15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 beste tatoveringsblekkmerker for skarpe, varige farger

Tatovering er en kunst.

Kunsten å tatovere er veldig personlig siden den setter et varig preg på kroppen. Hvis du skal gravere ord eller et portrett på kunden din, forstår du at du må utføre det med det mest passende mediet, og i så fall bør du bruke et flekk som sikrer sikkerhet og vil vare evig.

Det gode med det er at du enkelt kan finne beste tatoveringsblekkmerker på markedet. Men spørsmålet er – hva er de beste tatoveringsblekkmerkene?

Det blir til og med en utfordring hvis du er ny innen tatovering. Du må være sikker på hvilket merke kan gjøre jobben. Denne artikkelen tar sikte på å hjelpe deg med søket ditt etter det beste tatoveringsblekkmerket.

Vi har samlet informasjon om noen av de beste merkene på markedet for å hjelpe de som fremdeles er uvitende om dette emnet.

Ting du bør vurdere når du søker etter de beste tatoveringsblekkmerkene

Når du velger de beste tatoveringsblekkmerkene, vil du sikkert bli bombardert med mange valg.

Fordelene som tatoveringsmerker fremmer er ofte like, og de bruker ofte disse fordelene for å hevde at merkevaren deres er den beste i markedet. Men hvordan bestemmer du de beste tatoveringsblekkmerkene?

Du vil finne mange tatoveringsblekkmerker på markedet i dag. Mange av dem hevder den gode kvaliteten på produktene sine; Imidlertid er ikke alle disse produktene egnet for alle.

Det er fortsatt noen faktorer å vurdere. Her er noen av tingene du bør sjekke før du velger det beste tatoveringsblekkmerket.

Velg et anerkjent merke og en produsent

Troverdige produsenter vil alltid tilby gode produkter av høy kvalitet.

For eksempel formulerer de produkter med de høyeste standardene. Disse selskapene bruker god tid på forskning og bruker enorme penger på å introdusere et utmerket tatoveringsblekkprodukt. T

sørg alltid for at produksjonen går gjennom flere stive tester før de distribueres til markedet.

Velg merker som bruker sikre ingredienser

Tatoveringsblekk kan formuleres fra forskjellige typer ingredienser. Noen merker bruker organiske forbindelser mens andre bruker en kjemisk forbindelse som en av ingrediensene. Sistnevnte er skadelig og skadelig for huden.

Derfor må du alltid gå gjennom ingrediensene som brukes i et bestemt tatoveringsblekkmerke. Ditt beste valg er det som bruker en organisk forbindelse siden det er trygt og skånsomt for huden.

Bildekilde: Cottonbro in Pexels

Unngå skadelige ingredienser, eksempler på disse er arsen og bly. Videre må du også sjekke om kunden vil trenge alkoholbasert eller vannbasert blekk ved tatovering.

Det ville være trygt å kjøpe alkoholbasert eller vannbasert blekk. Ved å følge disse grunnleggende reglene, vil du unngå ufarlige helserisiko, komplikasjoner og andre skadelige effekter av skadelige ingredienser.

Veganvennlig

Veganvennlig tatoveringsblekk ofte urte ingredienser. Disse urteingrediensene kan være bladekstrakter, grønnsaker, oljer, etc. Dessuten bruker disse merkene ikke dyrebaserte ingredienser som gelatin, røye, glyserin, fett, hover osv. Før du velger et tatoveringsblekkmerke, må du ikke glem å sjekke urtekomponentene

Etisk og trygt

For at et tatoveringsblekkmerke skal betraktes som trygt og etisk produsert, må det steriliseres, ikke testes på dyr, veganvennlig, giftfritt og på høyde med amerikanske og EU-standarder.

Velg tatoveringsblekkmerker som varer lenger

I hovedsak er baser og pigmentering skyld i tatoveringsblekkets gjennomtrengelighet og holdbarhet. Hvis du velger å få et mer varig tatoveringsblekk, bør du velge merker som tilbyr alkoholbasert blekk.

Bildekilde: Cottonbro in Pexels

Alkoholbasert blekk trenger mer effektivt inn i huden. På grunn av sin kjemiske sammensetning kan det imidlertid forårsake hudirritasjon (sammenlignet med vannbasert blekk). Vannbasert blekk er formulert av organisk og uraffinert pigmentering og grønnsaksfarger.

