15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

23 kule bærbare ermer som du også kan kjøpe

Laptop -ermer er ikke bare et utstillingselement, men en nødvendighet for å beskytte din verdifulle besittelse. Tidligere som bærbare datamaskiner, bruker bærbare ermer også å komme i ikke så tilfelle lignende design uansett merke du bruker. Men med fremveksten av trendy design i bærbare datamaskiner, har ermene også begynt å komme i variasjon.

Folk spesielt designere liker å velge trendy og overdådige bærbare ermer, da det er en av deres måte å vise verden sine kreative instinkter. I dag har vi samlet unike og kule design for bærbare ermer for å gi en makeover til din beste digitale ledsager. Gi oss beskjed om hvilken du foretrekker mest og hvorfor, eller hvis du har flere forslag.

My Documents Laptop Sleeve

“Mine dokumenter” -mappen på den bærbare datamaskinens filsystem er stedet der de fleste filene dine bor. Hele “mappen” -metaforen ble først utviklet av Xerox Parc for sitt banebrytende Star desktop-system. Disse mappene ble designet for å etterligne de virkelige papir- og manilla-mappene kontorene bruker til å arkivere papirer. Nå videreføres denne metaforen av alle grafiske brukergrensesnitt. Uansett hvilket operativsystem du har på den bærbare datamaskinen, har du sannsynligvis en mappe “Mine dokumenter”.

My Documents Laptop Sleeve

Mer informasjon om My Documents Laptop Sleeve

Beverly Day of the Dead

Beverly bærbare ermet kan hjelpe deg å være så bedriftslig eller så absolutt FN-bedrift som du vil! Hun er en fullt polstret datamaskinhylse som holder datamaskinen ren, & beskytter den bærbare datamaskinen mot mindre støt og riper. For ikke å snakke om at hun får det til å se supersøtt ut! Den elegante konvoluttstilen lukkes tett rundt datamaskinen med et borrelås.

Beverly Day of the Dead

Mer informasjon om Beverly Day of the Dead

Glidelås erme

Du kan tilpasse din egen glidelåshylse.

Glidelås erme

Mer informasjon om glidelåshylse

Luftpost

Perfekt erme til Mackbook Air.

Luftpost

Mer informasjon om luftpost

Macbook Pro -ermet – Grått ullfilt med brunt skinn

Dette moderne og enkle ermet er laget av 1/8 “tykt filtet ull som gir god beskyttelse for den bærbare datamaskinen. Tettsittende passform og moderne lukkedesign med kraftige grafittsnaps. Lærlapp nederst gjør den behagelig å bære. Originalt design av Byrd & Belle.

Macbook Pro -ermet - Grått ullfilt med brunt skinn

Mer informasjon om Macbook Pro -ermet – Grått ullfilt med brunt skinn

Skooba DIY bærbare ermer

Teknisk sett kan du legge til din egen kunst i denne DIY bærbare ermet. Du har lov til å bruke tusj, penn, pensel eller noe du kan bruke til å trekke frem kreativiteten din. Det er morsomt når du kan bruke din egen bærbare PC -erme i stedet for den formelle svarte messenger -vesken som fulgte med den bærbare datamaskinen!

Skooba DIY bærbare ermer

Mer informasjon om Skooba DIY bærbare ermer

9-5 bærbar erme

Endelig! En bærbar ermet som du kan ta med deg til bedriftens Amerika. Husk å snakke om det ved vannkjøleren. Laget av kraftig vinyl og polstret med 1/2 ″ skum. Fargen på flanellfôr kan variere avhengig av tilgjengelighet.

9-5 bærbar erme

Mer informasjon om 9-5 bærbar ermet

Beskyttende bærbar erme

Den beskyttende bærbare hylsen 13 ″ gir grunnleggende beskyttelse mot riper og støtskader, samtidig som den oppbevarer den bærbare datamaskinen trygt når den ikke er i bruk..

Beskyttende bærbar erme

Mer informasjon om beskyttende bærbar ermet

Ducti Utility Lap Top Bag

Canvas Lap Top Bag.

Ducti Utility Lap Top Bag

Mer informasjon om Ducti Utility Lap Top Bag

Bygget E-LS15-D07

Laget helt av ekstra tykt, mykt, slitesterkt, ekte neopren, er de bygde NY bærbare ermene akkurat det du trenger for din bærbare datamaskin! Den slanke formen gjør at ermet kan gli inn i kofferten, ryggsekken eller en annen veske, og ingen vet at du har på deg en datamaskin. Byggede NY bærbare ermer har Shark Gill -grep på sidene for å gjøre det lettere å gripe, uten stropper som ellers ville komme i veien.

Bygget E-LS15-D07

Mer informasjon om Built E-LS15-D07

Pennetrykk bærbar erme

Denne nydelige bærbare ermet fra Paul Smith er rett på pengene.

Pennetrykk bærbar erme

Mer informasjon om pengeskjerm for bærbar datamaskin

abc

Laptop -ermet – Svart orkidé

Dette er en ny design bærbar erme med håndtak og skulderrem.

Laptop -ermet - Svart orkidé

Mer informasjon om bærbar ermet – svart orkide

Støtfanger for bærbar datamaskin

BUILT Bumper Laptop Sleeve er designet for å ta treff for den bærbare datamaskinen din, enten du krysser den urbane jungelen eller kjemper på veien. Dette stilige bærbare ermet fra BUILT har en skallet kant som pakker et visuelt slag og diffunderer også støt og støt underveis. Så fortsett, dra opp til støtfangeren – den venter på deg.

