15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

12 kule harptatoveringsdesigner

To fortryllende harper

Selv om mange tenker på dem som ikke-kulturelle musikkinstrumenter, er harper faktisk irske symboler, ofte forbundet med Emerald Isle og brukt i mange irske historier. Harper kan også finnes på det berømte irske ølmerket Guinness, så vel som på det meste av landets valuta, noe som viser at de ikke bare er vanlige i området, men også veldig meningsfulle for det irske folket. Siden det er mange forskjellige harpevariasjoner, varierer betydningen avhengig av stil, men (som du vil se nedenfor) ser de alle flotte ut i tatoveringsform. Faktisk ser harptatoveringer så fine ut at de til og med bæres av ikke-irske mennesker, og gis i ikke-irske land.

Harpens opprinnelse kom for lenge siden (tilbake på 1500 -tallet) og ble funnet i “The Image Of Ireland”, en bok som inneholdt instrumentet som ble spilt av en irsk minstreel. Århundrer senere (i 1855 for å være presis) ble instrumentet funnet igjen, denne gangen i Edward Buntings “The Ancient Music Of Ireland”, en bok som er kjent av de fleste irske musikere, og elsket av kulturens store flertall. På grunn av den vakre lyden og vanlige gjenopptredener gjennom irske historier, tjente dette instrumentet langt inn i landets valuta, og ble også brukt av mange av landets religiøse ledere.

Nå, i år 2017, harpen har mange forskjellige varianter og er designet i detalj av mange forskjellige tatoveringsartister, slik at den kan leve videre gjennom huden til mange forskjellige mennesker. I et forsøk på å vise frem instrumentets skjønnhet, samtidig som vi gir leserne en ide om hvor vanlig designet er, har vi laget listen nedenfor. Denne listen består av 12 kule, unike harpedesigner og vil garantert imponere, og vil sikkert få deg til å tenke annerledes på harper for nå. Så uten videre, her er 12 kule harptatoveringsdesigner!

1. En sentrert harpe, med blader langs sidene

Selv om de fleste harpedesigner har farge, er denne utelukkende utført i grått blekk, og ser bra ut som den er.

En sentrert harpe, med blader langs sidene

2. En enhjørningstatovering

På grunn av deres generelle enkelhet og bevist av det unike bildet nedenfor, er disse gamle irske instrumentene fullt tilpassbare og ganske enkle å innlemme i andre tatoveringer.

En enhjørningstatovering

3. En veldig fargerik harpe med noen fine røde roser

Utført i en tradisjonell tatoveringsstil, er dette designet ikke bare fargerikt og levende, men også veldig detaljert.

En veldig fargerik harpe med noen fine røde roser

4. En standard irsk harpe

Utstyrt med en tradisjonell irsk kløver og litt limegrønn farge, viser dette designet hvor vakre standard irske harptatoveringer kan være!

En standard irsk harpe

5. En alt -seende tatovering med harpe med vinger

En annen veldig unik idé, som sannsynligvis har en dristig mening bak seg.

En altseende øye harpetatovering med vinger

6. En svart harpetatovering med en sommerfugl

abc

Selv om de vanligvis ikke er assosiert med harptatoveringer, legger sommerfuglen sikkert mye til dette designet. Den sorte fargen på harpens kropp ser også flott ut, selv om den også er ganske uvanlig.

En svart harpetatovering med en sommerfugl

7. En fargeløs harpetarmtatovering

Som du kan se nedenfor, på grunn av harpens lange slanke form, passer den veldig godt på underarmen.

En fargeløs harpetarmtatovering

8. To fortryllende harper

Et perfekt eksempel på hvor allsidig harpedesign kan være. Mens venstre harpe har grønne blader, en blå bakgrunn og en lys kropp, harpen til høyre har dristige blomster med rød skygge og en bronseformet kropp.

To fortryllende harper

9. En engel som spiller en harpe

Gitt instrumentets historie, har bildet nedenfor sannsynligvis mye mening bak. Og akkurat som noen av de foregående designene, ble det også gjort i bare svart -hvitt.

En engel som spiller en harpe

10. Guinness Harp -logoen

Du trenger absolutt ikke være en irsk musiker for å nyte og forstå denne berømte alkoholholdige logoen.

Guinness Harp -logoen

11. En svart og grønn harpetakke

Selv om det er et ganske smertefullt sted å tatoveres, ser tatoveringer av harpehals sikkert flott ut, og kan lett ta opp hele området under skjegget.

En svart og grønn harpetattovering

12. En svart harpe med en kløver og et irsk sitat

Ingen anelse om hva sitatet betyr, men det ser absolutt fint ut sammen med dette veldig irske designet!

En svart harpe med en kløver og et irsk sitat

Konklusjon

Forutsatt at du lette etter noen nye ideer for tatoveringsdesign når du blar gjennom dette innlegget, burde bildene ovenfor absolutt vært nyttig. Som du nå vet, kommer dette strengede irske instrumentet i mange forskjellige former, og er et flott tatoveringsvalg for omtrent alle. I tillegg til at det er mange forskjellige former og fargevalg, kan harpen tatoveres omtrent hvor som helst på kroppen, passer godt sammen med de fleste andre stykker og er ekstremt lett å tilpasse. Så uansett om du kommer fra Irland, er en musiker i stand til å spille harpe, eller bare er på utkikk etter et pent design, kan du også skaffe deg noen av disse fine tats og tilpasse dem godt til din personlighet.

Previous Post
26 tatuagens tribais impressionantes do sol
Next Post
25 Awesome Celebrity Tattoos Female