15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

136 beste e -postmaler

Uansett om det er gratis e -postmaler eller premium e -postmaler, blir de raskt en nødvendighet for dagens globale internettmarkedsføring. Det kan være svært tankevekkende å fange, beholde og opprettholde potensielle kunder med e-postkampanje. E -postmaler burde være slående nok til å fange nye lesere, men du må også trekke oppmerksomheten til innholdet i e -postene dine hvis du vil at leserne skal ha et langt og fruktbart forhold til deg. Alle innen markedsføring vil fortelle deg at pengene er på listen. Derfor må du bygge en e -postliste og også få folk til å åpne e -postene du sender dem. På den måten kan du markedsføre produktene eller tjenestene dine for dem.

I dagens innlegg skal vi vise deg 136 Beste e -postmaler fra hele nettet. Noen av e -postmalene på denne listen er helt gratis å bruke, men noen av dem regnes som premiummaler, så du må betale for å bruke dem. Uansett anbefales det sterkt at du sjekker bruksvilkårene for hvilken e -postmal du er interessert i å bruke til dine egne formål. Epost markedsføring er en av de største og sterkeste formene for markedsføring for leserne dine, så jeg anbefaler på det sterkeste at du velger en mal som er fengslende.

Nytt nyhetsbrev

Fresh Newsletter er en ren, profesjonell og flerbruksnyhetsbrevløsning. Den kommer i 12 temaer, 10 oppsett hver (totalt 120 sider) og lagdelte elementer PSD -fil. Du kan tilpasse det veldig enkelt etter hjelpedokumentasjonen og HTML -kodekommentarer.

Nytt nyhetsbrev

Mer informasjon om ferskt nyhetsbrev

Eleganse – HTML -e -postmal

Send vakkert enkle og elegante e -poster med Elegance, en mal med fokus på ren typografi, rutenettoppsett og balansert negativ plass. Denne malen er tilgjengelig i tre farger og to forskjellige layoutalternativer.

Eleganse - HTML -e -postmal

Mer informasjon om Elegance – HTML -e -postmal

Grønt miljø HTML -e -postmal

En profesjonell grønn miljømal som passer din personlige eller bedriftsbruk.

Grønt miljø HTML -e -postmal

Mer informasjon om grønt miljø HTML -e -postmal

Gazette. Nyhetsbrev mal

Gazette er en profesjonelt utformet tilpasset HTML -nyhetsbrevmal som er bygd for å levere de siste nyhetene og oppdateringene til din informasjonsportal eller bloggabonnenter.

Gazette. Nyhetsbrev mal

Mer informasjon om Gazette. Nyhetsbrev mal

Lagre datoen e -postmal

Save the Date er en ren og enkel e -postmal med et sprut av farger. Denne malen er skreddersydd for å bli sendt som HTML -e -post. Den modulære naturen til malen gjør det enkelt å lage din egen. Noen grunnleggende kunnskaper om HTML /CSS er påkrevd.

Lagre datoen e -postmal

Mer informasjon om e -postmal for Save the Date

EUE -postmal

EUE Mail er en ren, profesjonell nyhetsbrevløsning. Den kommer med 6 bakgrunner og 4 farger, det er 24 html -sider med forskjellige fargekombinasjoner.

EUE -postmal

Mer informasjon om EUE -postmal

Nexus simpla | E -postmal

Nexus Simpla er enkel, ren og profesjonell & Svært tilpassbar e -postmal. Enten du er fotograf, artist, web-/applikasjonsutvikler, designer ELLER driver små til store bedrifter/bedriftsfirma ELLER hvem som helst, er Nexus Simpla det perfekte valget for deg å kjøre din e -postmarkedsføring vellykket.

Nexus simpla | E -postmal

Mer informasjon om Nexus simpla | E -postmal

eNewsletter – En ren e -postmal

Nyhetsbrevet er en flott tilpasset HTML -e -postmal og perfekt for e -handelsnettsteder / blogger.

eNewsletter - En ren e -postmal

Mer informasjon om eNewsletter – En ren e -postmal

LiteMail | E -postmal

LiteMail er en stilfull, lyst designet, iøynefallende e-postmal. Pakken kommer med 11 fargevalg og 3 oppsett per farge. Denne malen er grundig testet for de fleste store e -postklienter.

LiteMail | E -postmal

Mer informasjon om LiteMail | E -postmal

E -postmal for boble

Dette er en meget tilpassbar e -postmal også med en vinterutgave.

E -postmal for boble

Mer informasjon om Bubble Email Template

BEAUTY – E -postmal

E -postmalen passer for enhver e -postmarkedsføring, spa, skjønnhetsprodukter, personlige produkter, skjønnhetsblogg, spa -blogg, anmeldelsesnettsteder, designer, fotograf, netthandel, ren, hvit, rød, rødbrun, produkt -e -post, skarp, moderne, slank.

BEAUTY - E -postmal

Mer informasjon om BEAUTY – e -postmal

FOTOPOST-E-postmal

Profesjonell e -postmal – Send e -postkampanjer for å markedsføre de siste nyhetene, blogg-/forumoppdateringene, kunngjøringer, produkter, tjenester osv.

FOTOPOST - E -postmal

Mer informasjon om PHOTO-MAIL-E-postmal

Valentine and Business – E -postmal

E -postmalen passer for enhver e -postmarkedsføring, designer, fotograf, netthandel, ren, hvit, grå, produkt -e -post, skarp, moderne, slank.

