15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 smarte tatoveringer du bør sjekke ut

Tatoveringer er en kraftfull måte å uttrykke kreativitet og fantasi på. De kan uttrykke dine kjærligste temaer, din dypeste frykt og din hemmelige livshistorie. Du kan gjøre en tatovering på huden din til en morsom uttalelse om livet, eller bruke den til å bære et spesielt minne for alltid. Mange intelligente tatoveringer kombinerer forskjellige design for å fortelle historier om tiden vi lever i.

Clever Tattoos er et vindu inn i tankene til tatovøren og personen som valgte et slikt tatoveringsdesign for seg selv.

Smarthet kan komme i mange forskjellige former. Det kan være i form av et dypt og meningsfullt sitat som er blekket på armen. Det kan være en smart kombinasjon av berømte abstrakte kunstverk preget i et enkelt design. Noen ganger kan tatoveringer være en morsom måte der folk feirer ting de er dårlige på, for eksempel å huske alle viktige ting å gjøre. En morsom måte å uttrykke dette på kan være en “To Do” -liste som forteller deg alt om historien om å være glemsom. Smarte uttalelser om vår tid kan gjøres gjennom tatoveringsdesign, for eksempel en strekkode som viser hvor kommersielle vi blir. En tatovering som viser en mikrochip på skulderen er en smart titt på en mulig fremtid når mennesker ville komme med mikrochips etter hvert som vitenskapen blir mer og mer avansert. En tatovering med temaet “Made in China” og “assembled in US” forteller deg alt om den sammenkoblede verden vi lever i. Kjærlighet kan også uttrykkes i smarte tatoveringsdesigner, for eksempel en tatovering som viser matchende kretser. Folk bruker ofte tatoveringer på en spesiell måte for å dele sin unike livshistorie. Et hai ansikt blekket på en stump av en arm forteller en fascinerende historie om noen som sto overfor et haiangrep, mistet en arm og levde for å fortelle historien med kreativitet og lidenskap. Tatoveringer er en stor feiring av livet, og her er noen tatoveringsdesigner som kan overraske deg over deres intelligens og vidd.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om Love Tattoos, Fox Tattoos, Sailor Tattoos og Zodiac Tattoos.

Bloggers tatovering

Du kan se grafisk design stil W med en sirkel rundt å lage et smart svart tatoveringsdesign på armen. Denne WordPress -logoen er en av de kule tatoveringene du kan få for håndleddet. Det lar også brukeren skryte av yrket sitt som blogger.Blogger's Tattoo

Bloggers tatovering

Smart vitenskapstatovering

Slik samler molekyler seg i å lage livstrukturer som denne smarte overarmstatoveringen om vitenskap viser. Hvor ofte ser du kule tatoveringsdesign som dette? Hvis kjemi er din lidenskap, så er dette definitivt en kul tatoveringsdesign å få. Du kan til og med velge favorittelementet eller molekylet ditt for å blekke på bicepsen.

Smart vitenskapstatovering

Smart vitenskapstatovering

Smart globaliseringserklæring

I denne sammenkoblede verden er land avhengige av hverandre for å lage produkter. Denne smarte tatoveringstaggetemaideen viser hvordan. Morsomme tatoveringer som dette er vanskelig å finne, men er egentlig en av de vanvittige tatoveringene som har en flott politisk uttalelse.

Smart globaliseringserklæring

Smart globaliseringserklæring

Smart kommersiell tatoveringside

Verden blir mer og mer full av ting å handle på, foreslår denne smarte strekkodetema -tatoveringen. Gale tatoveringer som en strekkodetatovering er et eksempel på fremveksten av moderne teknologi som trer seg inn i den moderne versjonen av kroppskunst.

Smart kommersiell tatoveringside

Smart kommersiell tatoveringside

Hva er historien din

Noen ganger kan tatoveringer være en smart måte å fortelle historien om ens liv. Den store og blodige munnen på en hai som er blekket på en armstubbe, forteller sin egen historie. Kreative tatoveringer som en haitatovering på en armstubbe er en måte for brukeren å vise frem sin kreativitet og sans for humor. Til tross for at han mistet et lem, viste brukeren bare at han fortsatt har et morsomt bein.

