15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

The Skinny on Black Tattoos: Typer, eksempler og tips

Foto av: https://www.pinterest.com/pin/791718809471632976/

Svarte tatoveringer er stort sett definert av svart blekk, veldig høye linjer og sterk utnyttelse av negativ plass – høres kult ut, ser kult ut! Når det refereres til kunstens verden, har negativt rom noe å gjøre med alt rundt bildet i stedet for selve bildet. Hele varianter av mørket er tilstede i denne tatoveringen: finlinje eller fet skrift, prikkarbeid og riveskygge gjør at dyktige kunstnere kan utvikle esoteriske mønstre med himmelske effekter.

Utformingen av svart tatovering etterspør et dominerende stamme- eller nystammetema. Likevel er det uendelige muligheter for design. Ved å maksimere negative mellomrom kan tatovører lage et dominerende bilde uten å bruke noen av de vanlige triksene, som de fine linjene eller fargene, for å etablere detaljer og bevegelse i et kunstverk.

Foto av: Positivefox in Pinterest

Svarte tatoveringer er stort sett ukompliserte sorte linjer eller litt fancy geometriske arrangementer, selv om de kan være hva som helst. Noen kjente design av svarte tatoveringer kan være fuglehodeskaller, dyr eller blomster. Hvis du tilfeldigvis søker etter en kunst som er like nydelig som den er maskulin og kraftig, er en svart tatovering noe du kanskje vil få.

Svart tatovering gir en behagelig ekvivalens til feminine stiler, noe som gjør dem mannligere eller nøytralt kjønn i utseende og inntrykk. Med svarte tatoveringer vil artistene nøyaktig “mørke” store deler av huden.

Blackwork-stil-tatoveringen er ikke lenger avantgarde, selv om den sannsynligvis vil tjene penger og få fordel av den siste mediedekningen. Svart er den mest dominerende nyansen i Blackwork. Svart pigment brukes enormt av kunstnere som tatovering i familiestammer. Svarte tatoveringer er mye mer enn den siste trenden siden den til slutt er forbundet med opprinnelsen til tatovering.

Opprinnelsen til svarte tatoveringer

Selv om vi antar at svarte tatoveringer var ment for en mer tydelig betydning, utvikler opprinnelsen seg innen den gammeldagse stammetatoveringen. Polynesiske skisser skapte en dominerende innflytelse på denne stilen. Disse er kjent for sine abstrakte arrangementer bestående av virvler og former i store høyer med svart blekk.

Gjennom hele kroppens organiske silhuett ble svarte tatoveringer vanligvis utført i henhold til ens personlighet, hvor tatovøren brukte stammikonografi og symbologi for å demonstrere legender eller en livshistorie. Mesteparten av tiden symboliserer polynesiske tatoveringer forhold, tro eller opphav til en person. De var konservative og naturlig hellige.

Polynesiske tatoveringsartister ble nesten betraktet som prester eller sjamaner som letter den himmelske filosofien om tatovering. Det var gjennom disse eldre kulturforholdene som enormt gjorde dagens svarte tatoveringer, og mange tatovører som jobber med stammedesign, minner fortsatt om denne gammeldagse estetikken. Tribal tatoveringsdesign er fortsatt veldig populær selv den dag i dag. Uansett land og kultur kan du finne utallige personer som har denne typen tatoveringsdesign.

Foto av: Netluxury in Pinterest

En annen innflytelse av svart tatovering høstes av det som vanligvis kalles spansk blackwork. Sterkt forvrengte svarte silketråder brukes enten i frihåndsmetode eller i en beregnet søm, på lyse eller hvite linduker. Stilene varierte fra blomster som de labyrintiske demonstrasjonene av Ivy og blomstrer til mer intrikate strukturer som de formaliserte grafiske knutene.