Valentine and Business - E -postmal

Mer informasjon om Valentine og Business – E -postmal

abc

BlauMail – E -postmal

BlauMail er en moderne e -postmal med et pent, moderne utseende. Med sin kompakte struktur og sterke visuelle innvirkning, vil BlauMail hjelpe deg med å levere rikt innhold til brukerne/klientene dine. Send produktoppdateringer, nyheter, spesialtilbud og detaljer om sosiale arrangementer. Fremhev viktig innhold ved å bruke oppfordringsknappene eller andre visuelle elementer.

BlauMail - E -postmal

Mer informasjon om BlauMail – e -postmal

Allsidig nyhetsbrev 2

Allsidig nyhetsbrev v2 er en profesjonell HTML -e -postmal.

Allsidig nyhetsbrev 2

Mer informasjon om allsidig nyhetsbrev 2

Modern Business 3 LIGHT – E -post

Modern Business 3 LIGHT – E -post er en førsteklasses HTML -e -postmal designet for alle bruk av alle – Enten du er et selskap, profesjonell, byrå, frilanser eller en bedrift – det er et oppsett og fargevalg for deg!

Modern Business 3 LIGHT - E -post

Mer informasjon om Modern Business 3 LIGHT – E -post

Nyhetsbrevmal for bedrifter

Elegant og ultraren e-postmal i 6 forskjellige farger og 4 oppsett for nyhetsbrevet ditt.

Dette er en ideell løsning for e -postmarkedsføringskampanjer, invitasjoner til arrangementer eller periodiske nyheter.

Nyhetsbrevmal for bedrifter V1

Mer informasjon om bedriftsnyhetsbrevmal V1

E -postmal for rik typografi

RichType er en fet, ren og svært tilpassbar e -postmal. Den er perfekt for en rekke bruksområder, fra bedriftens nyhetsbrev til produktannonsører. Det beste av alt er at fargene og oppsettet kan tilpasses helt med forhåndsbygde layoutelementer-bare kopier og lim inn!

E -postmal for rik typografi

Mer informasjon om Rich Typography e -postmal

TechOffers – Multipurpose Minimalist Newsletter

TechOffers e -postmal har blitt spesialdesignet med tanke på en ren og pen nyhetsbrevmal. Selv om den er presentert som en teknologisk / elektronisk e-postmal, kan den brukes som e-handel, shopping, bedriftens nyhetsbrev eller for tilbud eller produkter som bedriften din kan markedsføre.

TechOffers - Multipurpose Minimalist Newsletter

Mer informasjon om TechOffers – Multipurpose Minimalist Newsletter

CleanMail – E -postmalpakke

CleanMail er en enkel, men sexy e -postmalpakke med 5 forskjellige fargevalg!

CleanMail - E -postmalpakke

Mer informasjon om CleanMail – E -postmalpakke

Exelence Mail

Exelence Mail, moderne og elegant e-postmal.

Exelence Mail

Mer informasjon om Exelence Mail

Business E-postmal

Business E-postmal. En psd -fil for tilpasning (veldig organiserte lag og mapper). Kode: html. Gyldig html. 2 varianter – en eller to kolonner. HelpDocs inkludert.

Business E-postmal

Mer informasjon om forretningens e-postmal

Enkel boks

Easy Box er en ren og profesjonell HTML -e -postmal.

Enkel boks

Mer informasjon om Easy Box

Pro Design nyhetsbrev mal

Denne rene, profesjonelle e-nyhetsbrevet-malen perfekt for personlig, forretning eller bedrift hvis du leter etter en kul design.

Pro Design nyhetsbrev mal

Mer informasjon om Pro Design -nyhetsbrevmal

Double Wink-nyhetsbrev versjon for flere bruksområder

Double Wink Newsletter (versjon med flere bruksområder) er en ren og profesjonell nyhetsbrevløsning.

Den kommer i 8 fargetemaer, 7 oppsett hver (totalt 56 sider), Mailchimp -versjon og 7 lagdelte PSD -filer (inneholder alle oppsett og fargetemaer). Du kan tilpasse det veldig enkelt etter hjelpedokumentasjonen og HTML -kodekommentarer.

Double Wink-nyhetsbrev versjon for flere bruksområder

Mer informasjon om Double Wink Newsletter Multi-use Version

Gratis e -postmaler

Dette utvalget av gratis e -postmaler er perfekt for å sende e -postkampanjer. Bruk disse gratis malene med alle programvare for markedsføring via e -post.

Gratis e -postmaler

Mer informasjon om gratis e -postmaler

100+ gratis HTML -e -postmaler

Hver mal er grundig testet i mer enn 20 av de mest populære e -postklientene som Outlook 2010, Gmail, Lotus Notes, Apple Mail, iPhone og mer. De er klare til å rulle og er helt gratis.

100+ gratis HTML -e -postmaler

Mer informasjon om 100+ gratis HTML -e -postmaler

Fant du en e -postmal som fungerer for deg og dine spesifikke behov? Det håper jeg absolutt. Bare sørg for at du tar e -postmalen din og endrer den, slik at den er unik for deg. Hvis du fant en e -postmal du skal bruke fra denne listen, bør du legge igjen en kommentar og gi oss beskjed om hvilken du valgte. På den måten vet vi at vi har hjulpet deg. Takk og ha det bra med den nye e -postmalen.

Previous Post
25 fotos magníficas de Kanye West
Next Post
20 Fantastiske morsomme berg -og -dal -bilder