Kjenn bruken av tatoveringsblekkmerket

Hvis du planlegger å kjøpe et bestemt tatoveringsblekkmerke for oppgaven din, bør du sørge for at det er det beste blekket for prosjektet. Du bør kunne avgjøre om det er for poke eller stick. Du vet allerede at noen merker er bedre enn andre.

Videre bør du vite om det er for gråvask. Hvis du liker gråtoner, er det bunter spesielt designet for det. Skygger, forer eller fyller du ut? Disse faktorene er nødvendige og kan spare deg for mer penger i fremtiden hvis du planlegger dine krav på forhånd.

Sørg for at tatoveringsblekket kommer med riktig verdi

Når du velger det beste merke for tatoveringsblekk, tilsvarer ikke billige produkter alltid et godt produkt av høy kvalitet, og derfor bør det ikke være det viktigste å vurdere.

Faktisk, for en ting som er like avgjørende som tatovering, kan det være ufordelaktig å skaffe et billig merke. Du må vurdere om blekket er fleksibelt nok til å blandes, eller om det kan brukes på mange stiler.

Produktet skal oppfylle sikkerhetsstandardene

Før du velger et tatoveringsblekkmerke, må du sørge for at helsedepartementene har gitt sin godkjenning. Sjekk om merket allerede har skaffet seg en lisens fra E.U. regulering.

Vanligvis anbefales blekkmerker i USA formulert siden de bruker materialer av utmerket kvalitet under produksjonen, og også fordi E.U. retningslinjer er allerede implementert. Tatoveringsblekkmerker som er sertifisert av myndighetene, vil sikkert tilby trygge og effektive produkter.

Vurder vurderingene til ekspertene

Få mer informasjon ved å lese anmeldelser fra eksperter om de sterke og svake punktene til et bestemt tatoveringsblekkmerke. Den beste måten å bestemme den beste blekk -tatoveringen (for både profesjonelle og nybegynnere) er ved å utføre grundig forskning. Du må sjekke alle eksisterende anmeldelser om det bestemte tatoveringsblekkmerket.

Topp 10 beste tatoveringsblekkmerker

Vi vil hjelpe deg med å velge de beste tatoveringsblekkmerkene. Det er mange tatoveringsblekkmerker på markedet i dag; Imidlertid er det bare noen få som klarte å produsere topprodukter.

For å gi deg en ide om hvilket merke du skal velge, her er en liste over de 10 beste tatoveringsblekkmerkene:

1. Intenze Tattoo Ink

Intenze Tattoo Ink

Intenze er et tatoveringsblekkmerke som ble grunnlagt av Mario Barth i 1978. For tiden har de introdusert over 250 nyanser av tatoveringsblekk. Intensjonen med merket er ikke bare å tilby blekk av beste kvalitet, men samtidig nå ut til kunstnere og oppmuntre til deres ferdigheter.

Sikkerhet og utmerket kvalitet er topp prioritet for Intenze Tattoo Ink -merket. De desinfiserer, blander og legger tatoveringsblekket i en beholder i et sterilt område. De bruker også tredjeparts biokjemikere som fokuserer på å sterilisere og teste kvaliteten på hvert blekk på flaske før de distribueres.

Dette merket introduserte et 100 prosent vegansk blekk som ikke bruker noe animalsk produkt, og de testet heller ikke blekket sitt på noen slags dyr.

Videre følger dette tatoveringsblekkmerket Amerikansk sikkerhetsstandard og er godkjent av EU-kvalitet. De sørget for at sikkerheten og kvaliteten på blekket oppfyller de globale retningslinjene for helse, og at de også konsekvent forbedrer produktet.

Hvis dette er din første gang å tatovere og du er ganske nølende med resultatene av tatoveringsblekk, så er dette merket det beste for deg.

Fordeler:

 • Har fristende og skinnende farger
 • Fin fargekonsentrasjon
 • Regelmessig oppgradering for å oppnå den beste kvaliteten
 • Inkluderer en tilbakebetalingspolicy
 • Bruker ikke animalske produkter
 • Overholder den amerikanske sikkerhetsstandarden
 • EU-kvalitet akkreditert

Ulemper:

 • Prisen er relativt høy

2. Verdensberømte

Verdensberømte

Verdensberømte tatoveringsblekk har en tilstrekkelig bakgrunn i tatoveringsverdenen og er generelt anerkjent for kvaliteten de gir.

