15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

62 Gratis Photoshop -handlinger for å gjøre livet enkelt

62 GRATIS Photoshop -handling som gjør livet ditt enklere

Tilpasning er viktig for å kunne forsterke kunstverket ditt. Uansett om du har disse bildene eller ikke, er det likevel nyttig å lære disse Photoshop -handling. Det er viktig å ikke overbruke disse, men tanken er å produsere produksjonen som skaper disse grunnleggende forbedringene for å tiltrekke publikum. Selv om tilpasning er sterkt oppmuntret, hjelper det noen ganger også å huske at LESS is More.

Når det er sagt, la oss komme i gang.

1. Prøv Cold Nightmare Photoshop Action

Cold Nightmare Photoshop Action

Som tittelen på denne appen antyder, tillater dette et uskyldig bilde å se inn i en mørkere verden. Der en bueskytter er noe du vanligvis forbinder med sportslighet. Dette gjør bildet generelt til at fyren ser ut som en kaldblodig leiemorder som Deathstroke. Eller Oliver Queen har blitt useriøs.

En ting å merke seg; tillegg av skygger.

2. Summer Haze Photoshop Action

Sommer dis Photoshop action

For å inspirere den sommerfølelsen får du først et solfylt bilde og overdriver den sommerlige følelsen gjennom tillegg av turkis dis. Utendørsportretter som bruker naturlig belysning er mest ideelle for denne funksjonen.

3. Mareritt Photoshop Action

Mareritt Photoshop Handling fra lukkerpuls

Hvis du vil at bildene dine skal ha en atmosfære-y-kant, er disse inkluderingene prisverdig. De er laget for å gi en spøkende effekt, og disse skaper inntrykk av at du utsetter folkene dine for noen innsatser. Som i filmene.

4. Blue Evening Photoshop Action

Blå kveld Photoshop Action

Denne legger til et snev av drama og atmosfære til bildene dine. Men det passer med alle nyanser som er gratis med blått. Du kan se på noen eksempler for å se hvordan denne paletten fungerer, og du er den som får justere den i henhold til din stil.

5. Hazy Afternoon Photoshop Action

Hazy Afternoon Photoshop Action

Selvfølgelig gir dette et mykere preg av det og har et mildere lag av gradienten. Du kan prøve denne gratis handlingen på BW eller fargede bilder, men bare å justere gradienten er passende nok allerede for å oppnå det eksakte utseendet du stort sett krever.

6. Sterk HDR Photoshop Action

STERK HDR -PHOTOSHOP -HANDLING

Få enda bedre og mer levende effekter ved å bruke denne ved hjelp av det gratis filteret fra Shutter Pulse.

7. Fet B&W HDR

fet bw hdr photoshop action

Hvorfor gidder å få dette? Det er ikke bare for fargede fotografier du bruker dette på. Men med denne handlingen kan du gi ethvert bilde et dristig, BW -utseende i HDR som gjør det mulig å skille seg ut. Selvfølgelig, hvis du enkelt kan fotografere bildet i svart -hvitt, er det fortsatt det ideelle middelet for å fange.

8. Doble eksponeringer Photoshop -handlinger

Dobbelt eksponering Photoshop -eksponering

Dobbelt eksponering er en fotografisk teknikk som kombinerer to bilder til ett. Med dette settet fra SparkleStock, du kan skape bedre dobbel eksponering på halve tiden.

9. Kryssbehandlet Photoshop -handling

Kryssbehandlet Photoshop -handling

Du kan gjøre skygger dypere og mette fargene. Disse er ideelle for landskap, hav og til og med himmel som har storm. Disse er generelt nyttige for å fremme en dramatisk effekt. Bare hvis det er det tiltenkte resultatet. Noen ganger er det best igjen å la bildet være som det er.

10. HDR -kontrast

HDR TOOLS PHOTOSHOP Handling

Vet du hva? Prøv å ikke bruke for mye. Men de ideelle spesifikasjonene for denne er Light, Normal, Heavy og Clicker. Selv om det gir en stil, bør du prøve å ikke tenke på dette som en blomstring du kan misbruke. I stedet lønner det seg noen ganger å bruke et bilde som det er uten redigering.

