hjerter på gulvet, basert på et design som Esler hadde sett på et hotell under sine reiser. Bortsett fra Eslers forkjærlighet for rutete, elsker hun også regnbuer. "Da jeg var ung, elsket jeg Rainbow Brite, og sønnen min elsker regnbuer nå," sier Esler. "Jeg ønsket å leve på en sky. Jeg ønsket å bli en Care Bear." Det store graffiti-eplet integrerer perfekt hennes affinitet for dette symbolet på en ikke så søt måte.

Bibliotek (Turned Dining Room)

spisebord Mark Lavender Interiors

"Mitt favorittrom er biblioteket," sier Esler. Det kan se ut som en spisestue, men hovedfunksjonen er et bibliotek/studie (sett på åpningsskuddet). Bokhyllene har nedtrekksoppbevaring – som et sekretærbord – som blir til barer, med den ene siden som holder glass, mens den andre siden inneholder hennes favorittdrikker og bitter. Esler hadde hull boret på hver side av bordet for å holde små lamper. I løpet av dagen brukes bordet som et skrivebord; under "voksen" middagstid, blir det et koselig spisebord hvor lysene gir en myk glød til samlingen.

Hovedsoverom

soverom Mark Lavender Interiors

Eslers mann ønsket et marint soverom. Hun ville ha gul. Det er relativt klart hvem som vant denne designkampen. "Jeg minnet ham om at vårt siste soverom var gult, og han sov helt fint," sier Esler. "Og jeg elsker hele den røde og gule, kombinasjonen av McDonald’s -farger." Hun ga ham hodegjerde. For veggene valgte Lavender Scalamandrés ikoniske sebra papir i gult og fant en rocker fra Anthropologie som Esler elsker. Sengetøyet, en kombinasjon av søte, fine blomster og grafiske, samlede dekker, er et nikk til det ufullkomne fungerer perfekt for Esler. Å bo i et hjem som er matchy-matchy er ikke i hennes design-DNA.

Hovedbad

baderom Mark Lavender Interiors

Da Esler opprinnelig kjøpte huset, var de tidligere eierne veldig stolte av badene de nylig hadde pusset opp, med Carrera -marmor, kantete armaturer og krom overalt. Da hun husker det, vendte Esler seg til designeren sin og spurte "Hvordan gjør vi dette styggere?"

I stedet for å stygge det, overbeviste Lavender henne om å beholde noen elementer, inkludert benkeplater. De malte veggene i blanke, Black Forest Green fra Benjamin Moore, endret armaturene til en mer tradisjonell stil i antikk messing, og la til en kløvermønster fra Scalamandré til speilveggen. Effekten av malingen alene ga Esler det ikke-så-cookie-cutter-badet hun skulle på-ingen stygghet nødvendig.

Lekeområde

lekeområde Mark Lavender Interiors

På loftet er lekerommet for barna – opprinnelig grønt, rosa og hvitt – som fikk et nytt strøk Benjamin Moore Strawberry Red, pledd vegg-til-vegg-tepper fra Couristan Carpets (nå dessverre avviklet), og selvfølgelig et nytt regnbue-øyeblikk. Et barnestørrelse og rikelig med gulvplass til grovt hus, gjør dette til den ideelle plassen for barna og lekedager for å ha sin egen mini-me getaway.

Følg House Beautiful på Instagram.

>

Previous Post
Por que o novo sofá que você solicitou * ainda * está tão atrasado
Next Post
Student som designet en stige med ett trinn, vinner designprisen til en verdi av 40 000 pund