15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

31 Eksepsjonelle WordPress -bloggtemaer

Er du en blogger forelsket i innhold og estetikk som også sverger til WordPress -bloggtemaene? Hvis ja, gratulere deg selv fordi du jobber med det mest potente og mest smidige bloggingverktøyet. WordPress er ikke populært uten grunn; de kule funksjonene gjør blogging til en gledelig tur. De fleste forfattere og bloggere over hele verden har startet bloggene sine og driver dem med suksess med den kontinuerlige utviklingen bloggtemaer av WordPress. Disse temaene i WordPress er en glede å installere, og alle kan jobbe med dem uten teknisk hjelp.

Dette er den mest attraktive funksjonen i et WordPress -tema og trekker mange bloggere til det. WordPress tror også på å holde seg oppdatert og kommer derfor med nye responsive egenskaper. Dette er enda en grunn som i stor grad er ansvarlig for den lojale rasen av bloggere som ikke vil gå for noe annet enn WordPress som sin bloggbase. Hvis du også tilhører denne kategorien, kan du se på samlingen av 31 temaer vi har vist utelukkende for bloggere. De vil definitivt få deg til å gå gaga, og hvem vet at du kan ende opp med å velge en av dem for din personlige blogg.

Så hvorfor vente? Sjekk ut de fantastiske WordPress -bloggtemaene nedenfor og nyt!

JustBlue

JustBlue er et gratis tema utgitt av MyThemeShop. JustBlue er et standardtema i bloggstil, og gir premium funksjonalitet gratis, med muligheten til å tilpasse innstillinger ved hjelp av alternativpanelet og de medfølgende egendefinerte widgets, og det er et responsivt tema.

JustBlue

Demo | nedlasting

Metro

Metro er et ultramoderne, rent WordPress-tema designet for bloggere som ønsker at et tema skal løfte nettstedet sitt til neste nivå. Med skarpe farger og tilpassbare layoutstiler lar Metro deg vise det beste av innholdet ditt.

Metro

Demo | nedlasting

Urban

Urban er et WordPress-tema i magasin i rutenettstil som er designet for bloggere som ønsker å vise mye innhold og generere flere sidevisninger fra hver besøkende. Med et responsivt oppsett og flytende rutenett, håndterer Urban enkelt alle enheter og skjermoppløsninger.

Urban

Demo | nedlasting

Sti

Path er designet for blogger med flere forfattere og nettsteder i magasinstil. Men hvem er jeg som skal fortelle deg hva du skal gjøre med temaet. Bruk den gjerne til det du liker.

Sti

Demo | nedlasting

Skygger

Shadows er et annet premium -tema laget av WPExplorer.com som har et veldig minimalistisk design perfekt for alle slags bloggere. Temaet får navnet sitt fra alle de kule CSS3 -bokseskyggene som tar et minimalt oppsett og gjør det mye kulere.

Skygger

Demo | nedlasting

Minblr

Minblr er et minimalt Tumblr-lignende tema for WordPress. Layoutdesignen er flytende og lydhør. Dette betyr at oppsettet flyter fint over enhver skjermoppløsning.

Minblr

Demo | nedlasting

Enkelt

Simplo WordPress -tema er for blogg, personlig eller minimalistisk magasin. Slank, minimalistisk og moderne design basert på lyse og mørke fargevalg i hånden tar artiklene dine til neste nivå.

Enkelt

Demo | nedlasting

Hartee

Vert ditt hjertes innhold med stil på Hartee. Et vakkert tumblr-lignende tema for WordPress.

Hartee

Demo | nedlasting

Svarstema

Respons -temaet er fleksibelt. Det er et fullt responsivt, netthinneoptimalisert, minimalt designet WordPress -tema. Temaet inneholder en overflod av korte koder, sidemaler, knapper på sosiale medier og temaalternativer for ultimate tilpasning.

Svarstema

Demo | nedlasting

Bloggen

Bloggen er et kraftig tema for blogging og ethvert nettsted, fullpakket med flotte funksjoner og enkel å bruke. Støtter unik stil for kategorier, sider og innlegg, inkludert mange visuelle elementer, overskrifter og bakgrunner.

Bloggen

Demo | nedlasting

Cakifo

Cakifo er et elegant, lydhørt tema. Med sin HTML5 -markering og støtte for alle WordPress- og Hybrid Core -funksjonene du liker, kan det være det perfekte temaet for bloggen din!

Cakifo

Demo | nedlasting

Sprut

Splash er en bloggers beste venn. Med Splash kan du vurdere og vurdere produkter eller tjenester, alt ved hjelp av den innebygde anmeldelsesfunksjonen. Den er bygget for å skille seg ut med en slank design, og den tilpasser seg enhver situasjon du bruker den til.

Sprut

Demo | nedlasting

Adriatica

Adriatica er et bloggtema med flytende bredde med 3 fargevalg og 3 layoutalternativer. Adriatica kommer med tre forskjellige fargevalg og gjør det enkelt å bytte mellom dem.

