15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

14 Imponerende Anubis -tatoveringsdesigner

AT3

For de som ikke er kjent med de veldig populære Anubis-tatoveringene-de er egyptiskbaserte og ser fantastiske ut når de gjøres riktig. Faktisk er design med Anubis God’s blant de mest tiltalende som tatovører har å tilby. Og etter å ha sett gjennom hele listen, vil du sikkert se hvorfor så mange mennesker liker å få dem gjort!

I tillegg til sin kulturelle bakgrunn og tiltalende design, bærer Anubis -tatoveringer mye vibrasjon og gir de som får tatovering en overflod av fargekombinasjoner å velge mellom. Dette gjør at de ikke bare kan stikke godt ut (selv på avstand), men også virke veldig unike og originale for hver enkelt. Gitt det faktum at disse tatoveringene er egyptiskbaserte, og først og fremst har å gjøre med Anubis Gods fra det gamle Egypt, skulle du tro at bare de med den spesifikke arven ville bli sett med dem. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis sant, ettersom mange mennesker (både egyptiske og ikke-egyptiske) har Anubis-design tatovert på dem. Om dette er fordi de er dårlig informert om betydningen bak denne stilen eller fordi de er besatt av Gud fra denne tiden, er ikke akkurat klart, men hver tatovering ser flott ut likevel.

Siden (som du kanskje har gjettet) det er mange forskjellige tegninger og skisser av egyptiske guder, kan mange forskjellige stiler brukes til Anubis -tatoveringer. Faktisk, selv om tradisjonell og ny skole er de mest brukte stilene, brukes også dotwork, akvarell og realisme. I tillegg til de mange forskjellige stilene som brukes, er det også mange forskjellige Gud. Derfor, hvis du er noen som er interessert i å få en av disse tatoveringene til deg selv, kan du bare velge den Gud du foretrekker for å tilpasse designet ytterligere.

Så nå som du vet litt om historien til Anubis -tatoveringer, vil vi presentere deg med listen vår. Heldigvis, siden det er satt sammen av bare de beste Anubis -designene vi kunne finne på nettet, er vi sikre på at du vil like det!

1. En veldig ryddig overarm Anubis -tatovering

Denne designen er ikke bare veldig detaljert, men den ser også flott ut uten farge. Og faktisk er Gud du ser her en av de mest brukte!

En veldig pen overarmstatovering i overarmen

2. Et ekstremt fargerikt Anubis -design

I tillegg til å virke nesten tredimensjonalt på grunn av den intense fargen, har dette designet en av de beste Anubis -tatoveringsfigurene – den egyptiske Horus. Ikke bare kan du enkelt skjule denne med en skjorte, men når du viser den frem, blir vennene dine garantert imponert!

Et ekstremt fargerikt Anubis -design

3. En tatovering i øvre rygg med Anubis -tema

Med ikke bare én, men to Anubis -figurer, er dette designet veldig tiltalende og passer perfekt langs øvre del av ryggen. Den eneste virkelige ulempen med å tatovere dette komplekset er faktisk hvor lang tid det tar å få det gjort. Så hvis du har tid til overs, er dette bakstykket absolutt et godt valg!

En tatovering i øvre rygg med Anubis -tema

4. En tradisjonelt utformet Anubis Arm Tattoo

Veldig tiltalende, og absolutt et godt valg for de som elsker tradisjonelle tatoveringsdesigner. Som du kan se, har denne også den samme egyptiske guden som ble brukt i noen av de foregående bildene, den er bare gjort i en annen stil.

En tradisjonelt stylet Anubis Arm Tattoo

5. Et ondt utseende Anubis -ermet

På grunn av den skumle røde bakgrunnen og sinte ansiktet på Anubis -ansiktet, er denne tatoveringen faktisk ganske skremmende. Så hvis du er noen som liker å freake ut vennene dine, må du vurdere denne unike designen.

Et ondt utseende Anubis -ermet design

6. Et pent lilla og gull Anubis underarmsdesign

Dette Anubis -designet er veldig detaljert, og (omtrent som det pulserende røde bildet ovenfor), er det et godt valg for alle som virkelig vil at tatoveringen skal skille seg godt ut. Som du kanskje har gjettet, kan denne sikkert sees på avstand!

abc Et pent lilla og gull Anubis underarmsdesign

7. Et farget Anubis -hode foran på høyre skulder

Selv om de fleste Anubis -design bare inneholder egyptisk Guds, ser tilleggsbilder også godt ut sammen med dem. Som du kan se når du ser på bildet nedenfor, ble denne Anubis -tatoveringen gjort ved siden av andre Farao -relaterte design, og ser absolutt fantastisk ut!

Et farget Anubis -hode på høyre skulder foran

8. En tradisjonell svart og hvit Anubis God underarmsdesign

Selv om denne designen også er fargefri, ser den fantastisk ut og har den mest populære Anubis God. Beviser at disse tatoveringene ser flotte ut både med eller uten vibrasjon!

Et tradisjonelt svart -hvitt Anubis God -underarmsdesign

9. En Anubis og Horus egyptisk Canopic Jars Tattoo

Med ikke bare en Anubis, men også en Horus -egypter, er dette kanskje den mest kreative designen på hele listen. Hvis du er noen som er interessert i historien til det gamle Egypt og vil gjøre det kjent for verden, så er dette absolutt et godt valg for deg!

En tatovering av Anubis og egyptisk Horus Canopic Jars

10. En fargerik anubisarmdesign

Denne passer perfekt langs overarmen, og er muligens den mest fargerike tatoveringen på listen. Et godt eksempel på hvor flotte, akvarellbaserte Anubis -design som pleier å se ut.

En fargerik anubisarmdesign

11. En smilende anubis

Det er kanskje ikke det mest tiltalende smilet i verden, men med tanke på det faktum at 99 prosent av Anubis er helt rett i tatoveringer, er dette designet faktisk veldig unikt!

En smilende anubis

12. En svart blekk Anubis Arm Tattoo

Selv om dette regnes som et “svart blekkdesign”, er det også lagt til litt gul fargestoff. I tillegg til å hjelpe tatoveringen med å “poppe ut”, gir den gule også noe unikhet og kreativitet til bildet.

En svart blekk Anubis Arm Tattoo

13. En veldig sint Anubis -gud

Ikke bare er han sint, men han bærer også et gigantisk gullvåpen! På avstand kan det se ut som om denne ikke er fylt ut for godt, men når du ser nøye på bildet, kan du fortelle hvor detaljert det egentlig er.

En veldig sint Anubis -gud

14. To fantastiske Anubis fottatoveringsdesigner

Veldig tiltalende, og kanskje det beste stedet for de som ønsker å dekke over designene sine fra tid til annen. Så lenge du bruker sko, kan ingen se disse designene, og så lenge du er barbeint, kan du imponere vennene dine!

To fantastiske Anubis fottatoveringsdesigner

Previous Post
25 ideias de armazenamento surpreendentes para espaços pequenos
Next Post
30 nydelige ankeltatoveringer for kvinner