15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 Fantastiske morsomme berg -og -dal -bilder

Sommerferie er for avslapning og moro, borte fra skolens rutine, prosjekter og lekser. Det er en tid for enslige, par og familier å lene seg tilbake og nyte livet. Og hva kan være mer spennende og gledelig enn en berg -og -dal -bane? De små gir glede i ansiktene til små som ennå ikke er klare for de store turene. Skolebarn, ungdommer, middelaldrende folk, unge eller gamle, liker like godt å kjøre på en berg-og-dal-bane.

Har du noen gang prøvd en berg -og -dal -bane? Når du ser mennesker i alle aldre skrike lungene ut, kan du lure på hvorfor de plager. Og likevel er berg- og dalbaner de mest ettertraktede turene i alle fornøyelsesparkene i verden. Frykten er veldig mye av spenningen. Skrekk og glede er to sider av samme mynt. De skremmende delene er faktisk det folk venter på i påvente av at det er en del av moroa. Disse turene er en uunnværlig del av sommerferien.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om Klovnebilder, morsomme Harry Potter -bilder, tilfeldige morsomme bilder og bilder av fete mennesker.

Familieturen

Denne familien nyter sommerferier. De ser helt begeistret ut med berg- og dalbaneturen i begynnelsen. Bare en liten gutt foran er usikker på om han skal være glad eller redd.

Familieturen

Familieturen

Barne- og pappatid

Dette barnet skal sannsynligvis på en berg -og -dal -bane for første gang. Ansiktet hans er et bilde av forventet frykt og glede mens han tar tak i stangen for sikkerhets skyld.

Barne- og pappatid

Barne- og pappatid

På slutten av det

Denne kvartetten har fått nok. De vil ikke engang bli klikket fordi de vet at de ser livredde og desorienterte ut etter en spennende og rask berg- og dalbane.

På slutten av det

På slutten av det

Ned og bort

Ikke gå glipp av den fryktelige gleden i ansiktene til denne gruppen mennesker. Den nedadgående bevegelsen til berg- og dalbanen bringer magen opp i en egen bevegelse. Og likevel, hvem ville gå glipp av turen?!

Ned og bort

Ned og bort

Se på Em

Disse to guttene er slett ikke bekymret for berg- og dalbaneturen og gjemmer sannsynligvis ansiktet bare for spark. Faktisk legger de opp armene i gledelig forventning.

Se på Em

Se på Em

Da går vi

Disse barna som kommer ned på en berg -og -dal -bane har ansikter som skremmer frykt og glede på samme tid. De skriker sannsynligvis i halv beven og halvt glede over å være på en bratt berg- og dalbane som denne.

Da går vi

Da går vi

Fredelig tur!!

Å være fredelig under en berg -og -dal -bane er ikke sannsynlig. Det er en følelse av redsel allerede før det begynner, og da tar spenningen over. Denne presten kommer til å få en smak av ekte spenning når turene starter.

Fredelig tur !!

Fredelig tur!!

Dobbel fare

En berg -og -dal -bane er spennende nok. Men en berg -og -dal -bane som også svinger har dobbel innvirkning. Denne lille gruppen er fokusert på å nyte hvert øyeblikk av turen.

Dobbel fare

Dobbel fare

Forventningens glede

Disse to har øynene fokusert på å nyte berg- og dalbaneturen fra begynnelse til slutt. Kroppsspråket deres viser forventning om forventet spenning og spenning ved turen som de kan ha prøvd mange ganger før.

Forventningens glede

Forventningens glede

Noen er ikke sikre

Etter å ha sittet i berg- og dalbanen noen ganger er du ikke så sikker på at du vil at den skal starte, som barnet på dette bildet. Men når turen begynner, er det ingenting annet enn spennende og morsomt for alle.

abc

Noen er ikke sikre

Noen er ikke sikre

Joy Ride

Det er ingen større glede enn når du er på en berg- og dalbane. Disse menneskene er åpenbart veldig rutinerte i berg- og dalbaneturer og vet hvor morsomt det kan være. Smilene deres sier det uten ord.

Joy Ride

Joy Ride

God gruppe og sommertid

Sommersesongen bringer med seg ferier, turer, piknik og fornøyelsesparker. Denne gruppen nyter godt av sin berg -og -dal -bane som akkurat skal begynne. Deres smilende ansikter og hevede armer sier alt.

God gruppe og sommertid

God gruppe og sommertid

The Little Coaster

Denne lille jenta liker godt den lille berg- og dalbanen. Det er sommerferie, og hva kan være en hyggeligere aktivitet enn en berg -og -dal -bane? Selvfølgelig tar hun tak i håndtaket for livet!

The Little Coaster

The Little Coaster

Henger på

Den beste måten å nyte en berg -og -dal -bane er å henge tett og nyte de skremmende delene også som disse ungdommene ser ut til å gjøre. Den skumle delen er den beste delen av turen, eller hvorfor skulle man ellers ta turen.

Henger på

Henger på

Baby Ride

Et lite hjul er nok for denne lille babyen å oppleve en tur for første gang. Barnet øver på de større berg- og dalbanene når det vokser opp. Dette er en fin måte å nyte sommeren på.

Baby Ride

Baby Ride

Små gutter som flyr

Dette bildet viser hvordan alle reagerer på forskjellige måter på en skummel og spennende berg- og dalbane. Den ene gutten vinker spennende og den andre lukker øynene med en følelse av angst.

Små gutter som flyr

Små gutter som flyr

Alt er bra

Denne gruppen unge har gjort det før. De virker veldig komfortable i berg- og dalbanen og vinker og jubler uten tegn til å bli skremt.

Alt er bra

Alt er bra

Barn og sommertid

Den mindre berg- og dalbanen for små barn er en flott sommeraktivitet som de liker godt. Denne lille gutten ser på moren sin med et strålende ansikt som viser henne hvor mye han forventer moroa.

Barn og sommertid

Barn og sommertid

Spennende vinkel

En berg -og -dal -bane i denne vinkelen kommer til å bli litt for spennende. Magen går opp ned også en stund, men hvem vil gå glipp av det fryktelige spennende som man ser frem til?

Spennende vinkel

Spennende vinkel

Testing av vann

Denne lille jenta prøver en mindre versjon av en berg- og dalbane. Å øve på det vil bygge hennes tillit til å prøve de større når hun vokser opp. Nå er hun et bilde av forventning og konsentrasjon på det som kommer.

Testing av vann

Testing av vann

Previous Post
136 Melhores Modelos de Email
Next Post
15 Awesome Chalk Illustrations av Julian Beever og Kurt Wenner