15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

58 beste gratis Photoshop -børster for å maksimere ditt slag

58 beste gratis Photoshop -børster for å maksimere ditt slag

Ethvert kunstverk eller prosjekt er en Gestalt. Det vil si at helheten er større enn summen av delene. Husk at når du er digital maler eller mester i Photoshop, må du alltid fokusere på det store bildet. Likevel er disse funksjonene her fantastiske for å inkludere sekken din med triks. Noen er prangende, men noen gir en tykkere nyanse til alle typer prosjekter også.

Ved å bruke disse gratis Photoshop -børstene, er dette grunnleggende for å krydre kunsten din, men ikke nødvendigvis den eneste rubrikken som går inn i et prosjekt.

1. Røykbørster

Røykbørster gratis Photoshop -børster

En av måtene å fange tekstur og realisme er ved bruk av røyk. Disse er åpenbart noen ganger kjedelige hvis du skulle gjengi dem manuelt. Så for å automatisere denne prosessen er røykbørstene som er opprettet av Pelleron i stand til å skape disse effektene og til og med i stand til å blande seg med andre motiver på en surrealistisk og malerisk måte. De kommer med en rekke pikselgradienter og kan i stor grad skreddersys etter din smak.

2. Eye Iris børster

Eye Iris børster gratis Photoshop pensler

Saken med å tegne portretter på digital og analog kunst er at det er noen veldig fine områder og linjer som krever at du artikulerer dem. Av de som kan være ganske vanskelige selv på en penn, er øyevipper. Disse Iris-børstene fra Feavre kan gi deg de praktiske berøringene du trenger, og de er ikke bare noe som fungerer på en snarveiinnstilling i Adobe. Men husk alltid å ikke overdrive vippene dine. Hvis motivet du tegner er langt unna, kan du ganske enkelt foreslå tilstedeværelse av vipper, men når det gjelder å gå dypere inn i realisme, er disse fine tilleggene til ditt digitale repertoar gode.

3. Glassbørstesett for glass

Glass gjennom hudbørste Sett gratis Photoshop -børster

Dette settet er interessant for de som ønsker å legge til og etterligne utseendet til grafittgjengivelse i Photoshop. Det er flott for gråtoner undermalinger, men du kan også bruke det til fargede applikasjoner som inkludering av fjelltopper og naturskjønne områder dekket av snø.

4. Hårbørster

Hårbørster gratis Photoshop -børster

I disse appene må du ha høyere enn PS7 for å betjene dem. Hår er et viktig aspekt fordi de gir karakter til motivet ditt. Det samme gjelder menn og kvinner i maleriene dine. På den digitale plattformen kan du imidlertid bruke disse børstene til å forsterke elegansen.

5. Øyevippebørster

Øyenvipper gratis Photoshop -børster

Denne kommer med en allsidighet i å kunne snu dem horisontalt. Disse er åpenbart bare nyttige når du fremhever personens øye. Igjen trenger du ikke å tolke øynene bokstavelig talt, men hver komponent som går inn i vippene blir forbedret gjennom dette verktøyet. I hovedsak er det fire par topp og bunn vipper.

6.Night Gimp -børster

Night Gimp Brushes gratis Photoshop -børster

Denne er mer en tilpasning som artisten har uttalt. Imidlertid er disse likevel gode for nattscener.

7. KFCs store børster

KFCs store børster gratis Photoshop -børster

Disse er fantastiske for å male bakgrunner, og disse blir skreddersydde for hvilken intensjon du har i landskapsmalerier. Den kommer i en myk runde, hard runde og har til og med nyanser av grener og andre deler av skogsmiljøer. Du kan også gjøre disse i lag.

8. Stone Texture pensler

Stone Texture Brushes gratis Photoshop -børster

Navnet sier det stort sett. Disse letter steinstrukturer. Men uansett hvordan automatisering er sannsynlig her, er det best å ha en forståelse av toneverdi og graderinger av toner på tvers av overflater eller emner før du bruker dem..

9. Kartbørster

Kartbørster gratis Photoshop -børster

Disse er flotte for prosjekter som involverer verdenskart fordi de kommer med forskjellige slags rotasjoner. Men ideelt sett burde du ha en oppløsning på 4000 x 4000 for å få de beste resultatene. Ideen om å etablere geografi er å ha en unik del av hvert sett.

10. Feathered Angel Wings børster

Feathered Angel Wings Brushes gratis Photoshop -børster

Navnet sier stort sett alt du kan male med disse fjærede konditoriene. Eieren sier at du ikke skal distribuere dem eller kreve dem som din egen. Unødvendig å si at disse er effektive for det emnet i repertoaret ditt som trenger en englepreg.