Selv om denne strategien utvidet seg i Spania på 1500 -tallet, er det samme i et mønster Kasuti -broderi. Spesielt Kasuti er en klassisk kunst utført i Kamataka, India, som går foran dynastiet Chaluyka som styrte fra 543 til 753. I likhet med spansk Blackwork er Kasuti dypt kompleks når det gjelder estetisk komposisjon; består for det meste av rundt 5000 frihåndssømmer, selv om den varierer i bruken av livlige, skyggelagte tråder.

Uavhengig av hvor langt disse billedkunstene sannsynligvis ikke er tilknyttet moderne svart tatovering, fungerer det for å bestemme de forskjellige karakterene i arkivestetiske tilnærminger og mekanismer som gir råd om moderne design og kunstnerisk smak. Henna kan spesielt spores tilbake til bronseperioden som strekker seg fra 1200BC til 2100BC.

Dette er 4000 år etter historien om menneskeheten, men bruk av Henna -fargestoff, kjent som Mehndi, er lett forbundet med de siste dekorative og dekorative tatoveringene, hvorav mange er svarte tatoveringer på grunn av mangel på farge . På grunn av Henna’s arkaiske opprinnelse, er kunstnere som tilfeldigvis jobber med dette designet tilbøyelige til primitive eller stammedesigner. Det hele er et spørsmål om kreativ personlig forbindelse og tolkning.

Victor J Webster er en kunstner av svart tatovering som utfører forskjellige typer dekorative arbeider som varierer i prosjektet, teller på tibetansk, indiansk, maori og mer. Hans opptreden er en utmerket arketype for den vidtrekkende affiniteten som er en kunstnerisk demonstrasjon av menneskeheten.

Artisten av svart tatovering som utfører innenfor domenet til mørk kunst, vil sannsynligvis skape en emblematisk tilnærming som samler åpenbaring gjennom gravering og etsning. Mørke tatoveringer er vanligvis primet av alkymi, esoterica og annen skjult hermetisk folklore.

Foto av: Followthecolours in Pinterest

Kjente Blackwork Tattoo Artists

Sørg for å tenke på at en svart tatovering er nesten umulig å endre på grunn av sin utilstrekkelige typiske skyggelegging. Husk at ferdighetene til jevnt blekk i svart er et talent som er oppnådd etter mange års praksis.

Ta hensyn til brikkene til en tatovør ved navn Sasha Woland. Høstere, tarotkort, seler og demoner gjør en plass på porteføljen hennes i et design som er mest stemningsfullt for fine artister som Julio Ruelas, Gustave Dore, Francisco Goya og Albrecht Durer. Disse tatoveringskunstnerne brukte ofte teknikkene for etsning og gravering, som vanligvis krever eksklusivt svart blekk i skapelsesprosessen.

De tekniske, materielle og filosofiske forholdene er forholdsvis tydelige når man sjekker verkene fra kinn til kinn. Andre artister av Blackwork tattoo inkluderer Jack Ankersen og Alexander Grim.

Hvis du vil få den beste blackwork -tatoveringen, bør du få den fra de beste artistene. Derfor kan det hjelpe hvis du har en ide om de mest pålitelige artistene i bransjen. Her er andre kjente blackwork -tatoveringsartister du bør vite:

1. SupaKitch

SupaKitch gjør utmerket tatovering av svartarbeid, og de er like flotte som du ville ha forestilt deg. Han har en stil som sannsynligvis vil konsentrere seg sterkt om slanke, smuldrede linjer. Han blander også blomster og fjær inn i mange av kunstene hans.

2. Houston Patton

Det er ikke mye som trengs for å bli utdypet om Houston Patton. Han konsentrerer seg om omfattende stykker, hvorav mange blir sett på som de beste, mest tydelige tatoveringene som eksisterer.

3. Dom Wiley

Dom Wileys oppmerksomhet på spesifikasjoner i kunsten hans sammen med bruken av skygger får ham til å utmerke seg blant lignende artister. Hans dyrekunst viser sine komplekse linjer og farger som på jaguar flekker eller bjørnpels. Mange av kunstene hans er fokusert på fauna og flora.

4. Lawrence Edwards

Lawrence Edwards er en allsidig utrolig blackwork -artist. Han fremfører mange stykker som blander flora og fauna. Dessuten er skyggen med dotwork-tilnærming veldig konsekvent og ryddig.

