15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 kreative ting å gjøre når du kjeder deg

høre på musikk

Selv om mange prøver å unngå det, kan kjedsomhet gi oss mye trengte tid til å prøve nye ting og organisere livene våre. Bevist å være mentalt nyttig, kjedsomhet gir oss også nye tanker og ideer (som kan føre til stor suksess hvis den brukes riktig).

Hvis du er som de fleste og ofte kjeder deg med ingenting å gjøre, så bør listen nedenfor absolutt være til hjelp. Det vil ikke bare gi deg noen nye ideer å jobbe med, men det vil også hjelpe deg med å omfavne den generelle følelsen, og bli ganske produktiv når du kjeder deg.

1. Start et prosjekt

start-a-prosjektStart et prosjekt

Den beste måten å være produktiv når du kjeder deg er kanskje å starte et prosjekt. Dette vil ikke bare fokusere all oppmerksomheten din på noe som er verdt, men det vil også bidra til å fordrive tiden. Selv om mindre prosjekter bidrar til å fylle mindre hull i løpet av dagen, holder lengre prosjekter deg opptatt ganske lenge, og gir deg noe å se frem til når det ikke er annet å gjøre.

2. Meditere

meditereMeditere

Meditasjon, som er sett på som en av de beste menneskelige metodene, vil ikke bare roe deg ned og få deg til å føle deg bra, men det vil øke helsen din og utvide tankene dine. Meditasjon krever litt øvelse og kan være vanskelig i begynnelsen, derfor anbefales det å starte med bare noen få minutter hver dag.

Selv om veien til verdig meditasjon kan være en lang prosess, vil kjedsomhet ganske enkelt være en ting fra fortiden når du mestrer den!

3. Rengjør

renRen

Bevist psykologisk er rengjøring en veldig sunn måte å fordrive tiden, og utrydde kjedsomhet. Det vil også gi deg en renere plass å jobbe i, og en jobb mindre å gjøre når du er opptatt!

4. Planlegg og organiser

planlegge og organiserePlanlegg og organiser

I likhet med rengjøring på mange måter, er planlegging og organisering enormt fordelaktig. I motsetning til å dvele ved kjedsomhetens irritasjon, hvorfor ikke organisere arbeidsplassen din eller lage en liste over alt du trenger for å få gjort?

Den enkle og litt tankeløse aktiviteten ved å organisere har vist seg ikke bare å hjelpe mot kjedsomhet, men også for å øke produktiviteten.

5. Trening

treningTrening

På samme måte som med meditasjon, kan det være vanskelig i begynnelsen. Men når du bygger opp en solid vane med å trene, vil du bli overrasket over hvor mye sunnere, lykkeligere og mer energisk du føler deg. Trening vil ikke bare eliminere mye kjedsomhet fra livet ditt og gi deg noe å se frem til hver dag, men det vil også øke din generelle velvære og tillate deg å møte nye mennesker.

6. Sjekk ut YouTube

youtubeSjekk ut YouTube

En annen flott måte å tilbringe tiden på, og bringe litt glede inn i dagen din. Avhengig av hva du er i humør til, kan YouTube enten få deg til å le, hjelpe deg med å lære eller motivere deg. Og heldigvis er alt som trengs en god internettforbindelse!

7. Les

leseLese

Som du sikkert har hørt mange av lærerne dine si tidligere, er lesing en flott hobby som vil gjøre deg mye mer intelligent. Og takket være internett kan du nå lese deg om omtrent alt.

abc

8. Gjør et puslespill

Folk gjør et puslespillGjør et puslespill

Selv om de ikke brukes av mange mennesker lenger, bør fordelene med gåter ikke overses. I tillegg til å trene dine mentale muskler og avlede oppmerksomheten fra kjedsomhet, kan gåter også være morsomme (spesielt de større og vanskeligere).

9. Ta en lur

LurTa en lur

Selv om det er ganske uproduktivt, er lur en sikker måte å fordrive tiden på. Det er vanskelig å bli irritert av kjedsomhet, uten å være bevisst!

10. Lytt til musikk

høre på musikkHøre på musikk

Lytt til noen gamle band du har glemt, eller enda bedre, se etter noen nye som du ikke har lyttet til før. Hvem vet, du kan til og med finne noen nye grupper du liker, eller noen nye artister du virkelig liker.

11. Lær et annet språk

lære-et annet språkLær et annet språk

Veldig utfordrende, men likevel veldig fordelaktig. Siden det tar lang tid å lære et nytt språk flytende, vil det bidra til å utrydde kjedsomheten din i årene som kommer. Heldigvis, på samme måte som med lesing, har internett gjort det enklere å lære nye språk, og gir mulighet for raske og enkle online nedlastinger.

12. Mal etter tall

male-by-numbersMal etter tall

Du kan bestille maling-for-nummer-sett online, og også finne dem i mange kjeder som Walmart og Target. De vanskeligere settene krever ofte høyt fokus, slik at du kan være produktiv og raskt utrydde kjedsomhetsfølelsen.

13. Kontakt en gammel venn

kontakt-en-gammel-vennTa kontakt med en gammel venn

Takket være Facebook og internett er det ekstremt enkelt å kontakte gamle venner. Dessuten vil det få deg til å smile, og gi deg noen å snakke med og mimre med!

14. Origami

origamiOrigami

Origami er en veldig kreativ hobby som er morsom og enkel å gjøre. Mange fine design kan læres på nettet, og heldigvis kan du bare komme i gang med de fleste med bare litt papir, en datamaskin og en saks. Dette er flott for regnfulle dager hjemme, og vil garantert få deg til å smile!

15. Begynn å snakke med noen nye

begynne-snakke-til-noen-nyBegynn å snakke med noen nye

Å snakke med noen nye er mer fordelaktig enn du tror, ​​og heldigvis kan det gjøres daglig ved bare å gå nedover gaten eller gå til butikken. Ikke bare vil det å ta nye mennesker hjelpe deg med å fordrive tiden, men det vil gi deg noen nye venner å ringe hvis du blir lei i fremtiden.

Konklusjon

Bevist av listen ovenfor, blir kjedsomhet sett på som en ulempe, når det bør ses på som en tid for å vokse. I stedet for å bli fullpakket med en travel timeplan og ingen ledig tid, kan du starte på ethvert prosjekt, gjøremål eller utfordringer du ønsker, samtidig som du kan følge med på dine daglige aktiviteter. Så, når du føler deg løsrevet eller ikke har noe å gjøre, er det bare å komme i gang med en av ideene ovenfor!

Previous Post
24 citações motivadoras de mudança para meninas
Next Post
29 unike hjemmedesign som ser utrolig ut