Støtfanger for bærbar datamaskin

Mer informasjon om Bumper Laptop Sleeve

Netbook -konvolutt

BUILT 9-10 ″ Netbook Envelope beskytter din netbook, men det er det kule, brukervennlige designet du virkelig vil ha. Borrelåsen gir rask og enkel tilgang til den bærbare datamaskinen, og den innvendige lommen er perfekt for oppbevaring av telefonen, musen, ledningene, USB – alt av tilbehør du trenger å reise med. Du kan knytte Netbook -konvolutten under armen, eller putte den i vesken. Uansett vil du transportere netbooken din med stil.

Netbook -konvolutt

Mer informasjon om Netbook -konvolutt

Cargo bærbare ermer

Hvis du vil ha en bærbar hylse som rommer mer enn bare en bærbar datamaskin, så er Cargo noe for deg. Den har tre utvendige lommer for å lagre musen, USB, harddisk, ledninger – uansett hvilket bærbart tilbehør du liker å rulle med. Og når tilbehøret ditt er i de lett tilgjengelige lommene, vil det ikke klø eller kaste den bærbare datamaskinen din. Denne neoprenhylsen passer Mac og PC, og beskytter absolutt den bærbare datamaskinen din med stil.

Cargo bærbare ermer

Mer informasjon om Cargo bærbare ermer

Rett bærbart erme

Denne beskyttelseshylsen for bærbare datamaskiner på farten gir beskyttelse inne i en ryggsekk, veske, truse eller koffert. Ved ankomst åpner den ut til en arbeidsstasjon komplett med musematte og skriveplass.

Rett bærbart erme

Mer informasjon om Fair Laptop Sleeve

Leopard Macbook bærbar erme

Designer Sleeve bærbar veske går utover grunnleggende utskriftsmønstre eller ensfargede nylonmaterialer. Vi innkapsler levende farger direkte i “våtdrakt” -materialet med vår patentsøkte “Subliprene” utskriftsprosess. Grafikken eller lisensierte bilder av høy kvalitet er 100% permanent, vaskbar og vil aldri forsvinne eller falle av. Vi håper du liker våre stilige og fargerike bærbare etuier.

Leopard Macbook bærbar erme

Mer informasjon om Leopard Macbook Laptop Sleeve

Vattert bæreveske

Beskytt investeringen din med vår stilige quiltede bæreveske. Det myke innerfôret beskytter den bærbare datamaskinen mot riper. Bær den over skulderen eller fjern den justerbare stroppen for å plassere den i favorittposen din.

Vattert bæreveske

Mer informasjon om quiltet bæreveske

Loopbag bærbar erme antrasitt

Loopbag WRAP bærbar ermet er designet for å ta treff for den bærbare datamaskinen. Konstruert av en ekstremt tykk 4 mm elastisk neopren, gjør den det godt. Loopbag Laptop Sleeve er spesielt designet uten glidelåser som kan skrape eller skade den bærbare datamaskinen. Den har en dobbel åpningsmekanisme som kan være åpen fra bredden eller lengden på den bærbare ermen. Den bærbare ermet kan enkelt rengjøres med kluter eller klesvask.

Loopbag bærbar erme antrasitt

Mer informasjon om Loopbag Laptop Sleeve Antracite

Det er alltid godt å ha en grunnleggende

En ren grå jersey utvendig og et fargerikt mønster inni – ikke bekymre deg, vi stjal den ikke fra bordet til din italienske favorittrestaurant. for å beholde din apfel “lecker” og spare, er innsiden fylt med absorberende bomull for å beskytte den mot riper og treff. grunnutgaven er tilgjengelig i tre farger, for 13 ″, 15 ″ og 17 ″ äpfel.

Det er alltid godt å ha en grunnleggende

Mer informasjon om Det er alltid godt å ha en grunnleggende

Love Neoprene Laptop Sleeve Professional

The Professional Designer Sleeve laptop case går utover grunnleggende utskriftsmønstre eller ensfargede nylonmaterialer. Vi innkapsler levende farger direkte i “våtdrakt” -materialet med vår patentsøkte “Subliprene” utskriftsprosess. Grafikken eller lisensierte bilder av høy kvalitet er 100% permanent, vaskbar og vil aldri forsvinne eller falle av. Vi håper du liker våre stilige og fargerike bærbare etuier.

Love Neoprene Laptop Sleeve Professional

Mer informasjon om Love Neoprene Laptop Sleeve Professional

Tre & Sopp laptop ermet

Beskytt den bærbare datamaskinen din med slitesterk vinyl, supermyk flanellfôr og skumpute. Flanell kan variere avhengig av tilgjengelighet. Åpning med glidelås holder den bærbare datamaskinen trygg.

Tre og sopp bærbar erme

Mer informasjon om Tree & Sopp laptop ermet

Monster bærbare ermer

Barry’s Farm tilbyr Monster bærbar datamaskinhylse. Hver bærbar erme er laget av solid skumpolstring innkapslet med finurlig fuskepels, og har spisse monstertenner og googley filtøyne som er både fryktinngytende og søte på samme tid. Søt, kosete, men beskyttende for din verdifulle investering. Barry’s Farm har de mest populære størrelsene som passer til de fleste bærbare datamaskiner.

Monster bærbare ermer

Alpinebear gir bærbare vesker av høy kvalitet for kundene sine

Mer informasjon om Monster bærbare ermer

Previous Post
33 Sweet Good Love Quotes
Next Post
26 Inspirerende å finne sitater