15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 entusiastiske Cristiano Ronaldo -bilder

Cristiano Ronaldo har gjort seg bemerket som den beste fotballspilleren. Dette har blitt sett ofte i spillestilen hans, så vel som antall mål han har scoret i seriekamper. Han har til og med vunnet den europeiske gullstøvelen som er gitt til den høyeste scoreren. Cristiano er også et stilikon for sine fans så vel som millioner av andre som ikke ser på fotball også, så disse Cristiano Ronaldo -bildene er en skikkelig velsignelse. Den enkle T og funky hårklippingen kan ikke skjules er SA, så han har en fanpost som kan omgå jorden hvis den stilles opp.

Cristiano Ronaldo er synonymt med stil og presisjon. Skuddene hans treffer alltid merket, så han har blitt tildelt Golden Boot som er gitt til den høyeste scoreren fra European Golden Boot Football Academy. Dette er en veldig prestisjefylt pris som de fleste fotballspillere begjærer fordi den setter dem i storligagruppen. Ronaldo er et fotballikon, et stilikon og et ungdomsikon. Disse Cristiano Ronaldo -bildene kommer garantert til å bli tapetmateriale som ingen kan motstå.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om John Cena Pictures, Kobe Bryant Pictures, Bob Marley Pictures og Michael Jackson Pictures.

Før kampen

I dette øyeblikket ser Ronaldo klar for handling før kampen starter. Spillet må varmes opp, slik at han kan vise metallet sitt og gå for det store drapet. Ronaldo ser klar ut for alt i denne flotte snapsen.

Før kampen

Før kampen

Iført kronen

Dette er Ronaldos konge av fotball uten tvil. På dette bildet har han på seg fotballen som en krone og kunngjør på forhånd hvilket lag som blir vinneren.

Iført kronen

Iført kronen

Adonis

Dette er et bilde som kommer til å kjøre alle unge jenter mellom 16 og 60 bonkers. Ronaldo kledd er en helt. Ronaldo bar på brystet har den dampende kraften til et atomrakett med en behagelig ødeleggende effekt.

Adonis

Adonis

Han og Real Madrid

Dette er et øyeblikk som ble tatt da Ronald spilte for Real Madrid før nedfallet. Han blir sett i aksjon og holdningen hans forteller deg at han er klar for det store spillet. Utseendet til forventning og prestasjonsglede lyser fra ansiktet hans.

Han og Real Madrid

Han og Real Madrid

Høyeste scorer

Dette er et flott bilde for fansamlingen. Cristiano holder den europeiske Golden Boot -prisen som han ble overrakt for å være den høyeste scoreren i seriekamper. Han har et selvsikkert blikk i ansiktet som får en til å tro at han visste at han kunne gjøre det igjen.

Høyeste scorer

Høyeste scorer

Ennå å klippe tennene

Dette er et gammelt bilde av Cristiano Ronaldo sannsynligvis tatt i begynnelsen av karrieren. Han var et bilde av konsentrasjon da akkurat som han er nå på fotballbanen. Dette har ikke endret seg, og det er derfor vi finner en superstjerne i ham.

Ennå å klippe tennene

Ennå å klippe tennene

Et skremt smil

Dette er et nærbilde av Ronaldo som fansen vil sette pris på en stund. Hans lille smil, funky frisyre og ørering gjør ham til et stilikon like mye som et fotballikon. Hans sjarm kan ikke gå glipp av på feltet utenfor banen.

Et skremt smil

Et skremt smil

På feltet

Cristiano Ronaldo er noen vi alltid har sett i aksjon på fotballbanen. Jo mer vi har bildet av ham i aksjon, jo mer ønsker vi dem. Dette må ha blitt tatt da kampen ennå ikke varmet opp på banen. Spenningen er ennå å bygge opp.

På feltet

På feltet

Det var tider!

Dette bildet viser Cristiano Ronaldo da han pleide å spille for Real Madrid. Ansiktet hans er et bilde av håp og forventning over dommerens avgjørelse. Eller er han skuffet over utfallet. Uansett hva det måtte være, har dette snapet brakt sine glitrende øyne og sjarm i fokus, noe som gjør det til et flott tapetmateriale.

Det var tider!

Det var tider!

Moro under trening

Hvorfor skulle han ikke ha det gøy under treningen? Dette er ikke den vanlige Ronaldo på banen som vanligvis er et bilde av spenning og konsentrasjon. Her er han mer avslappet som om han bare trener og varmer opp til det virkelige spillet.

Moro under trening

Moro under trening

Ferietid Kanskje!

Dette bildet viser Ronaldo i en enkel stripet T med solbriller som henger fra halsen. Han ser mer avslappet ut som om han er på vei til et feriemål.