5. Kelly Violet

Kelly Violet er en av de berømte blackwork -artistene. Hennes forestilling intensiverer det svarte i blackwork -stilen med brede skygger og skyggelegging. Hun bruker både konvensjonelle og prikker skyggeleggingsteknikker og blander seg utmerket med den grå faktoren “svart og grått”.

6. Landon Morgan

Landon Morgan kan trekke omtrent alt i en distinkt og eksentrisk tilnærming og bruker en blanding av prikk- og linjeskygge for å lage noen minneverdige og spesifikke stykker.

7. Kris Davidson

Kris Davidsons distinkte blackwork -stil har gitt ham en posisjon som en av de berømte blackwork -artistene. Kris fremfører mange store stykker med en fremtredende rolle på sirkler og korte linjer. Arm- og benhylsene fanger vanligvis en geometrisk, nesten aztekisk stil og gir en fremtredende plass på mange fine prikkskygger og linjer.

Foto av: FYTT in Pinterest

Forskjellige sorte tatoveringer og teknikker

Selv om stammetatoveringer utgjør en stor del av den svarte tatoveringsstilen, har andre kunstneriske preferanser i det siste også blitt inkludert i tabellen. Illustrerende, grafisk kunst og mørk kunst, gravering eller etsningstilnærming, og til og med kalligrafikk eller bokstaver har blitt behandlet som en del av Blackwork hvis det bare er svart blekk som brukes.

Sannsynligvis mer assosiert med røttene, kan svarte tatoveringer også omfatte geometrisk arbeid, som vanligvis er i mønsteret for hellig geometri, og også de dekorative tatoveringene som normalt stammer fra design med henna-tema eller noe lignende.

For å gi deg ideen, her er de forskjellige svarte tatoveringstilene og teknikkene som nylig dreier seg i bransjen:

Gammeldags

Old school er en annen tatoveringsstil som bruker svart tatovering. Denne stilen ble sterkt påvirket av brikkene på 1800 -tallet, spesielt militære og sjømannstatoveringer.

Den gamle tatoveringsstilen i svart skole ser spesielt fantastisk ut.

Eliminering av farger fører dem spesielt fengslende og kan få dem til å utmerke seg på grunn av de veldig intense nyansene. Noen av de vanligste emnene for svart tatovering fra gammel skole inkluderer blomster, sommerfugler, skip, ankre, fugler, sommerfugler og hodeskaller. Bohemske kvinner, havfruer og dekkjenter er også utrolig kjente emner.

Japansk

Rasjonelt sett en av de mest synlig tilfredsstillende stilene, bruker den japanske stilen svart tatovering veldig effektivt. Konvensjonelle japanske tatoveringer, ofte kalt irezumi, bruker milde svarte nyanser for å skape en fengslende kunst.

Morsomt bruker noen prangende japanske tatoveringer sorte nyanser som base eller bakgrunn. Dette er en imponerende teknikk for å lage et kunstverk og få det til å virke mer tydelig og godt egnet for brukerens hud.

Når det gjelder emnet, er denne stilen utrolig stor og mangfoldig. Mytologiske skapninger som drager er utrolig berømte. Mange japanske sorte brikker består av naturlige temaer som fisk, dyr, blomster og mer.

Chicano

Ordet ‘Chicano’ er spennende siden det først ble brukt som et respektløst begrep for å referere til de meksikanske amerikanerne. I disse dager har noen mennesker valgt å gjenopprette det for å heller ta dem. Dermed har en nydelig kunststil blitt født. Det er fast forbundet med stoltheten og koloniånden til meksikanske amerikanere.

abc

De vanlige emnene til Chicano er merkbart tiltalende og mangfoldige. Noen er intense katolske temaer som består av rosenkransperler, kors og portretter av Jomfru Maria. Pinups med massivt foret lepper, banded øredobber og bandanas er også berømt, det samme er hodeskaller og biler.