Dette merket er et av de eldste tatoveringsblekkfirmaene, som har startet sin virksomhet for mer enn 50 år siden, ledet av Lou Rubino, Jr..

Merket oppnådde berømmelse i tatoveringsverdenen ved konsekvent å produsere blekk av overlegen kvalitet i samsvar med de mest oppdaterte retningslinjene for sikkerhet og helse.

Dette blekket er presentert i utmerket kvalitet. Det beste med det er at det holder lenge selv etter mange år med tatovering. Dette amerikanskproduserte merket skaper dristige, levende farger som oppfyller strenge europeiske forskrifter.

Denne toppen av linjen kan gjøre tatoveringen din skinnende og i sin beste stand. Flasken er festet med en lufttett forsegling slik at luft ikke kan komme inn. Videre er dette tatoveringsblekket veganvennlig, noe som garanterer at det ikke brukes skadelige ingredienser til dette blekket.

Videre anbefales dette tatoveringsblekkmerket for de engasjerte svart og grå tatoveringseksperter som søker etter unike distinksjoner i begynnelseskantene for sitt grå blekk. Den er hovedsakelig tilpasset gråtoner i gråtoner, selv om den kan tynnes for lysere nyanser.

Fordeler:

 • Flasken er festet med en lufttett forsegling
 • Rimelig
 • Langvarig
 • Veganvennlig

Ulemper:

 • Liten flaske størrelse

3. Bloodline (aka Skin Candy)

Bloodline (aka Skin Candy)

En samling av de beste tatoveringsblekkmerkene er ufullstendig uten et utrolig sett. Bloodline (Skin Candy) er et annet merke å vurdere. Bloodline startet produksjonen i 1995.

Bloodlines bestselgende 7-fargesett er et eksepsjonelt valg. Det tilbys til og med en gratis hette på 20 blekk. De utviklet vegansk vannbasert blekk i delstaten California, hvor retningslinjer for produksjon av overlegen kvalitet er kjent for å være de strengeste i verden.

I stedet for å spre pigmentene med skadelige bærere, innebærer bruk av vann at tatoveringer vil gro raskere, og blekket er også av overlegen kvalitet. Bloodline bruker destillert vann for å levere pigmentet.

Dette tatoveringsblekkmerket tilbyr et stort utvalg av farger som har en levetid på mer enn to år. Bloodline veier bare en unse og viser en veldig tett tekstur, og er dermed egnet for forskjellige bruksområder.

Fordeler:

 • Behagelig lukt
 • Lett å bruke
 • Flerbruks
 • Tilgjengelig i 7-blekk sett
 • USA-laget

Ulemper:

 • Litt dyrt

4. StarBrite -farger

StarBrite -farger

StarBrite Colours tatoveringsblekk har vært et av de beste valgene siden 1990, og det klarte å introdusere 160 nyanser av farger. Det tilbyr blendende, sterke fargetoner som er elsket av mange tatoveringsartister. Dette tatoveringsblekket er forhåndsspredte, ekte, uklippte pigmenter med en tynn konsistens som virker for å få blekket til å flyte jevnt.

Selskapet etterlot en innvirkning på tatoveringsverdenen og forandret det for alltid ved å tilby tatoveringsartister blekk i utrolige nyanser som helbredet fantastisk.

Hvis målet ditt er å få et blekkprodukt med en levende, konsekvent strømningshastighet og trygt å bruke tatoveringsblekk, vil du aldri bli skuffet over dette merket. Dette merket er rimeligere sammenlignet med andre tatoveringsblekkmerker, og de inneholder langvarige og intense farger.

Dette tatoveringsblekket er også organisk og veganvennlig. Glyserinet som brukes i dette produktet er plantebasert. Dette er et imponerende nybegynnersett som inneholder alle hovedfarger.

Du kan kjøpe flasken på 7,5 gram i Canary Yellow, Brite White, Crimson Red, Country Blue, Tribal Black, Lime Green og Jet Black Outliner. Dette tatoveringsfargesettet lar deg begynne å fargelegge og foring umiddelbart.