11. Lilla kontrast Photoshop -handling

Lilla kontrast Photoshop -handling

Dette er for å fremme et mer rolig, men nedstemt humør. Det er en måte å utføre denne handlingen på, men sjekk igjen hva fagene skal se om det er passende å bruke denne applikasjonen her.

12. Candy Filter Photoshop Action

Candy Filter Photoshop Action

Denne er for alle dere som ønsker et romantisk preg. Dette får frem rikdommen av toner i hår og hud, og ofte kan du myke opp de med en rosa kast som bidrar til romantikk.

1. 3. Kryssbehandling ATN

Cross Processing Photoshop Action

Disse er ideelle for å utføre handlingen med minimale problemer. Dette er måtene å utføre disse oppgavene med maksimal effekt uten alt stresset. Selvfølgelig oppnås den avskallede fargemetningen i analoge medier ved å blande en fotokjemisk prosess til et stykke film … Denne effekten fremmer i utgangspunktet det på en datamaskin.

14. Photoshop fargehandlinger

Photoshop fargehandlinger

Dette er fine behandlinger, inkludert de rike, kornete BW -modusene og den berømte blekemidlet. Disse er gode for eksperimentering.

15. Bryllup Enhancers Kit

Wedding Enhancers Photoshop Action

De fleste av disse består av mykgjørende hud og andre filtre, men de fleste av dem er også for bryllupsbilder.

16. Farge 024 Photoshop Action

Farge O24 Photoshop Action

Dette er rike bilder som fortsatt beholder sitt høye detaljnivå. Selvfølgelig med digitale ting kan du gjøre dem skarpe, men ofte har de ikke den nostalgiske gløden av celluloidfilm. Men ved å bruke denne gratis handlingen kan du justere fargemetningen for å fremme rikere solblekte bilder som inneholder mange detaljer.

17. To-stripes Technicolor

2-stripes-technicolor-photoshop-handlinger

Denne var opprinnelig tilgjengelig i 2 -stripes Technicolor -film på 20 -tallet og til og med på 30 -tallet. De avslørte BW -film bak et grønt og et rødt filter. Men gjennom infusjon av disse kanalene, skaper dette utseendet uten nødvendigvis å kompromittere bildet.

18. Retro effekter

Retrofiltre Photoshop -handling

Disse effektene som er inspirert av 35 mm har noen grusomme alternativer, inkludert fantastiske fargebehandlinger. Chris Spooner er populær for sine opplæringsprogrammer, og han har grunnleggende de gode tingene gjennom 10 gratis PS -handlinger som er retro rundt stilen og komposisjonen, og disse er for det meste etterligner behandlingen av 35 mm celluloidfilm.

19. Lette lekkasjer

Lys lekker Photoshop Action

Slike gradienter er gode til å legge til vintage -effekter. Selvfølgelig, noen ganger gjør dette det veldig ikke-ødeleggende. Gratisversjonen er bra for fem typer lekkasjer som alle støtter 16-biters format. Du kan til og med oppnå høydepunkter som er lysere enn hvite.

21. Hard Lomo Photoshop Action

Hard Lomo Photoshop Action

Du kan bruke DeviantArt til å finne noen PS-handlinger, og som et eksempel som kommer fra BlackLaceStock, er dette åpenbart bra for å lage Lomo-utseende og plassere en Instagram-effekt..

22. Gammelt bilde

gammelt foto photoshop action

Du kan legge til farge og kontrast. Hvis du vil at bildene dine skal se ut som om de har opplevd en tidsforvrengning, kan du prøve å eksperimentere med denne stilen, noe som gir farge og kontrast til det meste av produksjonen.

23. Polaroid generator

Polaroid Generator Photoshop Action

Dette er en som brukerne er nødt til å utforske igjen og igjen. Du kan gjøre et hvilket som helst fotografi til et Polaroid -bilde, og det inneholder omtrent 10 effekter og fargebehandlinger du bør utforske. Dette er ideelt sett en av de som de fleste brukerne alltid blir glad av igjen og igjen.