Lettering er også veldig merkbar i denne stilen, og det kan virke utrolig fantastisk når det utføres i svart tatovering. Vanlige plasseringer for tatoveringer med bokstaver er mage og bryst, selv om ansiktstatoveringer er like kjente.

Foto av: Tatoveringer Tid

Zoomorphic

Zoomorfe svarte tatoveringsstiler er laget i dyreformer og strukturer. Illustrasjonen av dyr i disse stilene legemliggjør forskjellige funksjoner som list, hurtighet, hastighet, styrke eller intelligens. I likhet med andre kulturer vil de dekorere elementene rundt dem med dyrene de prøvde å få frem.

Videre ble det oppfattet at susingen av en skapning kunne gi deg noe av dens kraft. For eksempel, hvis du merker et dyr sammen med en annen dyreskapning i magen, skildrer det første seg selv og også en endring fra det som er inne i magen. Derfor kan en hund som har en fisk i den skildre en smart jagerfly.

Blomster

Ingenting kan illustrere den mildere delen av naturen enn blomster. Disse utsøkte sjarmene brukes som representasjoner av uskyld, kjærlighet og dyster. Uten tvil er blomstersorte tatoveringer det primære valget for mange mennesker, som bruker dem som en kanal for å levere tankegangen så vel som deres personlige syn..

Arkitektur

Enten du tror det eller ikke, kan selv de mest populære arkitektoniske milepælene i verden brukes som et utmerket tatoveringsdesign. Imidlertid er det ingen forvirring når du får et arkitektdesign. Du kan trykke alt fra gamle katedraler til høye skyskrapere og broer, berømte monumenter til arkaiske pyramider på kroppen.

Du trenger ikke å være en profesjonell arkitekt for å elske sjarmen til kroppstatoveringer med arkitektonisk tema. Alt det krever er å ha beundring og lidenskap for de historiemotiverte tatoveringsdesignene.

Dekorativ

Den dekorative svarte tatoveringsstilen replikerer treskjæringer på en bestemt del av kroppen. Disse portrettene består av spiraler, linjer, kryss og bølger, ofte knyttet sammen i mønstre. Enkelte illustrasjoner virker spesielt flotte i stor skala, selv om små tatoveringer i liten størrelse også kan utføres vellykket.

Annet enn at prydstilen er en søt kunst, har den ofte en hemmelig betydning. Dekorative tatoveringer representerer unik beskyttelse. Mange mennesker farget amuletter på huden som de oppfatter gir beskyttelse og redder i tøffe situasjoner.

Greske og egyptiske mytologier

Alt fra de greske og egyptiske mytologiene kan være kunstnerisk, betydelig og tydelig. Denne stilen smelter godt sammen med svart tatovering.

Foto av: Positive Fox in Pinterest

Realisme

Når vi snakker om svarte tatoveringer, stilen som de fleste vanligvis angår realismestilen. Denne typen tatovering sentrerer overraskende rundt å lage blendende livslignende kunstverk. Det er sannsynligvis en konkurrerende karakter gjennom de mange kunstene i bransjen.

Den vanlige bekymringen for svart realisme er portretter. Portretter som er billedrealistiske mønstret med svarte nyanser, kan virke latterlige og lede mange følelser. Temaer knyttet til popkultur er på samme måte veldig fremtredende. Andre kjente emner omfatter dyr, blomster, sykler, biler, natur og mytologiske skapninger.

Det beste med realisme er dens allsidighet. Hvis du har noe i tankene å være tema, er det ganske sikkert at det vil være en svart tatoveringsartist som er i stand til å realisere drømmekunsten din.

Nytradisjonell

Neo-tradisjonell er en nydelig stil og er en forlengelse av Old School-tatoveringen. Det er ganske kjent for å bruke livlige farger. Likevel er dette ikke for å fortelle at det ikke bruker svartarbeid. Mange artister er knyttet til å bruke denne spesifikke stilen.

Vanlige emner i neo-tradisjonelle består av portretter av mennesker og dyr. Naturlige temaer som trær, blomster og krystaller er like fremtredende.

