15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 Tro på deg selv sitater, sikkert å inspirere deg

B 6

Noen ganger trenger alle et godt, positivt sitat. Ikke bare for å holde fokus hele dagen, men også for å leve sitt humør. Tro på deg selv sitater er noen av de mest oppløftende tingene du kan lese, og heldigvis for alle som ser dette innlegget, har vi samlet 11 av dem her for deg. Så uansett om du ønsker å gjøre ditt dårlige humør til et godt humør eller bare øke dagenes positivitet så langt, så fortsett å lese.

1. “Muligheten banker ikke, den presenterer seg selv når du slår ned døren.” – Kyle Chandler

Ikke så sikker på hvem Kyle Chandler er, men dette er absolutt et flott sitat for de som tror på seg selv!

“Muligheten banker ikke, den presenterer seg selv når du slår ned døren.” – Kyle Chandler

2. “5 daglige påminnelser: 1. I Am Amazing. 2. Jeg kan gjøre hva som helst. 3. Positivitet er et valg. 4. Jeg feirer min individualitet. 5. Jeg er forberedt på å lykkes. ”

Et veldig langt, men også veldig oppløftende sitat. Flott for de som ofte trenger noen ekstra påminnelser i løpet av dagen.

“5 daglige påminnelser: 1. I Am Amazing. 2. Jeg kan gjøre hva som helst. 3. Positivitet er et valg. 4. Jeg feirer min individualitet. 5. Jeg er forberedt på å lykkes. ”

3. “Rock Bottom ble det solide fundamentet som jeg gjenoppbygde hele mitt liv på.” – J.K. Rowling

Et flott sitat av forfatteren av Harry Potter -serien, J.K. Rowling. En som muligens er veldig relatabel for andre vellykkede individer som traff et lavt sted på et tidspunkt.

“Rock Bottom ble det solide fundamentet som jeg gjenoppbygde hele mitt liv på.” – J.K. Rowling

4. “Å jobbe hardt er viktig. Men det er noe annet som betyr enda mer: Tro på deg selv. ” – Harry Potter

Vel, når vi snakker om Harry Potter -bokserien, her er et flott sitat som burde løfte humøret ditt, av Harry Potter selv!

“Å jobbe hardt er viktig. Men det er noe som betyr enda mer: Tro på deg selv. ” – Harry Potter

5. “Bare tro på deg selv; Selv om du ikke gjør det, late som du gjør det, og på et tidspunkt vil du gjøre det. ” – Venus Williams

Akkurat som de som har prøvd det vil fortelle deg, er dette sitatet faktisk veldig sant. Det er noe du absolutt bør tro på, spesielt når det kommer fra en vellykket idrettsutøver, for eksempel Venus Williams.

abc “Bare tro på deg selv; Selv om du ikke gjør det, late som du gjør det, og på et tidspunkt vil du gjøre det. ” – Venus Williams

6. “Jeg er den største, jeg sa at selv før jeg visste at jeg var.” – Muhammad Ali

Dette sitatet kommer fra den største bokseren som noen gang har levd (Muhammad Ali), og er kanskje en av de beste på hele listen!

“Jeg er den største, jeg sa at selv før jeg visste at jeg var.” – Muhammad Ali

7. “Tro alltid på deg selv. Uansett hvem som er rundt deg som er negativ eller skyver negativ energi mot deg, blokker den helt. For uansett hva du tror, ​​blir du. ” – Michael Jackson

Kanskje en av denne flotte sangerens mest minneverdige og legendariske sitater!

“Tro alltid på deg selv, uansett hvem som er i nærheten av deg som er negativ eller skyver negativ energi på deg, blokker den helt, for uansett hva du tror, ​​blir du.” – Michael Jackson

8. “En fugl som sitter på et tre er aldri redd for at grenen skal bryte fordi hennes tillit ikke er i grenen, men i hennes egne vinger.”

Et veldig sant, og også veldig metaforisk sitat, flott for de som har det vanskelig å tro på sine egne personlige evner for å løse sine egne problemer. Den kanskje dårlige delen av dette sitatet er at det ikke er noe navn etter det, så vi vet ikke hvem som sa det …

“En fugl som sitter på et tre er aldri redd for at grenen skal bryte fordi hennes tillit ikke er i grenen, men i hennes egne vinger.”

9. “En vellykket mann er en som kan legge et fast fundament med mursteinene andre har kastet mot ham.” – David Brinkley

Nok et veldig metaforisk flott sitat, dette kommer fra David Brinkley!

“En vellykket mann er en som kan legge et fast fundament med mursteinene andre har kastet på ham.” – David Brinkley

10. “Det er mange mennesker der ute som vil fortelle deg at du ikke kan. Det du må gjøre er å snu og si Se meg! ” – Ashley Purdy

Vel, det er absolutt vanskelig å finne et sitat som er mer motiverende enn det …

“Det er mange mennesker der ute som vil fortelle deg at du ikke kan. Det du må gjøre er å snu og si Se meg! ” – Ashley Purdy

11. “Tro på deg selv, dine evner og ditt eget potensial. La aldri selv-tvil holde deg fanget. Du er verdig alt du drømmer om og håper på. ”

Det er absolutt synd at dette sitatet ikke har et navn på slutten av det, fordi det absolutt er veldig godt formulert og også ekstremt motiverende!

“Tro på deg selv, dine evner og ditt eget potensial. La aldri selv-tvil holde deg fanget. Du er verdig alt du drømmer om og håper på. ”

Previous Post
20 ícones de pasta
Next Post
52 mest inspirerende sitater for lærere