15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Søte negldesigner å kopiere

Søte og romantiske ideer for negldesign

Noen dager krever det bare søte og romantiske neglekunstdesigner. Enten du feirer en spesiell dag, som et jubileum eller bryllup, eller bare er i et kjærlig humør, er en romantisk negledesign akkurat tingen!

Romantisk neglekunst er vanligvis laget med farger som rød, rosa og hvit. Selvfølgelig kan du bruke hvilken som helst farge du ønsker for din egen romantiske neglekunst. Du kan også bruke flere design, men symboler som hjerter og blomster er vanligvis ganske passende for romantiske negler.

Røde hjerte negler

Små røde hjerter gir noen søte og romantiske aksenter til nakne negler sammen med lyse røde negler.

Pink Bubble Heart Nails

Striper og prikker kolliderer ikke i det hele tatt i dette boblenes hjertedesign!

Moderne Microbead Heart Nail Art

Microbeads skisserer dette negative rommet neglelakkdesign vakkert i denne mer moderne romantiske negldesignen.

Sweet Cherry Nail Art Designs

Cherry nail art er en morsom og søt nail art design å prøve! Kirsebærnegler er også ganske enkle å lage, så de er et godt valg for omtrent alle som ønsker å male negler i et morsomt design, fra nybegynnere til eksperter. For å lage kirsebær på neglene, bruk et prikkeverktøy for å lage frukten med rødt neglelakk. Legg til noen grønne stilker med en tynn neglebørste. En liten skvett hvit kan også brukes til å skape refleksjon over kirsebærene.

Cherry nail art kan plasseres på flere forskjellige bakgrunnsfarger. Hvitt er en klassisk farge og kan virkelig få de røde kirsebærene til å poppe. Imidlertid kan svart også brukes for et mørkere utseende. Pasteller, som blått og rosa, kan også gi noen søte og feminine kirsebærspiker.

Big Cherry Nail Art

Mal noen store kirsebær på et par negler for et stort dristig utsagn!

Stripete kirsebær negler

Stripete tips gir kirsebærnegler litt ekstra.

Cherry Nail Art på naturlige negler

Cherry nail art går også bra på naturlige negler!

Helt velsmakende sjokoladespiker

Vil du se negledesign som ser bra nok ut til å spise? Vi har søkt vidt og bredt etter disse Totally Tasty Chocolate Nail Art Designs for å vise deg hvor talentfull og velsmakende neglelakk virkelig kan være! Klar til å ta en titt på disse sjokolade neglene?

Vi lover deg en titt på disse flotte neglelakkdesignene, og du drar til din nærmeste neglesalong og ønsker å få et helt eget sjokoladespiker! Så klar til å sjekke sjokoladekunstneglen? Vel, gå videre og bla ned da!

abc

M & M Negler med svart polsk og fargede tips

Disse neglene er malt for å ligne M & M godteri, men de har en vri fordi neglene er svarte. Imidlertid er de så kule fordi spissen på hver spiker er farget for å ligne de berømte godteriene.

Sjokolade mynte negler med sjokoladesirup og regnbue sprinkler

Hvem elsker ikke mynte fordi det er så forfriskende å spise? Vel, i dette tilfellet kan du få din mynte og bruke sjokolade også takket være disse neglene med sirup og nydelige regnbueskinn.

Sjokolade dyppet og hvit sjokolade drizzled negler

Alt dyppet i sjokolade er automatisk bedre når det gjelder mat, men det samme kan sies om negler! Ta en titt på disse nydelige sjokolade dyppede og drizzled neglene!

Søte Cupcake Nail Designs

Negler kan være så gøy hvis kvinner bestemmer seg for å gjøre noe unikt som å ha cupcakes malt på neglene, eller de kan gjøre det selv hvis de har talentet. Vi har søkt høyt og lavt etter disse Cute Cupcake Nail Designs, og vi vil dele dem med deg!

Vi lover at i det øyeblikket du ser på disse søte neglene, vil du ha cupcakes malt på neglene dine, eller så kan det være lurt å spise cupcakes. Ok, nok med å snakke nå, er du klar til å sjekke listen over flotte negler? I så fall kan du gå videre og rulle ned nå.

Rosa cupcake negler med blå stripete tips

Rosa er ofte en farge som brukes på cupcakes, og disse neglene har også rosa og blå striper, og fargekontrasten gir virkelig noen visuelt slående negler!

Grå negler med rosa polka prikker og rosa stripete cupcakes

Rosa kan være for vilt for noen kvinner, så disse neglene bruker grå farger på neglene, men det er rosa som brukes til cupcake -papiret!

Klare negler med lilla stripete cupcakes

Noen kvinner kan bestemme seg for ikke å farge hele neglen i en egen farge, men bare lage små cupcakes på den som disse søte cupcakes med lilla stripepapir.

Pointy Nail Designs

Spisse negler, ofte referert til som stilettspiker, er en voksende trend, brukt av mange forskjellige kjendiser. Selv om de ikke er egnet for alle anledninger på grunn av deres ekstreme punkt, er stilettspiker morsomme å ha på og kan også bli en hobby. Enten du leter etter en solid farge eller et komplekst design for dine spisse stilettspiker, bør listen nedenfor absolutt gi deg noen ideer.

Full glitter

Mellom solide farger og komplekse design er full glitter.

Hvis du har fått nok av solide farger, men ikke har nok tid til å innlemme et komplekst design, gir full glitter et ganske godt medium.

Striper

Heldigvis, hvis du brenner deg ut på ett stripes design, er det fortsatt mange flere å velge mellom. Noen av de forskjellige stripevariasjonene for spisse negler inkluderer vertikale striper, horisontale striper, diagonale striper og flerfargede striper.

Lys gul

Hvis du virkelig vil vise frem dine spisse negler, men det er sent og solen ikke lenger er ute, så er lysegul veien å gå.

Previous Post
Cortes de cabelo curtos incríveis para mulheres
Next Post
Frisyrer for store kvinner