Popkultur

Popkultur svarte tatoveringsstiler inntar en større, mer synlig del i den siste mainstream. Nå kan du legge merke til alle slags filmstjerner, rockestjerner, kjendiser, sportsstjerner og elitemodeller.

Foto av: Samuele Briganti i Pinterest

Beste svarte tatoveringsideer for deg

Mange mennesker er ikke klar over hvordan den svarte tatoveringen ser ut eller hvordan den utføres. Som navnet tilsier, utføres svarte tatoveringer med bare svart blekk. De har dristige og solide linjer, mens strukturene kan vise forskjellige former som geometriske former.

Svarte tatoveringer er utrolige og kan utføres på forskjellige måter. Følgende er noen av de beste ideene for den beste svarte tatoveringen:

1. Rose Black Tattoo Styles

Roser kan tjene som ideelle svarte tatoveringer, vel vitende om at de kan se utrolig ut når de utføres i eksklusivt svart blekk. Dessuten er de perfekte for personer som bare får sin første tatovering siden du kan designe dem med tiden.

2. Fascinerende svarte tatoveringer

Annet enn det faktum at svarte tatoveringer er fantastiske kunst, er det ikke noe lett med dem. Når du farger dem, kan du la din oppfinnsomhet gå vilt. Forutsatt at du handler med en dyktig tatovør, ikke forvent grenser. Derfor, hvis du er en fan av utrolige tatoveringer, hvorfor ikke velge disse fascinerende svarte tatoveringene?

3. Full-Sleeve Black Tattoo

Hvis du har nok bakgrunn med tatovering, hvorfor ikke vurdere å få en svart tatovering med full erme? Denne typen tatoveringer kan forvandle kroppen din til et mesterverk. Alle artister vil informere deg på forhånd om at tatoveringer på hele ermer vil ta tid og sannsynligvis vil skape et høyere smertenivå. Dermed bør du gjøre deg klar for noen ofre når du tar utfordringen med svarte tatoveringshylser.

Foto av: Avsluttende mote

4. Tribal Black Tattoo Designs

Stammedesign er en av de mest kjente sorte tatoveringsdesignene. De fremstår som utrolige når de utføres i eksklusivt svart blekk og kan plasseres i alle deler av kroppen. Tatoveringsartister krever litt tid for å fullføre stammetatoveringene med tanke på deres komplekse detaljer. Det er ingen tvil om at denne ideen vil gjøre utmerket kunst.

5. Geometriske svarte tatoveringer

Denne sorte tatoveringen anbefales bare til folk som har prøvd mange tatoveringer før. Disse typer tatoveringer utføres med geometriske former og kan utføres som helmermer. Når du får en stor geometrisk svart tatovering, vil tatovøren normalt kreve noen få økter for å fullføre den. Derfor, hvis det ikke plager deg å vente i minst to uker for å oppnå din beste tatovering, så er denne mest egnet for deg.

6. Konvensjonelle svarte tatoveringer

Konvensjonelle svarte tatoveringer er omfattende og kan utføres på forskjellige måter. Du kan bære dem ut som svarte tatoveringer, og det er ingen tvil om at de kan komme ut enestående. Konvensjonelle tatoveringer viser også mye mening bak dem og kan utføres enten i liten eller stor størrelse, avhengig av dine preferanser.

7. Solide tatoveringer

Du kan blande noen forskjellige elementer når du skal ta en svart tatovering. Disse typer tatoveringer kan utføres med solide og dristige konturer, sammen med de geometriske elementene. Med denne tatoveringen kan du være trygg på at du vil være i høydepunktet hele tiden.

8. Utrolig svart tatoveringsdesign

Blekking av fremmede elementer eller UFOer vil alltid fremstå som ekstremt kule. Selv om dette ikke er dine vanlige svarte tatoveringer, kan de fremdeles virke utrolige når de er utført i eksklusivt svart blekk. Du kan plassere denne tatoveringen på hvilken som helst del av kroppen din. Med en dyktig tatovør kan dette designet bli et faktisk mesterverk.