11. Håndlaget Halos børste sett

Håndlaget Halos børste Sett gratis Photoshop -børster

Denne fungerer bra med Gimp og Corel, men disse er i stor skala. Disse er generelt bedre enn det forrige settet som ble opprettet av liljeterv.

12. Ripples børster

Ripples Brushes gratis Photoshop -børster

Du kan lage lysstråler, virvler og virvler. Dette har også blitt brukt til PS CS2.

1. 3. Pelsbørste sett

Pelsbørste Sett gratis Photoshop -børster

Disse er fantastiske for å legge til mer nyanse for å male pels. Du må laste børstene etter at du har klikket på forhåndsinnstillingene for børste og få filen hans.

14. Veil Set børster

Veil Set Brushes gratis Photoshop -børster

Da disse ble laget med CS, er de vanligvis ikke funksjonelle med PS 7 eller lavere. Men disse er fantastiske når det gjelder å lage det den sier – Slør som har et dekorativt og jevnt preg av ekteskapet.

15. Blood Brush Set

Blood Brush Set gratis Photoshop -børster

Sier hva det sier. Men disse er fantastiske da de kommer i 9 høyoppløselige børster. Bruk dem for blodig romanser eller for et hvilket som helst prosjekt som forteller en sanguine tekstur.

16. Mercurycode børster

Mercurycode -børster gratis Photoshop -børster

Dette er fine virvler som fungerer elegant for prosjekter som gratulasjonskort og lignende. Disse er åpenbart fantastiske for alle som kommer med nyanser som gleder disse engasjementene.

17. Abstrakte blomster

Abstrakte blomster gratis Photoshop -børster

Denne inneholder 6 børster, og når du pakker dem ut, går de sammen med en PS -fil. Som vanlig, ikke omfordel dem eller gjør krav på dem som dine egne.

18. Skin Textures børster

Skin Textures Brushes gratis Photoshop -børster

Disse er strålende for hudmalere, men de brukes ideelt sett også til hudretusjering på fotografier. Hud er veldig viktig, men vær oppmerksom på det, fokuser alltid på din tonalverdi hvis du lager et kunstverk.

19. Glitter N ’Smoke Brushes

Glitter N 'Smoke Brushes gratis Photoshop -børster

I utgangspunktet er disse en blanding av røyk og glitter. De fungerer fantastisk for romscener, men er like flotte for de som ønsker en teksturell nyanse for enhver type prosjekt eller gjengivelse. 27 børster kompatible med Photoshop 7, CS, CS6, CC, Gimp 2.2.6+

20. Øyenbrynsbørster

Øyenbrynsbørster gratis Photoshop -børster

42 Unike børster, hovedsakelig hunn, men inneholder også hann. Kompatibel med CS – CS6 og CC. De fleste av dem er for frontvinkelen, men du kan også tilpasse dem til andre vinkler og forskjellige typer stemninger.

21. Night Gimp -børster

Night Gimp Brushes gratis Photoshop -børster

Igjen er dette mer en tilpasning enn en original sammensetning. Du kan kontakte skaperen selv om det er visse børster du ønsker å få tilpasset.

22. Blomsterbørster

Floral pensler gratis Photoshop pensler

Dette er fine elegante tillegg som fungerer med Gimp 2.2, 9 børster alt i alt og 1300px, og også disse er strålende for trykte ting.

23. Blekk og akvarellbørster

Blekk og akvarellbørster gratis Photoshop -børster

Disse strålende tilleggene er gode for CS2 og oppover, ettersom de stammer fra CS2 -pakken. Du kan lage et strålende utvalg av teksturer som strekker seg fra akvarell og blekk. Og disse er for folk som ønsker å gå utover de grunnleggende børstene i Photoshop.

24. Vector børster

Vector børster gratis Photoshop pensler

57 pensler totalt kompatible med PS 7 og nyere. Dette er ganske enkelt ekstra nyanser for de som allerede er vant til å bruke disse. Forfatteren vil at du skal koble til ham via kunstverket ditt. Dette er børster med høy oppløsning og går over 400px-marginen.

25. Bobler sett

Bobler Sett gratis Photoshop -børster

Lenke tilbake til skaperen for å lage disse. Dette er et annet tillegg til ethvert kunstverk som bruker bobler. Disse fungerer vanligvis med suiter over PS 7.

26. Aurora Borealis børster

Aurora Borealis børster gratis Photoshop -børster

Ca 800 piksler. Disse inkluderer forskjellige former for nordlys. Selvfølgelig trenger du ikke bokstavelig talt å tegne et sted i nordpolen, men den herlige atmosfæren til disse solcellegardinene er fantastisk for å komplimentere ethvert prosjekt av enhver stil.