Dette tatoveringsblekket har blitt sterilisert, undersøkt og tappet på flaske i henhold til FDAs standarder. Produksjonen av dette produktet ble gjort i Connecticut, USA ved bruk av den nyeste teknologien og i samsvar med de siste blekkstandardene.

Dette merket er stort sett valgt av artister som trenger jevnhet og jevn flyt. Videre helbreder dette merket huden og trenger lett inn i fargen gjennom huden. Det er sikkert langvarig!

Fordeler:

 • Langvarig
 • Hver flaske har 100 prosent ekthet
 • Konsekvent og glatt
 • Sertifisert kvalitet

Ulemper:

 • Flaskestørrelsen er relativt mindre

5. Kuro Sumi

Kuro Sumi

Kuro Sumi er et japansk merke. Navnet ble tatt etter den berømte japanske edelkrigeren Kumo Sumi Tangnumi som var kjent for å ha betegnelser på kroppen og umiddelbart se ekstraordinær fra andre.

Kuro Sumi tatoveringsblekkmerke er det mest brukte blekket i overlegen kvalitet med en mystisk formulering fra japanske artister samtidige.

Dette merket er 100 prosent vegansk og organisk; den tilbyr det sikreste blekket som vanligvis er valgt av veganer og mennesker med sensitiv hud (de som sannsynligvis vil få hudirritasjoner når de utsettes for kjemikalier).

Dette blekket ble formulert med de beste ingrediensene. Det er enestående og er faktisk et av de beste valgene av tatoveringsartister over hele verden på grunn av sin utmerkede konsistens, fargelysstyrke og fargeskjema. Ifølge noen artister etterlater dette merket en glatt overflate. Deretter helbreder tatoveringen raskt uten tap av farge.

Spesielt kjent for de svarte og grå fargene, vil alt av skygge- og foringsarbeider være eksepsjonelt hvis du bestemmer deg for å bruke dette tatoveringsblekkmerket. Ikke begrens arbeidet ditt til disposisjon. Husk at dette merket kommer i mange farger, så du kan bokstavelig talt bruke det for enhver klient.

Det ble først utviklet i Japan ved bruk av sikre ingredienser og en effektiv formulering Hvis du vil gjenopplive eller modifisere en gammel tatovering, ville dette merket være best, med tanke på de store pigmentene som raskt erstatter det gamle blekket.

Fordeler:

 • Trygg å bruke
 • Består av organisk tatoveringsfarge
 • Veganvennlig
 • Fargerikt og livlig tatoveringsblekk

Ulemper:

 • Blekkhetten er litt stram
 • Kan søl hvis den ikke lukkes forsvarlig

6. Millennium Moms (aka Mom’s Tattoo Ink) av Millenium Colors

Millennium Moms (aka Mom’s Tattoo Ink) av Millenium Colors

Millennium Moms er et av de mest fremtredende og mest varige tatoveringssettene på markedet. Mammas Tattoo Ink har en ekstraordinær glasur og konsistens. Fargen er veldig livlig, noe som kan bidra til å forbedre tatoveringskvaliteten din.

Derfor, hvis du er en entusiastisk tatoveringsartist, kan dette tatoveringsblekkmerket passe deg best. Det pulserende fargeskjemaet og avviket blir beundret og anerkjent av kjente artister fra hele verden. Dette merket forplikter seg til å gi pigmentet av beste kvalitet som smøres jevnt og lett inn i huden.

Når det gjelder pigmenteringsliv, konsistens i farge og flyt, ville Millennium Moms være det beste valget. Starbrite har 84 typer fargenyanser, og det inkluderer mors kjernefarge. Blekkfargen påføres fantastisk og effektivt i huden og lar kunstneren lage en spennende, levende tatovering.

Konsistensen til dette merket er meget prisverdig. Merket har faktisk nådd en milepæl, det startet fra noen få nyanser helt tilbake på 1990 -tallet til mer enn 84 nyanser, per i dag. Mors blekk er grundig inspisert, revisjonert og til og med trippel inspisert for pigmentliv, konsistens og strømningshastighet.