Ferietid Kanskje!

Ferietid Kanskje!

Når varmen setter inn

Dette er et bilde med en Nike -sko i hånden. Siden han er merkeambassadør for disse skoene, har han blitt fanget under fotografering for produktet. Han ser ut som vanlig rolig og alvorlig selv i dette bildet.

Når varmen setter inn

abc

Når varmen setter inn

Sexy og alt det der

Nå smiler han virkelig! Dette er et flott bilde av Ronaldo som kvinner kommer til å sikle over for livet. Bare på brystet og avslappet ser det ut som om han har kommet ut av en romantisk roman eller kommer til å skyte for en romantisk Hollywood-film.

Sexy og alt det der

Sexy og alt det der

Gjør det han gjør best

Et bilde av Ronaldo som spiller fotball er ikke nytt. Men kroppsspråk i dette bildet får en til å føle at han er i ferd med å bevege seg. Han ser nesten live og midt i spenningen ut med sine vanlige stilige skudd og mål.

Gjør det han gjør best

Gjør det han gjør best

Kjennetegnet Cristiano

Dette er et flott bilde som ble tatt da Cristiano gjorde seg klar til treningsøkten før en fotballkamp. Hans rynkede konsentrasjon viser at tankene hans allerede er på det kommende spillet. Den ermeløse T viser frem sine suverene biceps, så pass på jenter!

Kjennetegnet Cristiano

Kjennetegnet Cristiano

Sportsikonet

Cristiano Ronaldo slår sin fotballikon uformelle slags positur i dette bildet. Hans grønne T og alvorlige frisyre kan ikke skjule den iboende sjarmen han utstråler som gjør fansen gal.

Sportsikonet

Sportsikonet

Et bilde med helten

En fan av Ronaldo er veldig glad for å bli klikket sammen med ham. Han ser superkul ut i dette ensemblet av hvitt T med gulldesign, svart jakke og stilige solbriller. Cristiano ser mer ut som en ikonisk modell enn et fotballikon på dette bildet.

Et bilde med helten

Et bilde med helten

Protesten

Her har Ronaldo en proteststilling. Han er åpenbart ikke fornøyd med dommerens avgjørelse, og kroppsspråket uttrykker hans hjelpeløshet i å gjøre noe med det. Han trenger bare å hente tilbake energien sin, og han er tilbake til å være en terror for det konkurrerende fotballaget.

Protesten

Protesten

Målkraft

Dette er et fantastisk øyeblikk av Cristiano Ronaldo. Det ble åpenbart tatt like etter at et mål ble erklært. Dette bildet definerer seier og glede, alt rullet sammen til ett. Som en handlingens mann er det slik vi er vant til å se ham mesteparten av tiden. Kudos!

Målkraft

Målkraft

Mål!

Dette er tapetmateriale. Cristiano Ronaldo i aksjon like etter et mål er akkurat det alle vil se. Han setter opp en finger og ber dommeren om bekreftelse. Ikke gå glipp av den latinske sjarmen!

Mål!

Mål!

Tommel opp!

Hva gjør en flott fotballspiller som Cristiano etter et strålende mål? Gi selvfølgelig tommelen opp tegn. Dette bildet har fanget ham med et av hans sjeldnere og sjeldne smil etter seieren.

Tommel opp!

Tommel opp!

Akk!

I dette øyeblikket ser Ronaldo ut et skuffelsesbilde med hodet bøyd og skuldrene. Men det vil ikke vare lenge før han er tilbake for å planlegge en fantastisk strategi og vinne fotballkampen.

Akk!

Akk!

Morsomt Cristiano Ronaldo

Blar Ronaldo tennene for motstanderne? Dette bildet ser ut til å ha blitt tatt da han utfordret motstanderlaget og sa: “Jeg har kommet, pass på!” ??

Morsomt Cristiano Ronaldo

Morsomt Cristiano Ronaldo

Stilikon

Dette nærbildet viser Cristianos vanlige utseende og forenklede stil. Men øredobben er et snev av elegant. Dette nærbildet kommer garantert til å bli bakgrunnsbilde på millioner av stasjonære og bærbare datamaskiner.

Stilikon

Stilikon

Et konsentrasjonsbilde

Mens han var på fotballbanen, er Ronaldo et bilde av konsentrasjon med det anspente kroppsspråket. På dette bildet ser han ut som om han nettopp har fullført ett mål og planlegger sin neste strategi på forhånd.

Et konsentrasjonsbilde

Et konsentrasjonsbilde

Previous Post
25 fotos motivacionais engraçadas que você deve verificar
Next Post
40 fenomenale korte frisyrer for menn