Hva er historien din

Hva er historien din

Blomstermønstre tatovering

Du kan se en pen lotus med en lang stilk og lotusknopper som danner denne stilige tatoveringsdesignen i en arm. Armene til brukeren vil aldri se kjedelige eller vanlige ut igjen med disse kule tatoveringsdesignene. Den enkle og rene designen til denne vakre lotusen ser mye mer elegant ut på denne brukerens hud.

Blomstermønstre tatovering

Blomstermønstre tatovering

Smart surrealistisk tatovering

Sjekk ut denne smarte og kraftig kunstneriske tatoveringsdesignen der en klokke i Dali -stil henger over en bakgrunn av trær. Bare sørg for å velge en flott tatoveringssalong for å få en av disse vanvittige tatoveringene for å sikre høy kvalitet. Oppmerksomheten på detaljer for disse kreative tatoveringene må være nøyaktig for at den ikke skal se rotete eller forvrengt ut.

Smart surrealistisk tatovering

Smart surrealistisk tatovering

To Do List Tattoo

Denne tatoveringen som viser en gjøremålsliste uten fylte elementer er en smart designidee for de som kronisk glemmer å gjøre ting. Hvis du hele tiden har en tilsynelatende uendelig liste over oppgaver og gjøremål, er dette en morsom tatovering å få. Du kan hele tiden fylle armen med oppgavene du har for dagen.

To Do List Tattoo

To Do List Tattoo

Ja smart

Denne setningen tatovering blekket med en stilig og svingete gammeldags skrift som staver “Clever Enough” over kragebenene. Denne morsomme tatoveringen ser ut til å hylle den svært populære memekulturen som vi altfor godt er kjent med.

Ja smart

Ja smart

War Of Words Tattoo

‘Kriger begynner i tankene på menn’ er den eneste tekstlinjen som er blekket over armen i denne tatoveringsideen for setningen. Kreative tatoveringer med tankevekkende sitater som “Krig begynner i tankene på menn.” la brukeren starte en diskurs mellom ham og hans jevnaldrende.

War Of Words Tattoo

War Of Words Tattoo

Bloody Clever

Du kan se en kløver med et trehåndtak og blodsprutet i denne blodige tatoveringsideen til skulderen. Hvorfor gå for enkle tatoveringsdesigner når du kan gå for edgy og galne tatoveringer. Tatovering av skulderen med denne morsomme tatoveringen vil definitivt provosere til en diskurs.

Bloody Clever

Bloody Clever

Smart Chem Tattoo

Denne lille tatoveringsideen med kjemisk struktur gjør en smart uttalelse om kjemi som nøkkelen til alt liv. Denne kjemiske strukturen er dopamin, den viktigste kjemikalien som er ansvarlig for lykkefølelsen i en persons hjerne. Disse enkle, men kreative tatoveringene med kjemisk struktur lar deg vise humoren din mens du også flaver din intellektuelle side.

Smart Chem Tattoo

Smart Chem Tattoo

abc

Smart drama

Kjærlighet og hat er to dramatiske ideer som er komplette motsetninger, som denne smarte og lekne håndleddetatoveringen viser. Disse kule tatoveringsdesignene om kjærlighet og hat er flotte for et par håndleddetatoveringer. Tatoveringsstilene som er omtalt, er også blekket for å ligne kode.

Smart drama

Smart drama

Smart Head Art

En liten gutt iført en blå hette bærer en gressklipper over et skinnende skallet hode der det ikke er hår å se. En skallet og vakker tatoveringside. Morsomme tatoveringer som dette kan lett fremkalle latter fra alle som ser dette bildet. Denne tatoveringsdesignen er en morsom måte å akseptere at du blir eldre og mister din klovneri.

Smart Head Art

Smart Head Art

Nextgen Clever Tattoo

Våre neste generasjoner kan komme med innebygde mikrochips mens vitenskapen fortsetter å eksperimentere med menneskekroppen, synes denne smarte futuristiske tatoveringsideen å si. Kule tatoveringsdesign som dette er så mye bedre å ha når du vil ha en intrikat tatovering som lett kan få andres oppmerksomhet.

Nextgen Clever Tattoo

Nextgen Clever Tattoo

Smart kamuflasje

Sjekk ut denne fantastiske kroppskunstidéen som kan få deg til å skrike mens den realistiske leppetatoveringen på hånden etterligner formen på jentas lepper. Dette er en gal og morsom tatovering som du alltid kan bruke til å skremme folk. Kreative tatoveringer som denne munntatoveringen på håndflaten er definitivt ikke av denne verden.