Selv om fargeblekk kan kjøpes separat, er dette merkets metode å pakke det i flasker på et halvt gram. Dette merket har et utrolig rykte for fargeblekk av overlegen kvalitet som henger godt og flyter lett. Videre har merket en Nuclear -samling av blacklight og UV -sensitivt blekk.

Fordeler:

abc

 • Lys og glatt tatoveringsblekk
 • Overlegen kvalitet
 • Utpreget fargevalg
 • Veldig økonomisk

Ulemper:

 • Den kommer i en stor eske som er vanskelig å bære
 • Noen brukere uttrykte at det er vannaktig

7. Strålende farger

Strålende farger

Radiant Colors tatoveringsblekk lever virkelig opp til navnet sitt. Dette merket er et populært tatoveringsblekkmerke som er kjent for ytelse og kvalitet. De bruker en uklippet homogenisert type pigment for blekket. Blekket gjennomgår også sterilisering.

Dette tatoveringsblekket utgjør en rekke strålende farger som glitrer selv etter mange års bruk. Fargene ble formulert av Radiant og kunstnere som har uttrykt sine krav til mer lovende blekkvalg.

Blekket er tilgjengelig i 7 hovedfarger, nemlig: kanarigul, stammesvart, limegrønn, superhvit, skarlagensrød, blå og oransje. Dette er for å la entusiaster velge ut fra deres behov.

Radiant tattoo blekk ble designet med den nyeste teknologien for blekkpigmentering. Derfor er de forhåndsspredt i stedet for pigmentbaserte. Videre er disse steriliserte blekk formulert med ekte, uklippet og homogenisert pigment sammen med en homogen væskeblanding for å oppnå en fin konsistens som lett renner inn i huden.

I tillegg til sin samling av blendende tatoveringsfarger, gir dette merket Harajuku Sumi svart omriss samt skyggefarger.

Tatoveringsblekkpakken består av et kulelager, som vil lette blandingspigmentene. Men det som gjør dette merket enda mer fristende er rimelige kostnader. Derfor, hvis du er ny innen tatovering, ville dette merket være bra til å begynne med.

Dessuten ble dette tatoveringsblekket utviklet av 100 prosent organiske ingredienser; Dermed kan den brukes på alle hudtyper uten å støte på noe problem.

Fordeler:

 • Tilgjengelig i alle hovedfarger
 • Langvarig
 • Formulert av organiske ingredienser
 • Rimelig pris

Ulemper:

 • Noen brukere støter på problemer med emballasjen

8. Dynamisk tatoveringsblekk

Dynamisk tatoveringsblekk

Dynamic Tattoo Ink skryter av en høy vekst i tatoveringsindustrien for sin kvalitet (og variasjoner av svart blekk og andre fargeprodukter). Dette merket har eksistert siden 1990.

Som et av de første selskapene som noensinne har engasjert seg i tatoveringsblekk, kan kunstnere forvente at dette merket får imponerende fargestoffer som er både sikre og langvarige.

Intensiteten til noen av fargene er veldig sterk som Dynamic foreslår å bruke hvitt for å redusere dem eller sette gul til kombinasjonen når du spiller ned brune.

Påført i enhver stil og populær for sin fargebestandighet og langvarighet, trenger det enkelt og jevnt inn i huden og beholder fargen selv etter helbredelse. Det er det beste valget av svarte og grå kunstnere. Det kommer veldig mørkt og kan også oppnås med tre ganger mengden pigmenter.

8oz tatovering svart blekk er en bestselger som gir best valuta for pengene. Det er velkjent blant artister som lager sin versjon av grå vasketatoveringsblekk med en svart base og også de som viser stor takknemlighet for utmerket fôr og skyggekonsentrasjon svart blekk.

Videre har brukerne vist sin tilfredshet med ytelsen til dette blekket. Det er kjent for å være allergivennlig, og kunstnere setter pris på ideen om at det legger seg ganske mørkt og fortsatt er mørkt ved helbredelse (uten å forårsake allergiske reaksjoner).

Noen kunstnere uttrykte også at dette tatoveringsblekkmerket ikke er for tykt eller for tynt, og derfor er det et utmerket valg som foringsblekk.