27. Brush On Glimmer

Brush On Glimmer gratis Photoshop -børster

Det flotte med disse er at de ikke går over alt. Disse er fantastiske for glimmer eller glitter. Fungerer bra med CS – CS6. En av de beste tingene du kan bruke disse til er glitrende øyenskygge.

28. Blodige børster

Bloody Brushes gratis Photoshop -børster

Dette er 14 børster for de som ønsker å få sine crimson -kunstverk på. Selvfølgelig kan du velge tilpasning, men her er saken: Du må vite hva du vil ha ut av et prosjekt før du implementerer noen app.

29. IceCracks Fractal Brushes Set

IceCracks Fractal Brushes Sett gratis Photoshop -børster

Utmerket for fraktaler. Disse fungerer godt med CS og CS2. Geometriske mønstre har et stort utvalg av applikasjoner fra beskrivende kunstverk til arkitektoniske mønstre. Bruk disse til å forbedre repertoaret ditt, spesielt når isens teksturelle nyanser er grunnleggende.

30. Hjerte Bokeh

Heart Bokeh gratis Photoshop -børster

28 børster laget for tilfeldige, men også spesialdesignede hjertebokehs. Disse er åpenbart ypperlige for Valentines, men hva som ellers passer ditt krav for å få en god blomstring til kunstverkene dine.

abc

31. Iris deler børster

iris deler gratis Photoshop pensler

Dette er 32 realistiske børster som lar deg produsere realistiske iriser. Videre tillater de deg å vise frem noen høydepunkter slik at øyebollet blir levende i motivene dine. Som en nyttig klump, må du imidlertid ikke overdrive hvis du ikke vil trekke oppmerksomheten til motivets øyne så mye.

32. Bokeh

Bokeh gratis Photoshop -børster

Det er 28 børster som lar deg male din egen bokeh, men den kommer også med forhåndsinnstillinger. Prøv å ikke bruke dem for mye fordi det også er grunnleggende å ta hensyn til komposisjonsreglene i ethvert kunstverk, omtrent som et fotografi. Sørg imidlertid for at du bruker disse fordi det stilistisk er nyansen du trenger. Sirkler, polygoner og uskarpe til uskarpe design.

33. Tekniske piksler

Tech Pixels gratis Photoshop -børster

Disse er for teknisk design og leveres med 24 børster. Den har rutenett, prikker, bokser og sekskanter avhengig av dine spesifikke behov. Du kan også integrere dem for å få et større bilde.

34. Floral Vine børster

Floral pensler gratis Photoshop pensler

Vinstokker er bare en del av alle kunstverk. Men de jobber også uavhengig for å designe ting du vil bruke til utskrift. Pakk ut til Photoshop, gå til forhåndsinnstillinger og deretter børster.

35. Kjederbørster

Kjedebørster gratis Photoshop -børster

Navnet sier stort sett alt. Og forfatteren vil bli kreditert hvis du noen gang bruker dem. Dette er bare en av de forhåndsinnstillingene som hjelper deg hvis motivet tilfeldigvis relaterer seg til lenker eller begrensninger.

36. Arcane sirkler og symboler

Arcane Circles and Symbols gratis Photoshop -børster

Denne har 23 børster som fantastisk formulerer stilen til de som ønsker å innlemme noe grusomt i tilleggene sine. Tydeligvis trenger du disse for å lage de kunstartene som passer godt sammen med disse fagene.

37. Hårstrå

Gratis hårbørster for Photoshop

Laget med PS7. Som vanlig kan disse være verktøy hvis du vet hva du leter etter for å produsere håret til en person.

38. Kartografibørster

Kartografibørster gratis Photoshop -børster

Som navnet antyder, er disse flotte for å fremme noen av de grunnleggende nyansene på et hvilket som helst kart. Kontakt skaperen hvis du vil bruke dem til kommersielle formål.

39. Abstrakte børster

Abstrakte børster gratis Photoshop -børster

En utmerket vektorressurs for å lage en rekke former eller blomstrer. Som vanlig, kreditt brukeren.

40. Flammer børster

Flammefrie Photoshop -børster

Dette er 22 børster som fungerer med lavere opacity -innstillinger. Børster for tåke er gode også for å produsere den slags effekt.

41. Arcane Circles børster

Arcane Circles Brushes gratis Photoshop -børster

Disse børstene er fantastiske for de som generelt ønsker å skildre sin indre Dan Brown og kanalisere noe eksotisk. Disse har åpenbart forskjellige applikasjoner som er avhengig av hvilken type prosjekt du gjør.

42. Vintage børster

Vintage børster gratis Photoshop pensler

Utmerket for de som liker ornamenter og elegante mønstre som også er tilpasset arkitekturen. Kreditt forfatteren.