24. Mini -samlingen

minisamling Photoshop -handling

Dette er retro PS -handlinger, inkludert et sett som har noen lette striper og vintage PS -børster. Denne lille samlingen fra FilterGrade er omtrent som hans gratis prøve av en større pakke på 49 $. Likevel er det mye å leke med her.

25. Portrett Photoshop Action

Portrett Photoshop Action

Du kan replikere vintage -effekten uten å stole på desaturering. Likevel forenkler du nøytralisering av farger, og det er dette som skaper den fine og vintage effekten mot det meste av arbeidet ditt.

26. Split toning

Split toning photoshop action

Noen ganger kan du selvfølgelig gjøre området mellom BW og farge uskarpt. Denne lille endringen får bildene dine til å se ut som om de hadde en mer dramatisk effekt. Du kan gå retro og legge til litt av disse teksturene for å aktualisere hva slags estetikk du vanligvis går for.

27. Uuttalt

Uuttalt Photoshop -handling

Du kan bruke dette til å øke detaljene og lette kontrasten. Denne handlingen er enkel, men dette gir den et mer blockbuster-utseende som legger nyanser til fotografier mens den er avhengig av å legge til en blågrønn fargetone.

28. Amatorka

Amatorka Photoshop -handling

Dette er bra for filmstilfargebehandlinger som inkluderer en blå og grønnaktig gjengivelse og høy metning.

29. Årgang

vintage photoshop action

Du kan gjøre lavlys til fargerike høydepunkter. Dette filteret gir bildene et tonet og litt vasket utseende med litt ekstra neon -touch. Dette er bra for at du vil at brikkene dine skal se mer elegante ut.

30. Sett 14

Sett 14 photoshop -handling

Hvis du allerede har hatt en vintage -effekt, men ikke er sikker på hva du går til, kan du prøve denne samlingen fra Yeonseb. Den har omtrent 14 forskjellige vintage -handlinger, så du burde finne noe som passer dine preferanser.

31. Tenker på deg

Tenker på deg photoshop action

Dette skaper en kinematisk grønn rollebesetning og høy metning på skygger. Igjen, dette gjør utskriften din veldig elegant, og det er bra for de som vil at tingene skal føle seg ganske moteorienterte.

abc

32. Høy nøkkel

høy nøkkel photoshop handling

Du kan bruke et vanlig fotografi og lage denne effekten med rene linjer og en fantastisk finish uten nødvendigvis å ofre de opprinnelige spesifikasjonene. Selvfølgelig krever denne handlingen kreditt for å bruke den på bildene dine.

33. HipstaRev

Hipstarev Photoshop -handling

Dette settet er flott for å lage Hipstamatic -stilen inne i Photoshop. Det er tre handlinger, og de fremmer den klassiske teknikken for grenser og støy, og du kan tilpasse disse etter din smak.

34. Solkysset

solkysset Photoshop -handling

Dette gir en livligere tone til noen triste bilder. Du bruker sollyseffekter som vanligvis gir varme til tonen. Du kan til og med legge til en objektivbluss, men det avhenger av preferanser. Det handler om å gjøre de enkleste justeringene for å oppnå den generelle atmosfæren du trenger.

35. Infrarød fotografering

Sukkerspinn

Dette gir et skummelt preg av infrarød bruk av denne gratis handlingen. Det letter to justeringslag inne i en bestemt gruppe. Du kan endre rød og blå balanse og også justere noen funksjoner som kontrast.

36. Litprint

Lithprint Photoshop -handling

Dette gir fotografier den litografiske stilen de pleier å ha. Dette er ideelt for større bilder som allerede har blitt behandlet som fungerer gjennom middels kontrast.

37. Gum Bichromate

gum_bichromate_print_by_rawimage photoshop -handling

Du kan etterligne fotograferingens første dager med denne appen. Det den gjør er at den skaper mange pent strukturerte effekter. Men bare bruk disse for å føle at de nå er ganske passende.