Fordeler:

 • Forblir svart når den er helbredet
 • Langvarig
 • Ny emballasje
 • Hypoallergen

Ulemper:

 • Beholdere er bygget med PET -plast

9. Panthera

Panthera

Det ville være rimelig å si at Panthera er en av de sikreste tatoveringsblekkene. Dette merket ble utviklet av et italiensk selskap ved navn Futura.

De fikk sin erfaring og kunnskap og brukte den til å utvikle mer lovende produkter mens de vurderte sikkerhet og helse. Blekket er en unik sort blekkserie som er beskrevet av Panthera -stedet som blekket som “gir liv til tatoveringene dine.”

Panthera hadde bare introdusert svart og hvitt blekk. Dette merket er en annen favoritt blant tatoveringsartister som foretrekker en myk og effektivt brukbar svart.

Fargene deres er veganske, sterilisert med gammastråler og har overholdt standardene i den tyske tatoveringsforordningen. Dette merket har vært etterspurt i Europa og Italia og blir nå introdusert i USA.

Panther tatoveringsblekk er en begrenset serie med grunnleggende-svarte tatoveringsblekk som er både gammastrålesteriliserte og veganervennlige. Blekket flyter jevnt gjennom huden. De svarte tonene som vises i serien – som består av Panthera Black Ink, Light Sumy, XXX Tribal Black og Dark Sumy – er kjent for å beholde sin lyse svarte farge selv etter flere år.

Blekklinjen inneholder også en Polar White -farge som kan brukes for utheving og skyggelegging, slik at de svarte linjene kan utmerke seg mer i mangfold.

Panthera Tattoo blekkmerke er spesielt egnet for nyanser, linjer og stammer. Polarhvit er kjent for sin overlegne lysmotstand, glans og glatte glans.

Hvert pigment de brukte blir evaluert for å avgjøre om det passerer internasjonale og europeiske standarder når det gjelder renhet og kvalitet. De innlemmet heller ikke kreftfremkallende forbindelser i formuleringen.

Fordeler:

 • Veganske farger
 • Blekk er desinfisert med gammastråler
 • Glatt og effektivt

Ulemper:

 • Bare tilgjengelig i svart og hvitt blekk

10. Allegori

Allegori

Med sin betydelige års erfaring innen tatovering og omfattende merkeflasker, skulle Allegory tatoveringsblekk gi kunstnere rikelig og anstendig pigment for overlegne tatoveringer.

Varemerket deres, tatoveringsblekket Blak, tilbyr alt til en kunstner når det gjelder svart pigment.

Allegory blekk er en slags flytende oppløst svart pigment som kan brukes til mange tatoveringsprosedyrer. Dette tatoveringsblekket er formulert for å være kremjevnt og rikt, og er presentert i en flaske som er flaske til prøve igjen.

Hver flaske er designet med en bøybar dispensertopp som er fremhevet med en forsegling. Dette blekket skaper glatte og blanke design på huden uten å forårsake allergi på grunn av de veganvennlige ingrediensene.

I tillegg har den veganske formuleringen en blank og glatt tekstur. Du bør opprettholde sin beste tilstand ved å vugge flasken; den har en marmor-agitator av glass-type inni. Hver flaske består av gjennomsiktig PET-plast, sammen med en tamper-resistent snurretopp.

Fordeler:

 • Kraftige pigmenteringer
 • Gjelder for mange tatoveringsprosedyrer
 • Formulert for å være kremaktig og glatt

Ulemper:

 • En kort periode med utløp

sette tatoveringsblekkBildekilde: CotteonBro in Pexels

Hva er UV Tattoo Ink Brands?

UV -tatoveringer er sikkert en av de mest interessante tatoveringstypene. Selv om de kan virke som en gjennomsnittlig tatovering i dagslys, lyser de når de plasseres under svart lys.

Du kan til og med finne noen fotokromatiske tatoveringer for å være bokstavelig talt usynlige i det øyeblikket arrene er helbredet, men likevel klarer å lyse under UV -belysning.

Så, hva er disse UV -tatoveringsblekkmerkene? Det svarte lyse blekket på UV -tatoveringer bør ikke inneholde fosfor. Husk at fosfor fortsatt kan stråle selv etter at lyset er slått av, men UV -blekk vil ikke.

Fosfor er kjent for å være giftig og kan forårsake brenning av huden. I store mengder kan dette elementet også bli kreftfremkallende.

