15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 beste gratis online fakstjenester

Det kan være ganske dyrt å holde separate og dedikerte faksmaskiner for forskjellige deler av store kontorer. Hver avdeling ønsker personvern for data og ønsker å avhenge av en bestemt faksmaskin.

Men på den annen side, når mange ansatte har frihet til å jobbe hjemmefra og andre reiser kontinuerlig til alle verdenshjørner, er det nesten umulig å holde faksmaskiner overalt. Mange av dere vet ikke at vi kan se opp til online fakstjeneste på et så riktig sted.

Selv om de fleste av disse online fakstjenestene ikke er gratis å bruke, men du kan alltid velge prøveversjonen før du faktisk kjøper den betalte versjonen. I dag har vi samlet 25 beste gratis online fakstjenester som vil gi deg en hel haug med lykke. Du vil ikke lenger være prisgitt faksmaskinen i resepsjonen på kontoret. Disse online fakstjenestene sender faks til deg i form av e -post, slik at du enkelt kan sjekke faksen. Ta en titt på de 25 beste gratis online fakstjenestene (prøveversjoner) nedenfor, og gjør livet ditt enkelt og bedre.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i å sjekke samlingen av nettsteder for Gratis arkivbilder, lag en tegneserie av deg selv, finne et perfekt domenenavn, last ned gratis fonter, ha det gøy med bildene dine, gratis teksturer og få gratis vektorkunstbilder.

eFax

Sende & motta fakser på e -post, og du vil også få et lokalt faksnummer. Du kan sjekke det med et 30 dagers prøvetilbud.

eFax

Mer informasjon om eFax

K7

Det er et nettbasert enhetlig meldingssystem som kanaliserer gratis telefonsvarer og faksmeldinger direkte til e-posten din. K7 Unified Messaging gir deg et gratis telefonnummer.

K7

Mer informasjon om K7

faksZERO

I gratisversjonen vil du ha en annonse på forsiden, du kan fakse 1 dokument – maks 3 sider og maks 2 gratis fakser per dag

faksZERO

Mer informasjon om faksZERO

My1Voice

My1Voice er en virtuell telefon. Du kan sjekke en 30 dagers prøveversjon og motta fakser fra my1voice -nummeret ditt sammen med andre funksjoner.

My1Voice

Mer informasjon om My1Voice

PamFax

Med en prøveversjon av PamFax kan du sende noen fakser gratis. Iit støtter mange filformater i tillegg til PDF- og DOC -filer.

PamFax

Mer informasjon om PamFax

ScanR

Det er en digital skanner og faks i lommen! Telefonen din er plutselig et forretningssenter – skann, skriv ut og faks uansett hvor du går. Skann dokumenter for å gjøre dem til digitale filer du kan lagre, dele og fakse.

ScanR

Mer informasjon om ScanR

freefax

freefax

Mer informasjon om freefax

Interpage

Dette er en gratis tjeneste som tilbys av Interpage for å demonstrere og markedsføre våre raske, robuste og pålitelige e-post-til-faks- og andre faksleveringstjenester. Ved å bruke denne tjenesten kan du sende en faks gratis til en hvilken som helst USA/Canada-basert faksmaskin, for levering til destinasjonsfaks som du angir

Interpage

Mer informasjon om Interpage

MaxEmail

Sende & Motta fakser uten å kjøpe en faksmaskin eller en dyr dedikert telefonlinje

MaxEmail

Mer informasjon om MaxEmail

RapidFAX

RapidFAX kombinerer nytten av faks med enkel e -post for å dekke behovene til det lille kontoret og hjemmekontoret.

RapidFAX

Mer informasjon om RapidFAX

smartfax

Send faks fra e -post til et faksnummer. Slå sammen bekvemmeligheten av e -post med faks.

smartfax

abc

Mer informasjon om smartfax

TrustFax

Med Trustfax kreves ingen faksmaskin eller telefonlinje, og du får et gratis og lokalt faksnummer.

TrustFax

Mer informasjon om TrustFax

VIF Internett

er begrenset til å sende gratis fakser til byen Montreal, Canada.

VIF Inter

Mer informasjon om VIF Internett

Metro Fax

Med metrofaks kan du sende fakser av høy kvalitet fra hvor som helst i verden ved hjelp av nettleseren din, uten behov for en faksmaskin, til et bredt spekter av steder.

Metro Fax

Mer informasjon om Metro Fax

PopFax

Du får en konto for å sende og motta faks, med et lokalt faksnummer kan du velge mellom over 500 byer i 20 land. Hva mer kan du til og med gå for en mobil fakstjeneste.

PopFax

Mer informasjon om PopFax

Faksfrihet

Faksmaskiner er dyre og tar for mye plass. Med FaxFreedom kan du enkelt sende og motta fakser fra hvilken som helst datamaskin.

FaxFreedom

Mer informasjon om FaxFreedom

nextiva

Med Nextiva vFAX trenger du bare en Internett -tilkobling for å kunne sende og motta fakser. Vår online fakstjeneste er enkel å bruke, rimelig og gir deg stor fleksibilitet.

nextiva

Mer informasjon om nextiva

MyFax

MyFax er en fakstjeneste som lar deg sende og motta fakser via e -post, internett eller smarttelefon.

MyFax

Mer informasjon om MyFax

Wonderfax

WonderFax er et gratis faksnummer i Storbritannia som henter faksen, konverterer dem til en pdf -fil og sender den tilbake til deg som et vedlegg. Så det er ikke behov for fakslinjer eller faksmaskiner.

Wonderfax

Mer informasjon om Wonderfax

FaxOrama

FaxOrama støtter flere dokumentformater som DOC, DOCX, RTF, GIF, JPG, JPEG, PDF, TIF, XLS, XLSX, TXT, PNG, BMP og WPS. Du kan også velge et begrenset sendingalternativ, men en gratis annonsefri versjon.

FaxOrama

Mer informasjon om FaxOrama

Superfax

Du kan få et faksnummer i Paris, Los Angles eller London gratis i en uke. Og se hvordan det fungerer.

Superfax

Mer informasjon om Superfax

MESSAGENET

Det gir deg 90 dagers prøveperiode for å sjekke tjenesten. Du kan både motta og sende faks gratis til denne tiden

MESSAGENET

Mer informasjon om MESSAGENET

GotFreeFax

Den lar brukeren sende gratis faks online til USA og Canada uten annonser

GotFreeFax

Mer informasjon om GotFreeFax

Previous Post
28 tatuagens divertidamente fofas para 2013
Next Post
25 Attraktive Vanessa Hudgens -bilder