38. Gammelt bilde

vintage_photo_by_mutato_nomine photoshop action

Få et vintage -utseende som om bildet er arkaisk. ArtofDecay fra DeviantArt fremmer denne enkle teksturen som får det til å se ut som om kildebildet er sterkt eldret. Bruk dette til din egen stil.

39. Express Eye Bright

Express Eye Bright Photoshop -handlinger

Denne kan lyse opp de triste øynene med en rask løsning. Bare legg litt gnist, og de vil legge til nyanser for å skjerpe noens øyne. Men her er saken. Bruk aldri dette hvis et bestemt hjørne av ansiktet til en person egentlig ikke trenger så mye vekt.

40. Svart og hvit

Svart og hvit Photoshop -handling

Få et kornet svart -hvitt utseende som er sterkt avhengig av det svarte. Denne handlingen legger til slags slag og høy kontrast BW til bildene dine. Det skaper en fin grusighet som har tunge korn og over mettede svarte. Disse er fantastiske når det gjelder å lage et virkelig grusomt bilde.

41. Dramatisk Sepia

dramatisk sepia photoshop -handling

Denne kontrastkurven er en litt mer raffinert versjon av standardeffekten på sepia -toner. Den legger til en kurvejusteringsfunksjon som får utskriften til å føles som et falmet fotografi. Det er flott å understreke den arkaiske naturen til et fotografi.

42. 5 Hudretusjering av Photoshop -handling

5 hudretusjering Photoshop -handling

Vil du retusjere huden som en ekspert. Dette settet er flott for å gi deg et forsprang på disse. Du kan matte eller airbrushe med musen, men også kunne lyse øynene og forbedre kontrasten som bildet har. Prøv å stole på din følsomhet for ikke å retusjere noe hvis det opprinnelige bildet allerede er prisverdig.

43. Kreative portretter 20 Photoshop -handlinger

creative-portraits-20-photoshop-actions

Vakre og kreative portretter. Nedlastingen kommer med en PDF med installasjonsinstruksjoner og instruksjoner for redigering av handlinger.

44. TANNBLEKNING

tooth_whitening_photoshop-action

Selvfølgelig er det best hvis du eller motivet bare pusser tennene ordentlig. Men de fleste er ikke naturlig hvite på en forsterkende måte. Ofte kan de virke grå og kanskje gule. Denne handlingen er nyttig for å lyse opp smilene til venner og familie ved å gi dem en knirkende ren finish.

45. Lyse øyne

photoshop_action-lyse øyne

Denne gir et intenst utseende for blå øyne og er fantastisk på ekstreme nærbilder.

46. Sliping i høy definisjon

høy def slipe photoshop handling

En enkel løsning for skarphet og den siste fasen av forberedelse av et bilde bør være å legge til litt skarphet til dem. Dette er en ett-klikk-løsning som lar deg justere opasitet og manipulere maskering av lag. Som med alle triks, ikke overdriv dette heller.

47. Myke hudtoner

mykgjørende hud Photoshop -handling

Å myke opp hudtoner er flott fordi den bruker dette i kombinasjon med et utvalg du allerede har eller en maske som glatter huden. Dette er flott ved å ha teksturene mens du farger og sparer på oppryddingstid.

48. Fjerne den hvite bakgrunnen

Bg fjerning photoshop action

Dette innebærer tre handlinger som har automatisering for å fjerne hvite bakgrunner for isolerte bilder.

49. Glitch -effekt

feil Photoshop -handling

Legg merke til hvor nostalgisk utseendet på gamle VHS -bånd ser ut? Denne gratis nugget av Syed Faraz Amad er fantastisk til å gjenskape det med mange feil og til og med muligheten til å utføre fargesmøring.

50. Plexiglass Photoshop Action

plexiglass-photoshop-actions-by-sparklestock

Du kan legge til abstrakte effekter og gjøre dem til plakater og bakgrunner for tekst med plexiglass. Dette er et sett med alternativer som vanligvis gjør det lettere å legge disse effektene og kantene til de fleste bilder med et enkelt klikk.

