15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Er DIY -tatoveringer verdt risikoen? Bestem selv

Dag for dag blir DIY mer og mer populært. Bortsett fra å redde deg

noen dollar og moroa ved å gjøre det, et DIY -prosjekt stimulerer hjernen din og utvikler kreativiteten og fantasien din.

ER DIY TATTOO VERDIG RISIKOEN

Men DIY er aldri så enkelt som det ser ut. I DIY -møbler, for eksempel, er de fleste instruksjonene alle på gresk, og resultatene er så vaklende som du kan forestille deg. Så hva med kroppskunst? I motsetning til møbler, vil du ikke hamre negler på tre, men snarere nåler på din egen hud, og du har ikke lov til å grine fordi det er du som vil påføre det deg selv. Dette høres ut som en mer smertefull prosess, men hei, tatoveringer er ikke for svakhjertede i utgangspunktet.

Så flere og flere slipper profesjonelle tatoveringsartister som tar uhyrlige priser til fordel for å ha uerfarne venner blekk dem eller stikke seg med en enkelt nål dyppet i blekk. Hvis du leser denne artikkelen, må du være en tatoveringsentusiast som har lekt med ideen om å gjøre det selv. Og hvorfor ikke? Cara Delevingne, Kesha, Brooke Candy, Rihanna og Miley Cyrus har alle hatt håndpottet kroppskunst. Miley Cyrus ‘ smilefjes ble gjort av venninnen Cheyne Thomas, og hun returnerte gamen. En del av DIY -appellen er handlingens intimitet; betydningen blir mer spesiell og dypere hvis den som gjorde det er en nær venn eller kjæreste.

Handpoke Matching DIY TATTOO

Men er det verdt risikoen? La oss undersøke fordeler og ulemper med DIY -tatoveringer punkt for punkt, så spenn deg og nyt turen.

Verktøy:

Siden antikken har tatovører utviklet seg med både tid og kultur. I dag er valg av fagfolk bare mellom en spole og roterende tatoveringsmaskiner i stedet for rosetorner, bambusnåler, haitenner eller pelikanbein. De moderne tatoveringsmaskinene som profesjonelle bruker, har flere nåler som beveger seg raskt i rekkefølge over dermis. DIY tatoveringer bruk DIY -versjoner gjøres ofte i en stil som kalles “stick and poke”, fristilt med en enkelt nål og blekk som skaper en enkelt prikk med hver nye punktering. Det er selvfølgelig en mye tregere og mer smertefull prosess, så det er for de modigste der ute. En av grunnene til at denne stilen fanger øyeblikket, er ønsket om å være unik. Nå som selv fotografisk kroppskunst har blitt et stykke kake og alle får en, bringer fremveksten av grov utseende kroppskunst følelsen av ekte tatoveringskraft tilbake.

DIY TATTOO hjemme

Men det kan være farlig å gjøre hva som helst selv uten riktig dyktighet eller erfaring, men å legge ditt eget blod og svette (ordspill beregnet) på kroppskunsten din gir verdi og mening til det, så du kan sannsynligvis begynne med søtninger og fortsette med forsiktighet.

Det vanligste tatoveringsverktøyet for pinner og pokker består av en synål som er satt rett mellom en blyant og metalluttaket. Men den beste nålen å bruke bør være profesjonelle tatoveringsnåler som er trygge, holder nok blekk, helt kontrollerbare og rimelige.

Blekk:

Flertallet av tatoveringsentusiaster dykker ned i tingen uten å tenke så mye over det, spesielt blekket som brukes. I sannhet er tatoveringsblekk mer enn bare dyp hud. Lenge etter det første bruddet i huden, kan giftige blekk ha uforutsette helsekomplikasjoner som negative effekter på immunsystemet. Studier viser at én av fem tatoveringsblekk inneholder kreftfremkallende kjemikalier og 83% av svart blekk inneholder kreftfremkallende stoffer.

DIY TATTOO blekk

Den dårlige nyheten er at tatoveringsblekk ikke engang er regulert ennå. Selv om internett er oversvømmet med informasjon, ignorerer de fleste millenials bare rapportene om at mange pigmenter i tatoveringsblekk er farger i industriell kvalitet som finnes i skrivers blekk eller bilmaling, for eksempel Cinnabar cadmium red, barium, kobber, kvikksølv, bly, plast, formaldehyd og en rekke andre kjemikalier, omtrent som alle røykere ville ignorere de kreftfremkallende elementene i sigarett. Hvis du skulle velge DIY, kan du like godt blande ditt eget blekk. Gamle tatoveringsblekk kom fra naturen. Det kalles noen ganger treaskefarge, kullsvart tatoveringsblekk eller en tatovering med poke-and-stick. De fleste er bekymret for fargen eller pigmentet på tatoveringsblekk, men det du bør være mer bekymret for er bæreren. Velg vodka, glyserin eller etanol som blekkbærer.