Adriatica

Demo | nedlasting

Verbage Theme

The Verbage Theme har et rent, moderne design med stort fokus på videografi. Med sitt tunge-i-kinn-navn ble Verbage-temaet opprettet for bloggere, forfattere og redaktører.

Verbage Theme

Demo | nedlasting

CoPilot

CoPilot er et WordPress -tema som utnytter WordPress -innleggsformater. Publiser bilder, videoer, gallerier, sitater, lenker og mer raskt og enkelt. Du kan også bare bruke temaet som et vanlig WordPress -tema!

CoPilot

Demo | nedlasting

abc

Yumblog

Yumblog er et matbloggtema med støtte for å legge til, importere og dele oppskrifter med verden!

Yumblog

Demo | nedlasting

Ascetica

Et romslig og elegant portefølje-/bloggtema med lydhør layout. Best egnet for bloggere som ønsker å vise frem arbeidet sitt ved siden av innleggene sine, fotobloggere, designere og fotografer.

Ascetica

Demo | nedlasting

DailyJournal

DailyJournal er en fullt responsiv personlig blogg. Dette er vårt første bloggtema som automatisk tilpasser seg skjermstørrelsen, og sikrer at innholdet ditt alltid vises vakkert uansett hvilken enhet du bruker for å se det.

DailyJournal

Demo | nedlasting

Dagbokstema

Dagbok er et gratis, piksel-perfekt WordPress-tema som er designet for å være enkelt å oppdatere og holde leserne interessert. Med et venstrejustert oppsett, stort postdisplay og fargestikk, er dette en dagbok du vil elske å skrive i.

Dagbok

Demo | nedlasting

Memoir Theme

Det har gått nesten et år siden vi sist ga ut et standard bloggtema, og med tanke på at personlig blogging fortsatt representerer WordPress -brukerbasen, syntes jeg det var på tide at vi kom tilbake til våre røtter og produserte et enkelt bloggedesign.

Memoir Theme

Demo | nedlasting

Wordblab Responsive Blogging Theme

Wordblab er et mobilvennlig WordPress -tema som setter blogging først. Det er et stilig, tilpassbart, enkelt og lesbart minimalt tema.

Wordblab Responsive Blogging Theme

Demo | nedlasting

Raffinade

Raffinade er et vakkert utformet og piksel perfekt tema som drar full nytte av WordPress -postformater. Publiser bilder, videoer, gallerier, sitater, lenker og mer raskt og enkelt, og derfor er det et ideelt alternativ hvis nettstedet ditt trenger å vise forskjellige typer multimediainnhold.

Raffinade

Demo | nedlasting

Mappe WordPress -tema

Mappen er en smidig & kjekk WordPress -tema; flott for forfattere, bloggere & Reklamer. Så enkelt å bruke og lett, blogging med mappe er en lek!

Mappe

Demo | nedlasting

PersonalPress

Selv om et nisjetema som presser grensene for WordPress er stort, har WordPresss hovedformål alltid vært blogging. PersonalPress er et flott design for de som ønsker å gi bloggen sin en morsom og lett stemning.

PersonalPress

Demo | nedlasting

TruePixel

TruePixel er et fullt responsivt WordPress -tema fra MyThemeShop. Dette widget -klare, rene WordPress -temaet er en perfekt blanding av eleganse og stil.

TruePixel

Demo | nedlasting

Grunnleggende

Basic er det første temaet jeg har laget spesielt for å legemliggjøre en mer tradisjonell “Blog-Style” -følelse. Basic har et veldig rent, lettlest og tradisjonelt oppsett som fokuserer på å vise innholdet på en ryddig måte.

Grunnleggende

Demo | nedlasting

Euklider

Euclides er det perfekte temaet for de som skriver opplæringsprogrammer på nettet. Mens vi konsentrerer oss om webarbeidere, kan hvem som helst bruke dette temaet.

Ulap

Demo | nedlasting

Memoarer

Memoir er et WordPress -tema i Tumblog -stil som bruker WordPresss Post Formats -funksjon og har fantastisk typografi.

Memoarer

Demo | nedlasting

Lansering

Launch er et søtt lite tema for den personlige bloggeren som liker å blogge med stil. Gir støtte for din egen video, lyd, bilder, gallerier, sider, lenker, sitater og selvfølgelig gode gamle standardinnlegg..

Lansering

Demo | nedlasting

Blogg

Blogue har et rent, enkelt og minimalistisk oppsett. Designet fokuserte på det viktigste i en blogg som er innholdet ditt, det store hvite rommet vil gjøre blogginnholdet mye lettere å lese.

Blogg

Demo | nedlasting

Duplex

Duplex er et Premium WordPress Magazine / Community / Blog -tema fullt av tilpassede alternativer, egendefinerte widgets og en sjenerøs hjelp med godt utseende.

Duplex

Demo | nedlasting

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om  WordPress -forretningstemaer, WordPress -mobiltemaer, beste gratis WordPress -temaer og gratis WordPress -porteføljetemaer.

Previous Post
Contagie todos com a música depois de ler essas 29 citações musicais famosas
Next Post
27 tilpassbare WordPress -temaer som ser flotte ut