15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 beste nettsteder for å laste ned gratis bilder

Du har sannsynligvis slitt mye når det gjelder å finne et enkelt bilde som passer kravene til ditt kommende designprosjekt. Noen ganger er søket etter et perfekt bilde så vanskelig at du ender opp med å bruke mer tid på å lete etter det riktige bildet å bruke, i stedet for å fokusere på designprosjektet som helhet.

For å spare din verdifulle og dyrebare tid, bør du ha en eksklusiv liste over nettsteder for å finne gratis arkivbilder. Selv om du har muligheten til å gå med betalte arkivbilder, men disse premium -bildene kan koste mye penger, og det kan ende opp med å sette designprosjektet ditt over budsjettet.

For å holde budsjettet under kontroll og spare verdifull tid, har vi kommet med en omfattende liste over 30 nettsteder for å finne gratis arkivbilder.

Du får gratis arkivbilder og gratis grafiske ressurser fra disse nettstedene som er oppført nedenfor. Ved hjelp av disse nettstedene vil du aldri slite med å finne de perfekte bildene for designprosjektet ditt igjen. Bare gå til noen av disse gratis arkivfoto -nettstedene og velg det som passer best for dine designbehov.

EveryStockPhoto

Søkemotor for gratis arkivfotografier og utklipp for arkivfotografimiljøet, inkludert bilder av creative commons og public domain og andre gratis lisenser.

EveryStockPhoto

Sjekk EveryStockPhoto

Lager. XCHNG

SXC har en lang historie og et flott fellesskap.

Lager. XCHNG

Sjekk lager. XCHNG

Flickr

Eid av Yahoo, er dette et av de fremste valgene for nesten alle å søke etter virkelig imponerende gratis arkivbilder.

Flickr

Sjekk Flickr

ImageBase

Bildene på Imagebase er gratis å bruke, og er lisensiert under en Creative Commons -lisens. Bildene er tilgjengelige i to høyoppløselige (1600 x 1200 eller 3072–2048) formater.

ImageBase

Sjekk ImageBase

Morguefile

Gratis bilder for inspirasjon, referanse og bruk i ditt kreative arbeid, enten det er kommersielt eller ikke!

Morguefile

Sjekk Morguefile

Gratis piksler

FreePixels tilbyr gratis høyoppløselige bilder for bruk i både personlige og kommersielle designprosjekter.

Gratis piksler

Sjekk gratis piksler

Openphoto

Openphoto grupperer sine helt gratis bilder etter kategorier, og tilbyr også en søkefunksjon. Registrering er bare nødvendig hvis du vil laste opp bilder.

Openphoto

Sjekk Openphoto

Stockvault.Net

Her kan du laste ned gratis bilder uten registrering. De har en veldig stor samling av bilder av høy kvalitet både gratis og til salgs, i separate seksjoner igjen.

Stockvault.Net

Sjekk Stockvault.Net

PicFindr

Søk på tonnevis av gratis arkivfoto -nettsteder med PicFindr. Du trenger ikke å bla gjennom forskjellige nettsteder lenger.

PicFindr

Sjekk PicFindr

Uforberedt

Søk og sorter bilder etter farger.

Uforberedt

Sjekk UnProfound

Pixel Perfect Digital

Bildene, selv om de er ganske små, ser bra ut og har blitt etterbehandlet av fagfolk. Hvert bilde har en tilhørende novelle, som kan være ganske nyttig og absolutt kjærlig! Du kan enten bla gjennom kategorier eller bruke det helt grunnleggende søkefunksjonen.

Pixel Perfect Digital

Sjekk Pixel Perfect Digital

Freestockphotos.biz

Freestockphotos.biz er en av de beste kildene for gratis arkivbilder og illustrasjoner.

Freestockphotos.biz

Sjekk Freestockphotos.biz

Gratis Media Goo

Ved siden av gratis arkivbilder har nettstedet også gratis teksturer, lyd og Flash -filmer. Dessverre er samlingen liten og mange bilder er litt amatørmessige.

Gratis Media Goo

Sjekk Free Media Goo

Gratis web -bilder

Gratis webfoto er en ressurs for royalty -frie arkivbilder av høy kvalitet, våre fotografier har en rekke bruksområder fra lerretstrykker, brosjyrer og annen firmalitteratur, nettsteder og mer.

Gratis web -bilder

Sjekk gratis webbilder

abc

Dreamstime

En annen enorm fotodatabase, der du kan søke blant mer enn 9 millioner bilder, er Dreamstime. Her er policyen annerledes, ettersom nettstedet tilbyr bilder både gratis og til salgs – i forskjellige pakker.