Slik gjør du TATTOO

abc

Den sikreste svart å bruke er India -blekk, men hvis du må blande ditt eget blekk, bruk sot eller kullsvart aske; gurkemeie for gult; Monoazo for grønt. Unngå lyse farger helt, de er svært giftige. Hvis du bør kjøpe fra tatoveringsblekkprodusenter, inkluderer de trygge Eternal, Skin Candy, National Tattoo Supply, Kuro Sumi og Dynamic. Alle sikrer trygge og giftfrie tatoveringsblekk. Bruk aldri blekk fra pennen din, de kan være veldig giftige og ikke sterile.

Sikkerhet

Ok, å gjøre det selv eller få en venn/kjæreste til å gjøre det for deg kan høres så spennende og morsomt ut, men husk alltid at det er en viss risiko involvert. Som enhver tatovering er det alltid en mulighet for allergiske reaksjoner og infeksjon. Så ikke spill på din helse eller liv, sørg for å følge disse sikkerhetstiltakene:

  • Sterilisere alt

Hjemmelaget tatovering

Sørg for å få alt sterilisert. For alt inkluderer det ethvert objekt, inkludert arbeidsområdet, gulvet, dørhåndtakene og kranene, instrumentene dine, spesielt hendene dine. Nå er alkohol ikke nok – det dreper bare bakterier, ikke virus. Så for overflater må du bruke klorblekemiddel og vann. Ikke bruk blekemiddel på metaller, spesielt på nåler fordi det vil forårsake oksidasjon og gjøre metallet rust.

Få barbert hudområdet, og tørk deretter alkohol over det for å unngå infeksjon. Vær klar med en antibakteriell krem ​​for å legge over det tatoverte området etter at du er ferdig.

  • Still inn riktig dybde

Siden du eller din venn/kjæreste er profesjonelle som ikke er tatoveringer, kan det være vanskelig for deg å si om du skyver nålen for langt eller for grunt. Hvis du ikke presser nok, vil blekket blø ut når huden din helbreder fordi underlaget i epidermis stadig vokser utover til toppen. Hvis du presser for langt, risikerer du å få en infeksjon, kan skade vev og unødvendig smerte.

Risikotaking av DIY TATTOO

Standard dybde bør ikke være mindre enn 1 mm og ikke mer enn 2 mm, avhengig av hudtype. Hvis det er for mye blødning, (mer enn noen få dråper, altså) så går du åpenbart for dypt. Det er best å øve på frukt- eller griseskinn først i stedet for på din dyrebare hud 🙂

  • Ta aldri etterbehandling for gitt

Husk at din DIY -tatovering er et permanent kunstverk, ikke etset på et lerret eller annen overflate, men på din egen kropp. Men det er også et åpent sår som kan bli smittet og etterlate stygge arr hvis det etterlates uten tilsyn. Hvis du har tenkt å holde tatoveringen i god form etter så mange år, vær ekstra forsiktig med ettervernet. I profesjonelle tatoveringssalonger bruker de tatoveringsgelé eller fuktighetskrem over hele det tatoverte området, de pakker det helt inn med et bandasje eller en plastfolie. Det er bedre å bruke antibakteriell krem ​​i stedet for fuktighetskrem for å beskytte huden din mot infeksjon. Trekket beskytter effektivt såret mot bakterier og virus, så la omslaget stå i minst fem timer før du tar det av.

Etter at du har tatt pakningen av, kan du vaske det tatoverte området forsiktig med sterilt vann og en allergivennlig såpe. Du kan merke et klebrig stoff og sive blekk. Ikke bekymre deg, det klebrige stoffet er dine infeksjonskampende hvite blodlegemer som er der for å angripe bakterier, virus eller sopp som kan ha kommet inn i såret. Det oserende blekket er bare overflødig blekk fra prosessen. Etter vask, bruk et sterilt papirhåndkle for å tørke såret og la det være dekket slik at huden din kan puste. Det tatoverte området kan føles varmt å ta på og kan virke litt rødlig de neste par dagene, men det bør ikke være grunn til bekymring. Unntatt når du vasker, unngå å fukte eller senke det tatoverte området i vann de første tre til fem ukene. Du kan fortsette å vaske området etter behov, men unngå å fjerne skorper eller skrape huden. Den milde hevelsen og rødheten bør forsvinne om fem dager, men vær alltid på utkikk etter tegn på infeksjon eller allergi. Helbredelsesprosessen kan være treg, så du må være tålmodig. Når de ytre lagene i huden er helbredet, reduseres sjansen for infeksjon sterkt.

Diy Tattoo paraply

Siste forsiktighetsord

Så en DIY -tatovering mellom venner/elskere kan være et ritual med dyp mening. Det kan også være en overgangsritual eller initiering til en hemmelig organisasjon blant tenåringer.

Det har vært rapporter om blodbårne sykdommer, nerveskader og misdannelse på grunn av dårlig sanitærpraksis. De største bekymringene er deling av nåler og andre skarpe instrumenter som kan spre tetanus, AIDS og Hepa B eller C. La oss innse at kroppsblekk ikke er noe du kan gjøre hvor som helst, så vær smart med det!

Previous Post
25 ideias de armazenamento surpreendentes para espaços pequenos
Next Post
30 nydelige ankeltatoveringer for kvinner