43. Kranser børster

gratis Photoshop -børster

For CS eller høyere. Disse kransene brukes vanligvis til jul, men de passer godt til ethvert prosjekt som krever ornamentikk. Som alltid, legg merke til at skaperen integrerte det i arbeidet ditt.

44. Snø & Flakes børster

Snø & amp; Flakes Brushes gratis Photoshop -børster

Disse kommer som 26 børster som enten er mønstret, vektor eller heklet og spredt i flakformer. Disse er gode til å foreslå et landskap eller bymaleri som tyder på at det snør. Eller ganske enkelt en blomstring til et hvilket som helst kunstverk som passer til disse verktøyene.

45. Hjerter børster

Hearts Brushes gratis Photoshop -børster

Dette er 26 børster 800 x 800 piksler, mønstrede hjerter, stammehjerter, til og med et dryppende hjerte. Bruk dem til det som passer ditt hjerte, etter ordspillet. Men med disse i repertoaret, husk å fokusere temaet ditt og unngå å blomstre hvis de ikke bidrar til ditt spesifikke prosjekt.

46. St. Patrick’s Day -børster

St. Patrick's Day -børster gratis Photoshop -børster

Dette er 30 børster av shamrocks og kløver eller noe av den grønne sorten. Selvfølgelig trenger du ikke å bruke dem til St Patrick’s day, men ethvert prosjekt som antyder en miljømessig eller arboreal natur er nyttig.

47. Påskeskissebørster

Påskeskissebørster gratis Photoshop -børster

Dette er 45 børster av kaniner, kurver og alt du generelt tenker på i påsken. Det er tegneserienyanser og de som holder seg til realisme. Alle har sin egen spesifikke styling som du kanskje liker.

48. Grunge settbørster

Grungesettbørster gratis Photoshop -børster

Dette er 28 børster som passer dine mer frittflytende eller hensynsløse mønstre. Bruk disse til kunstverk som ønsker å understreke styling fremfor teknikk.

49. Håndtegnet børste sett med små blomster

Håndtegnede små blomster børste Sett gratis Photoshop -børster

Dette er 60 håndtegnede små blomster som du kan legge til i enhver ornamentikk. Hvis du vil ha flere barnevennlige mønstre, er det prisverdig å bruke disse settene.

50. Mønster Brogue børster sett

Mønster Brogue børster Sett gratis Photoshop -børster

Det er 24 børster av denne stilen. Disse er generelt nyttige i utformingen av noen invitasjoner for folk også. De fleste av dem har et kløvermønster.

51. Tåkebørster

Nebula Brushes gratis Photoshop -børster

Dette er 10 forskjellige børster for disse galaktiske mønstrene. Disse er opprettet i PS CS3 Maksimal størrelse er 1000 x 1000 piksler.

52. Akvarellbørster

Akvarellbørster gratis Photoshop -børster

Stempelbørster som brukt i CS3. Dette er ikke den kontinuerlige typen malerverktøy.

53. Musikkbørster

Musikkbørster gratis Photoshop -børster

32 pensler med musikalske notater og ikoner og til og med klaver og staver. Disse er fantastiske for alle som ønsker å kanalisere en musikalsk stemning eller kanskje lage invitasjoner og plakater til konserter. Bruk dem til å øke prosjektene dine.

54. Syning av børster

Stingbørster gratis Photoshop -børster

Disse er flotte for å lage forslag til mønstre og sømmer. Men de fungerer også utmerket for grenser hvis du for eksempel vil lage en digital ramme.

55. Flower vektorer børster

Flower Vector Brushes gratis Photoshop -børster

Blomsterformer i vektordesign. Disse er i høy oppløsning, ca 1500 piksler. 29 børster som fungerer godt med Photoshop 7 og CS til CS6.

56. Stars børster

Stars Brushes gratis Photoshop -børster

Bruk disse hvis du vil lage stjerneklare og koselige mønstre. Disse er fantastiske for ethvert kunstverk, og de har en fortryllende aura.

57. Animal Print børster

Animal Print Brushes gratis Photoshop -børster

16 børstesett som inkluderer leopard, tigerku, sjiraff og så mye mer. Disse er utrolig nyanserte og kan brukes på alle typer prosjekter. Disse er kun til eget bruk.

58. Floral Dividers børster

Floral Dividers Brushes gratis Photoshop -børster

Dette er 10 blomsterdelere, ikke last opp på nytt eller ta æren for disse. Men dette er mindre nyanser som forsterker alle kunstverk, inkludert invitasjoner eller plakater. Det er en gratis versjon og de du må kjøpe.

Previous Post
30 fundos coloridos do arco-íris
Next Post
13 Trinn for trinn 3D -pop -out effektopplæring i Photoshop