Smart kamuflasje

Smart kamuflasje

Det er smart

Hendene i en rekke bevegelser blekket fra et krage til et annet i denne smarte horisontale tatoveringsdesignen. Disse kule tatoveringsdesignene kan virke gibberish for deg, men i virkeligheten er de tegnspråk for døve. Disse kule tatoveringene er ikke bare hender, men de skriver faktisk ut en melding: “Vær tro.” Kreative tatoveringer som inkluderer døvesamfunnet er vanskelig å få tak i, men det er fortsatt verdsatt.

Det er smart

Det er smart

Flink og søt

Den runde bunnen av kneet blir et lurt sted å få denne søte blinkende smilefjes -tatoveringen blekket. Denne amputerte viser bare at til tross for at han er et lem kort, kan han fortsatt ha en optimistisk og morsom måte å se på livet som vist av denne frekke tatoveringen.

Flink og søt

Flink og søt

Gratis mattatovering

Ta en titt på tegneserieformene til biene med store øyne mens de holder musepekeren over “Gratis mat” -skiltet i tatoveringsdesignet. Det er vanskelig å støte på grenseoverskridende, selvavvisende, morsomme tatoveringer som denne. Disse kreative tatoveringene beviser bare at tatoveringer ikke nødvendigvis trenger å ha dyp mening eller en personlig forbindelse til deg. Noen ganger kan det bare være du som har det gøy.

Gratis mattatovering

Gratis mattatovering

Clever Circuit Tattoos

Denne tatoveringsideen til elskere går for et par matchende kretser for å fortelle en kreativ og smart historie om et spesielt bånd. Dette par kreative tatoveringer er en genial måte å fortelle verden at partneren din fullfører deg. Å bli tatovert med partneren din er en romantisk opplevelse som vil løfte forholdet ditt til et høyere nivå.

Clever Circuit Tattoos

Clever Circuit Tattoos

Morsom tatovering

Denne tatoveringen på fingeren er smart og morsom og har en leken bart som design. En perfekt idé for noen som ønsker et alternativt sted å dyrke bart. Nei. Du kommer aldri til å angre på å få galne tatoveringer som denne fingerbarten som du kan sette opp når du barberer deg..

Morsom tatovering

Morsom tatovering

Smart Concept Tattoo

Denne tatoveringsideen er flott for de som elsker kjemi. Sjekk den kjemiske strukturen som er blekket på beinet som tatoveringsdesign. Denne tatoveringsdesignen er den kjemiske strukturen til et hemoglobinmolekyl. Jeg antar at du virkelig må være lidenskapelig opptatt av proteinmolekyler som transporterer oksygen fra lungene til kroppens vev og returnerer karbondioksid fra vevet til lungene for å få en hemoglobintatovering. Uansett er dette en av de mer kreative tatoveringene vi noensinne har sett.

Smart Concept Tattoo

Smart Concept Tattoo

Clever Colors Tattoo

Du kan se hvordan de tre sirklene overlapper hverandre og lager en blanding av nyanser i midten i denne tatoveringsideen til beinet. Disse tre kreative tatoveringene trenger ikke en profesjonell tatoveringsdesigner for å bli designet, da det bare er tre enkle sirkler.

Clever Colors Tattoo

Clever Colors Tattoo

Smarte veibeskrivelser Tattoo

Dette er en smart tatoveringside der den åpenbare moroa er hvordan venstre fot har “venstre” blekket og høyre fot er bleket med ordet “høyre”. Denne morsomme tatoveringen vil sikre at denne fyren aldri vil bli forvirret om hvilken retning som er venstre og høyre igjen.

Smarte veibeskrivelser Tattoo

Smarte veibeskrivelser Tattoo

Smart tatovering

Baksiden er svart i rødt og rødt ved hjelp av punktskrift for å lage et kraftig tatoveringsdesign. Denne tatoveringsdesignet med punktskrift lar brukeren være inkluderende for det blinde samfunnet. Dette kan også være en feiring av at brukeren er blind.

Smart tatovering

Smart tatovering

Previous Post
26 Desenhos de unhas impressionantes da Hello Kitty
Next Post
70 forførende negledesign