15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 fantastiske stripete negldesigner for 2015

Striped-Nail-Designs-200by200

Nå som våren er her, lar kvinner neglene vokse lange igjen, slik at de kan male dem i alle slags virkelig kule farger som kommer ut for våren og sommeren. Imidlertid er det bare kjedelig å male negler, så hvorfor ikke legge til noen kule dekorasjoner som striper. Har du noen gang sett stripete negler? Fortsett å lese om negledesign fordi du er i ferd med å se alt om dem.

Vi lover deg en ting, men det er at du kommer til å elske disse 11 fantastiske stripete negldesignene for 2015. Når du er ferdig med å se på denne listen, får du en ny forståelse for å dekorere negler med striper, og dere alle kan til og med bestemme at du vil prøve noen kule stripete design. Nok av vår vandring skjønt fordi vi er for glade for å snakke akkurat nå! Er du klar til å sjekke ut listen over stripete negldesigner? I så fall kan du gå videre og rulle ned nå.

Rosa og svart stripete negler

Oooo hvem sier at du ikke kan blande rosa og svart sammen? Hva synes du om å kombinere disse to fargene sammen?

Rosa og svart stripete neglerRosa og svart stripete negler

Tri blåfargede stripete negler

Disse neglene er fantastiske fordi de kombinerer tre nyanser av blått sammen, og stripene er veldig tykke og kule!

Tri blå fargede stripete neglerTri blå fargede stripete negler

Blå og hvite stripete negler med enkelt hvitt spiker med gullanker

Disse blå og hvite stripete neglene har en maritim teft, inkludert den eneste hvite spikeren med gullglitterankeret på den.

Blå og hvite stripete negler med enkelt hvitt spiker med gullankerBlå og hvite stripete negler med enkelt hvitt spiker med gullanker

Middelsblå negler med svarte og hvite striper med hvit sløyfe

Nå er dette kule negler fordi de er mellomblå, men de har hvite og svarte striper på spissene og en kul hvit sløyfe!

Middelsblå negler med svarte og hvite striper med hvit sløyfeMiddelsblå negler med svarte og hvite striper med hvit sløyfe

Rosa og hvite stripete negler og svart og hvite stripede negler

Wow her er negler som er malt med to forskjellige farger, som er rosa og hvite, og også svart -hvite stripete negler. Disse fargene sammen er flotte, og hvem vil ikke male neglene på denne måten?

Rosa og hvite stripete negler og svart og hvite stripete neglerRosa og hvite stripete negler og svart og hvite stripete negler

Svarte, mørkegrå, lysegrå og glitterstripede negler

Disse neglene er kule fordi de kombinerer svart med forskjellige gråtoner, og så gir glitterstrippen i neglene også et element av glans til dem.

abc

Svarte, mørkegrå, lysegrå og glitterstripede neglerSvart, mørkegrå, lysegrå og glitterstripete negler

Oransje negler med svarte og hvite striper

Dette er noen smarte negler fordi de er oransje, men de har også svarte og hvite striper i neglene også, men er plassert i forskjellige områder av neglen for å gi dem et kult utseende.

Oransje negler med svarte og hvite striperOransje negler med svarte og hvite striper

Vanlige negler med oransje og rosa striper

Disse vanlige neglene er kule fordi det er oransje og rosa striper på dem, men de er malt på i forskjellige retninger, noe som får dem til å se ganske kult ut!

Vanlige negler med oransje og rosa striperVanlige negler med oransje og rosa striper

Blå og hvite stripete negler med rød stripete tips

Her er et annet sett med blå og hvite stripete negler, men disse har røde striper på spissen, og fargene passer godt sammen!

Blå og hvite stripete negler med rød stripete tipsBlå og hvite stripete negler med rød stripete tips

Hvite, lyseblå, mørkeblå og aqua stripete negler

Hvem sier at striper må løpe bare i en eller annen retning? Sjekk disse stripete neglene, men stripene går opp og ned, og fargene ser virkelig flotte ut!

Hvite, lyseblå, mørkeblå og aqua stripete neglerHvite, lyseblå, mørkeblå og aqua stripete negler

Svart -hvite stripete negler

Oh wow sjekk ut disse klassiske svart -hvite stripete neglene, og de svarte stripene er veldig tynne, noe som gjør at de skiller seg mye ut på grunn av den hvite bakgrunnen.

Svart -hvite stripete neglerSvart -hvite stripete negler

Så, hadde vi rett i alle de fantastiske måtene å dekorere negler med striper? Overrasket eller imponerte disse negledesignene deg? Hvis du har noe å si, må du legge igjen en kommentar nedenfor. Imidlertid, hvis du ikke likte denne listen over negledesign, har vi lenker til enda flere lister nedenfor. Alt du trenger å gjøre er å klikke på en av disse koblingene, så kommer du på en ny spennende liste på kort tid. Hva venter du på? La oss komme i gang!

Hvis du likte denne listen over 11 fantastiske stripete negldesigner for 2015, så sjekk ut 25 eksotiske Halle Berry -bilder, 25 eksepsjonelle graffititatoveringer, og 50 Enorme Lady Gaga -bilder.

Previous Post
45 surpreendentes tatuagens tradicionais
Next Post
40 spennende neglelakkdesigner