9. Fet blekk svart tatovering

I tilfelle foretrekker du en spesifisert tatovering, og hvis du får høyere smertetoleranse, kan denne dristige svart-tatoveringen være best for deg. Denne typen tatovering kan være en indikasjon på din kraft og styrke, og det er mye betydning bak. Denne tatoveringen kan brukes som en maskerende tatovering. Det er ingen tvil om at du og resten av vennene dine vil elske det.

10. Svart kreativ tatovering

Svarte tatoveringer kan fremstå som et mesterverk hvis de utføres riktig. Flertallet av svarte tatoveringsartister fokuserer normalt bare på tatoveringer med svart blekk. Du står imidlertid alltid fritt til å be om noen nyanser for de ytterligere detaljene. Du kan ha en tatovering som denne på hvilken som helst del av kroppen din, og de kan også brukes som cover-ups.

Foto av: Harrell68 in Tumblr

Ting du bør vurdere før du får svarte tatoveringer

Nå som du allerede har kunnskap om svarte tatoveringer og lærer hva som gjør dem til en så berømt stil blant mange entusiaster, er det stort sett mulig at du begynner å starte en for deg selv.

Avgrenset av særegenheten og den totale størrelsen på mange stammetatoveringsformer, er det ikke lett å velge på et enkelt design. Før du bestemmer deg for å bruke en svart tatovering som illustrerer dine personlige preferanser, bør du kunne bestemme det beste tatoveringsdesignet. Men hvordan vil du velge det mest passende designet? Her er noen ting du bør vurdere:

  • Ta i betraktning effekten av mønsteret vil gjøre når det er blekket gjennom silhuetten av kroppen. Kunstneren kan foreslå deg forskjellige mønstre demonstrert på en jevn, to-strukturell overflate. Hvis mønsteret flyttes til kroppen, er effekten likevel variert.
  • Vet at tribal blackwork tatoveringer ofte er umulige å lemleste eller endre til en annen form for grafikk. Sørg for at mønsteret du velger er noe du ikke vil føle deg opprørt over i fremtiden.

For at du skal få den beste designen for en svart tatovering, er det nødvendig å vite at blackwork -stilen gir deg et stort utvalg av valg når det gjelder emnet. Imidlertid, før du fullfører din beslutning om emnet, kan det være gunstig å velge den beste stillingen for tatoveringen.

Dette er spesielt vanlig blant menn siden svarte tatoveringer tiltrekker seg et stort inspirasjonsvolum fra innfødte kulturer som brukte tatoveringer som en demonstrasjon av statur som kriger..

Som alltid foreslås det at du ser etter en tatovør som konsentrerer seg om svarte tatoveringer. Selv om de kunstnerne hvis ekspertise er i blackwork -stil kan være litt dyre i forhold til de med generell ekspertise, er det en udiskutabel tilnærming for å garantere det ultimate kvalitetsnivået.

Sørg for å nå tatoveringsartisten din med en ide om emnet ditt. Gjør deg imidlertid tilpasningsdyktig til den best mulige stilen. Hvis du møter artisten din med et imøtekommende sinn, gir det kunstneren din friheten til å utforme en stil som er best egnet for deres ekspertise, samtidig som den opptrer for å skape en utmerket kvalitet som du vil sette på i løpet av livet ditt.

Siste tanker

Den svarte tatoveringen er grunnleggende i tatoveringsverdenen. Den har fascinerende opprinnelse og har blitt foredlet av samtidskunstnere til å bli en forlokkende kunststil i kroppen. Det passer også godt sammen med de forskjellige tatoveringsstilene.

Når du lærer alt om svarte tatoveringer, vil det være rimelig å si at de er tilpasningsdyktige og distinkte. Du kan utføre dem i forskjellige størrelser og former og kan plasseres i hvilken som helst del av kroppen. De er best for både eksperter og nybegynnere, og de kommer alltid flotte ut.

Next Post
15 morsomme Donald Trump -bilder