UV -tatoveringsblekkmerker er ideelle siden de har pigmenter som fluorescerer når de utsettes for UV -lys. Du har kanskje lagt merke til lignende pigmenter før i vaskemiddel eller kosmetikk.

Når du får et UV -tatoveringsblekk, må du på forhånd informeres om at det vil koste litt høyere sammenlignet med konvensjonelle tatoveringer på grunn av den kjedelige søknadsprosessen. En annen faktor for de høye kostnadene er typen blekk som brukes.

Du må se etter en kunstner som har nok erfaring med UV -tatovering siden UV -tatoveringsblekk er mer komplisert å påføre (siden de påføres mer svakt sammenlignet med konvensjonelle blekk). Å få en uerfaren artist for UV -tatoveringsblekk kan sannsynligvis føre til flere problemer, for eksempel infeksjoner, på grunn av kompleksiteten i prosedyren.

I dag har de fleste UV-tatoveringsblekkmerker et falmet, men merkbart pigment som vises i tatoveringer som ikke observerer belysningen. Siden merker av UV -tatoveringsblekk fluorescerer sterkt, blir blekket vanligvis foreslått for bruk i høydepunkter.

Det har en sjarmerende betydning i kontrast til de mørkere blekkene. Videre er disse tatoveringsblekkene også gunstige for små tatoveringer som forblir praktisk talt usynlige når de utsettes for normale omgivelser.

Imidlertid er ulempen at dette tatoveringsblekket dempes raskere sammenlignet med andre typer tatoveringsblekk. Det påføres også tynnere enn vanlig tatoveringsblekk og er mer komplisert å bruke.

Husk at hvis du legger til et vanlig tatoveringsblekk over et UV -tatoveringsblekk, vil det ødelegge effekten. Du må fullføre de vanlige blekkdelene først før du setter UV -høydepunktene for å sikre at kunsten klikker.

Hva du bør unngå når du kjøper tatoveringsblekkmerker?

Etter å ha identifisert noen av de beste tatoveringsblekkmerkene, ville det være synd å identifisere merker som ikke er verdt å kjøpe. Generelt er imidlertid tatoveringsblekk som er utviklet i EU eller USA sannsynligvis i samsvar med sikkerhetsstandardene.

De bruker ikke tungmetaller så vel som andre forurensninger iht FDAs retningslinjer. Videre opprettholder troverdige merker fersk beholdning og merker utløpsdatoen på hver flaske.

I 2018 bestemte FDA flere merker som har brutt sikkerhetsretningslinjene. Noen av disse tatoveringsblekkmerkene ble oppdaget å være infisert med bakterier.

Disse blekkene har mikroorganismer som kan utløse hudinfeksjoner og andre typer helseproblemer. Noen manifestasjoner inkluderer allergiske reaksjoner, utslett og permanente arr.

Ikke alle land har stramme retningslinjer når det gjelder ingrediensene for tatoveringsblekk, så vel som produksjonen. Dette er grunnen til at mange artister ikke nedlatende billig tatoveringsblekk som er formulert i Asia.

Hvis du er usikker på sikkerheten til merkevaren for tatoveringsblekk, ikke nøl med å kontakte selskapet direkte.

Videre kan billige og dårlige tatoveringsblekkmerker føre til flere helseproblemer, så du må unngå dem også! Disse merkene kan muligens forgifte deg og gjøre deg syk.

Det kan utløse infeksjon, sepsis, eller kan til og med forårsake en alvorlig allergisk reaksjon på grunn av dets kjemiske eller kunstige ingredienser. Mange av disse skadelige blekkene har kjemikalier som er kjent for å forårsake kreft og som må unngås uansett.

Hvor mye koster de beste tatoveringsblekkmerkene?

Kostnaden for tatoveringsblekk er en ting du mest sannsynlig vil vurdere. Normalt varierer kostnaden for de beste tatoveringsblekkmerkene fra $ 0,5 til $ 1 per 1-unse flaske. Kostnaden kan variere for førsteklasses produkter som det svarte blekket, selv om det vil forbli nær det gitte området.