51. 3D isometrisk kart

3D esometrisk kart Photoshop -handling

Du kan legge til flere dimensjoner enn flate kart der du kan konvertere et vektorkart til en 3D -modell av det. Disse krever selvfølgelig forskjellige stiler, og disse handlingene lar deg også legge til noen bygninger, trær og landskapselementer på lignende måte.

52. Pencil Draw Photoshop Action

Pencil Draw Photoshop Action

Gjør bildet ditt til en grafitt blyantskisse. Denne handlingen bruker kontrast og lokaliserer kantene for å gjengi denne effekten. Du kan starte med et bilde i full farge uten å konvertere det til BW først.

53. Klistremerker og tape

Klistremerker og tape Photoshop Action

Lag de runde klistremerker som har en krøll på hjørnet eller Polaroid -stil som inneholder en klebrig tape som holder dem sammen. Nettstedet som muliggjør dette krever at du har gratis registrering før du bruker det.

54. 1930 -tallets glittertekst

glitter photoshop action

Få glam på deg og konverter teksten din til de lekre retro -behandlingene i 30 -årene som inneholder skinnende paljetter og 3D. Du kan også justere dette før du utfører handlingen fordi det også er mange lag som kreves.

55. Spotlight Photoshop Action

Spotlight Photoshop Action

Du kan få detaljer til å skille seg ut med denne virtuelle funksjonen. Men igjen, dette er bare ideelt hvis det passer din komposisjon. Noen ganger er det godt å trekke ut glødelampen og fotografere den på denne måten fra start.

56. Frimerkegenerator

stemple photoshop handling

Selvfølgelig, ikke smi frimerker, men dette gjør et bilde til et stempel ved hjelp av Photoshop -penselen for å lage frill langs kanten. Virkelig flink, men igjen, bruk kunsten din som et legitimt levebrød.

57. Denim og skinn

Denim Leather Photoshop Action

Denne PS -handlingen skaper en blå denimtekstur og syr på en lærlapp som gjør det mulig å prege mot ditt eget kunstverk i skinnet. Dette er en fin og effektiv utgang som kan tilpasses for en rekke formål.

58. Brettet brosjyre

Foldet brosjyre Photoshop Action

Gjør kunstverket ditt til noen virtuelle mockups med denne fine effekten. Du kan gjengi dem til et tredobbelt papirdesign eller falsk 3D komplett med skygger og gjengi bildet. Dette er bra for papirdesign og fantastisk for presentasjoner.

59. Verdensrommet

space5 photoshop -handling

Lag en bakgrunn i det ytre rom som har plassstøv og gasser. Denne handlingen farger scenen tilfeldig, slik at du får forskjellige effekter.

60. Lang skygge

Lang skygge Photoshop aciton

Dette fremmer en lang skygge fra teksten, og du kan justere den slik at den passer til dens ugjennomsiktighet og ideelle stil. Før du bruker dette, må du imidlertid kontrollere at skriften du installerer er ideell for den typen presentasjon du lager.

61. Triptych Generator

Triptych Generator photoshop action

Disse er ideelle for utskrifter som inneholder en 3D -effekt med den visuelle triptykgeneratoren som produserer disse på 1000x600mm, 1300 × 800 og også 1600 × 1000 som inneholder 50mm dybde på 288dpi spesifikasjoner.

62. Action 3D

action 3d photoshop action

Du kan faktisk forfalske 3D -effekten ved å bruke kanaljonglering. Dette er laget av JonasFan93 som fremmer et pseudo-3D anaglyfisk bilde. Dette er en freebie som har en rekke stiler som de fleste er egnet for bruk i trykt innhold som brosjyrer og webdesign.

Forhåpentligvis passer alle disse for å integrere stilen din i fotografiene du lager. Aldri bruk dem for mye, men samtidig vil du implementere noe som appellerer til publikummet ditt.

Previous Post
All About Helvetica Font
Next Post
25 Eksepsjonelle ideer for småbarnsgutterom