15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De 8 verste musikkrelaterte tatoveringene

ansikt

Kanskje den vanligste og enkleste feilen å gjøre ved å få en tatovering får et av dine favorittband eller musikkartister. Du tror kanskje at din 18 år gamle kjærlighet til Hoobastank kommer til å vare evig, så hvorfor ikke forevige den i en permanent tatovering! Problemet er at så mange ting kan gå galt med din favorittmusikkrelaterte tatovering. Kanskje din egen musikk smaker drastisk endring, og du angrer på tatoveringen. Eller enda verre, samfunnets syn på ditt en gang favorittband skifter drastisk, og du går nå rundt med en slaglinje på armen. Hvis du må få en musikkrelatert tatovering, velg med omhu. Nedenfor finner du 8 eksempler på de verste musikkrelaterte tatoveringene du absolutt bør unngå.

The Boy Band Tattoo

Vanligvis må du være 18 år for å få en tatovering. Vanlig logikk tilsier at du innen 18 år skulle være over gutteband, men hvis du fremdeles har en lidenskapelig kjærlighet til din favorittgruppe med vakre guttesangere, betyr det ikke at du permanent skal etse gruppen til kroppen din. Du vil risikere å bli rutinemessig latterliggjort av vennene dine på kort sikt og tvunget til å forklare barnebarna dine akkurat hvem 98 grader er på lang sikt. Dette er lett en av de verste tatoveringsideene som finnes.

The Boy Band 1

The Boy Band Tattoo

The Frat Rock Tattoo

En intens kjærlighet til fratrockband som O.A.R. er vanlig blant førsteårsstudenter. Dessverre den “kule” ?? faktor holdbarhetstid for disse bandene er notorisk kort. Når du er 25 år gammel er det en mer enn sannsynlig sjanse for at ikke bare dine jevnaldrende har flyttet fra å følge utsendingen rundt om i landet, men du vil også bli dypt flau over dine tidligere bro -tendenser og frat rock -tatovering.

The Frat Rock Tattoo

The Frat Rock Tattoo

“Butt Rock” ?? Tatovering

Uten tvil er enda mer hånet i popkulturen enn frat rock “butt rock” ??. Hva er “butt rock” ?? kan du spørre? De avvannede strømakkordene og billige sexspillet drev rock av band som Nickelback, Seether, Hinder, etc. Mange mennesker i ungdommen kommer inn i en dyp, men kortvarig forelskelse i “butt rock” ?? noe som betyr at enhver tat du får av et av disse bandene vil du sikkert angre på innen 5 år. I tillegg er disse tatoveringsdesignene notorisk stygge.

“Butt Rock” ?? Tatovering

Konsertbillett -tatoveringen

Det er lett å ha et intenst liv som bekrefter følelser etter den største konsertopplevelsen i livet ditt. Det betyr imidlertid ikke at du bør gjøre feilen med å få billettstubben permanent blekket på armen din. Disse tatoveringsdesignene er ikke estetisk tiltalende, og det er bare best hvis du rammer billettstubben din som en vanlig person.

abc

Konsertbillett -tatoveringen

Konsertbillett -tatoveringen

The Song Lyric Tattoo

Folk elsker å få tatoveringstilbud. Enda mer spesifikk enn det, de elsker å få tatoveringssitater av favorittlåtene sine. Problemet med dette er at de fleste tekstene vi elsker, ikke er så dype som vi liker å tro at de er, og for utenforstående virker de bare morsomt vage på en utilsiktet måte. Hvis du vil unngå å se ut som en faux-intellektuell, unngå sangteksten for enhver pris.

The Song Lyric Tattoo

The Song Lyric Tattoo

The Sensitive Rock Tattoo

Følsomme sjeler elsker sensitive tatoveringer. Imidlertid egner softrock -band seg ikke til kule tatoveringer det meste av tiden. Hvis du prøver å være en badass, er det ikke å gjøre en tatovering av Coldplay på armen.

The Sensitive Rock Tattoo

The Sensitive Rock Tattoo

Autograf -tatoveringen

Det er ikke noe galt i å få en autograf fra din favorittsanger. Imidlertid er det noe galt med tatovering som autograferer på kroppen din. I tillegg til den allerede nevnte risikoen for ikke lenger å være fan av sangeren senere i livet, er disse signaturene ofte vanskelige å lese, og det kan se ut som om noen bare klatret på armen din. For ikke å snakke om at du kan være en voksen mann med “Taylor Swift” ?? på bicepsen din, og det avbryter umiddelbart hvilken tøffing du ser etter.

Autograf -tatoveringen

Autograf -tatoveringen

The Face Portrait Tattoo

Det verste er lagret til sist. Det er så mange ting galt med denne ideen. For det første er portretter notorisk lett å flubbe av tatoveringsartisten. Du har en stor risiko for å ha ansiktet til noen som ikke er til å kjenne igjen på kroppen din, som du deretter blir tvunget til å forklare for fremmede gjentatte ganger for resten av livet. Og kanskje enda viktigere, de ser bare skumle ut og ofte ikke på en måte som du ville. Det er også lurt å unngå å få disse tatoveringene på føttene.

ansikt

The Face Portrait Tattoo

Previous Post
24 tatuagem de libélula ideal para 2013
Next Post
28 perfekte Koi Fish tatoveringsdesigner