Hvis du er ny innen tatovering, kan du begynne med en ensfarget flaske eller velge et sett med 3 farger eller 6 farger av forskjellige merker. For de profesjonelle foreslås det å bruke ett overlegen merke og få sett i full farge, siden det vil koste dem litt mindre for hver flaske.

Tips for å finne den beste tatoveringsbutikken når du kjøper tatoveringsblekkmerker

Tatoveringsblekk er tilgjengelig online. For de som ønsker å oppleve en praktisk shopping med tatoveringsblekk, kan det være passende å sjekke nettbutikker. Du bør imidlertid ikke rabattere det faktum at det også er en risiko når du kjøper tatoveringsblekk på nettet. Derfor vil det være nyttig hvis du følger tipsene nedenfor:

1. Kjøp fra en anerkjent nettbutikk

Du kan ikke bare tilfeldig velge en nettbutikk når du kjøper et tatoveringsblekkmerke. Du bør bare handle med en troverdig selger. Velg en tatoveringsblekk nettbutikk som tilbyr trygge og overlegne tatoveringsblekk. Det anbefales at du kjøper direkte fra nettbutikkene du kjenner og stoler på.

2. Gå bare til kjente nettsteder

Begynn med å bla gjennom et pålitelig nettsted. Hvis du er kjent med nettstedet, er det mindre sjanse for at du blir lurt. Ikke la deg lure av villedende nettsteder. Mange av dem kan tilby fristende salg, og det er slik de vanligvis lurer sine ofre.

3. Sjekk returretningslinjene

Når du finner den beste tatoveringsnettbutikken, må du alltid sjekke returpolitikken. Noen nettsteder tillater ikke retur. Noen vil kreve et gebyr. Andre tillater gratis retur.

Hvis du er en impulsiv kjøper, må du gå for nettsteder med sjenerøse returpolicyer. Du vil ikke kaste bort pengene dine ved å handle med butikker som ikke tillater retur av varer.

Å kjøpe tatoveringsblekkmerker på nettet er faktisk mye mer praktisk. Du trenger bare å klikke på flere knapper, så kommer den til deg.

Imidlertid er det en gyldig grunn til at postkontorer tuter når de sender væske via post – de går i stykker, de sprekker. Dermed skaper de et betydelig rot, og pakken vil sannsynligvis bli en katastrofe. Mange kunder klager på dette.

Det er ingen tvil om at det er en ekte bekymring; Dette er imidlertid noe du fortsatt kan ta opp.

Først kan du alltid snakke med selgeren før du bestemmer deg for å kjøpe tatoveringsblekket. Har en avtale om at de må sende varen på en sikker måte for å sikre at den ikke sprekker under transport.

Hvis dette fortsatt skjer, må du kontakte selgeren for å be om pengene tilbake og kjøpe igjen. Selv om tatoveringsblekk ikke kan refunderes, er et forsendelses- eller emballasjeproblem fortsatt ofte løst av selgeren.

Siste tanker

Det er mange tilbehør og tatoveringsutstyr som brukes under tatoveringsprosessen. Imidlertid er det tatoveringsblekket som blir synlig i huden din, og det kan bli der for alltid.

Derfor bør du sørge for at du velger et tatoveringsblekkmerke med overlegen kvalitet. Dårlig utviklet tatoveringsblekk kan skade huden og forårsake mer skade enn godt.

Hvis du er en profesjonell tatovør, uansett om du bare er ny i jobben, tar tak i faget eller er veteran, er det ingen tvil om at du alltid kan dra nytte av å skaffe deg de beste tatoveringsblekkmerkene.

Ingenting bør begrense deg fra å bruke fordelen fra gode tatoveringsmerker. Så hvis du finner et annet produkt som du tror har potensialet til å gi deg de beste og sikre resultatene, bør du ikke nøle med å prøve det.

Akkurat som de beste tatoveringsblekkmerkene som er omtalt i denne artikkelen, ville det være typisk for enhver artist å kontinuerlig forbedre seg. Du kommer langt i søket etter det beste.

Se etter den nyeste teknologien og bruk det som er fordelaktig for kundene dine. Du bør forstå at listen ovenfor ikke er endelig; det er sikkert at du vil finne mange flere tatoveringsblekkmerker på markedet som tilbyr kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet.

Next Post
15 morsomme Donald Trump -bilder