Dreamstime

Sjekk Dreamstime

Gratis arkivbilder Bank

I likhet med Stock Xchng, kan grafiske designere velge mellom en stor samling bilder av høy kvalitet som er helt gratis. Ingen registrering nødvendig! Bare klikk på nedlastingen, så får du det høyoppløselige bildet du trenger!

Gratis arkivbilder Bank

Sjekk gratis arkivbilder Bank

Gratis digitale bilder

I dette tilfellet er det en annen policy: du kan gratis laste ned bildene fra den enorme bildesamlingen som er tilgjengelig her, i middels oppløsning, under forutsetning av at du markedsfører dem på nettstedet ditt (ved å gi en lenke til kilden til bildet du velger å publisere).

Gratis digitale bilder

Sjekk gratis digitale bilder

5000 Gratis arkivbilder

Her kan du velge mellom en samling av 5000 gratis arkivbilder og 8000 utklipp som er helt gratis å laste ned uten registrering. Det er raskt og enkelt!

5000 Gratis arkivbilder

Sjekk 5000 gratis arkivbilder

Freerangestock

Nettstedet har en enorm samling av bilder av høy kvalitet. Her trenger du bare å registrere deg, og så kan du laste ned så mange bilder du vil, i en veldig høy oppløsning.

Freerangestock

Sjekk Freerangestock

Bilder fra Cepolina

Nettstedet er vert for over 16000 gratis bilder sortert i 1400 kategorier. Seks bildeoppløsninger er tilgjengelige (opptil 1600X1200 piksler). Du kan laste ned et bilde for privat eller kommersiell bruk.

Bilder fra Cepolina

Sjekk bilder fra Cepolina

deviantARTs seksjon med bilder

deviantART er et populært nettsted for digitale og tradisjonelle mediekunstnere for å vise frem arbeidet sitt. Bildene er nydelige, bildeoppløsningen er enorm, du kan laste ned uten å registrere noe sted.

deviantARTs Arkivbilder seksjon

Sjekk deviantARTs arkivbilder -seksjon

Creative Commons Search

Creative Commons Search finner bilder gjennom Google og Yahoo, Flickr, Blip.tv, jamendo SpinExpress og Wikimedia Commons. Sannsynligvis den største samlingen av gratis bilder på ett sted, men vær forsiktig. Noen søkeresultater er kanskje ikke Creative Commons, så gjør leksene dine før du bruker et bilde.

Creative Commons Search

Sjekk Creative Commons Search

Woophy

Woophy tar Cepolinas kartkonsept et skritt videre: hjemmesiden er et gigantisk kart over verden! Hver prikk på kartet representerer bilder tatt på det stedet. Dette er et fellesskap for reisefotografer som deler bildene sine med verden. Absolutt verdt et besøk.

Woophy

Sjekk Woophy

Gratis bilder

Gratis bilder er en ressurs av høy kvalitet med digitale fotografiske bilder som alle kan bruke. Alle bildene i samlingen er gratis å bruke på nettsteder og trykt materiale.

Gratis bilder

Sjekk gratis bilder

Abstrakt innflytelse

En enorm samling bilder som kan lastes ned gratis- i middels og høy oppløsning! Raskt og enkelt: ingen registrering nødvendig!

Abstrakt innflytelse

Sjekk abstrakt innflytelse

ImageAfter

Du står helt fritt til å bruke 25 000 arkivbilder og teksturer som er tilgjengelige på dette nettstedet til personlig eller kommersiell bruk. Ingen identifikasjon nødvendig.

ImageAfter

Sjekk ImageAfter

SuniPix

Bla gjennom et stort antall kategorier for å finne gratis bilder.

SuniPix

Sjekk SuniPix

PhotoRack

Bilder er enkle å finne med kategorier og underkategorier.

PhotoRack

Sjekk PhotoRack

Kave Wall

Kave Wall er en flott kilde til nærbilde og makrofotografering av profesjonell kvalitet. Trenger du et godt skudd med binders eller gummibånd? Dette er stedet. Kategorisert og lett å bla gjennom.

Kave Wall

Sjekk Kave Wall

Nå som du har kommet til bunnen av listen, er du sannsynligvis veldig spent, fordi du nå har en liste med tonnevis av nettsteder som hjelper deg med å finne gratis arkivbilder. Nå kan du sette i gang designprosjektet ditt og trenger ikke å bekymre deg for å slite med å finne de riktige bildene. Vi håper at vi har hjulpet deg ved å gi deg disse ressursene. Hvis vi har det, bør du legge igjen en kommentar nedenfor og gi oss beskjed! 🙂

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre eldre artikler om  Last ned gratis fonter, last ned gratis eBøker, gratis MAC -apper, Photoshop -bakgrunner, hvite bakgrunner og Photoshop -teksturer.

Previous Post
25 fotos fantásticas de motivação para perder peso
Next Post
350 beste Photoshop -opplæringsprogrammer